Όταν Αγχώνεσαι στο Πρώτο Ραντεβού - Two Coaches and a drink 010 - Men's Bible

Όταν Αγχώνεσαι στο Πρώτο Ραντεβού – Two Coaches and a drink 010

 

Έχεις γνωρίσει μια καινούρια κοπέλα και πρέπει να την πας κάπου εντυπωσιακά. Και χωρίς να την ξέρεις πολύ, θέλεις να την κάνεις να περάσει καλά. Να είσαι γοητευτικός και ωραίος τύπος, να μην δείχνεις αγχωμένος, να δείξεις την αξία σου ως άνδρας και ταυτόχρονα να προχωράς μπροστά το ραντεβού προς τον σκοπό σου (είτε είναι σεξ, είτε ένα φιλί, είτε οτιδήποτε). Ταυτόχρονα να προσπαθείς να γνωρίσεις την κοπέλα για να διαπιστώσεις αν σου αρέσει.

Είναι πραγματικά μια διαδικασία που αγχώνει πολλούς άνδρες και με το δίκιο τους. Και ίσως να αγχώνει κι εσένα. Για αυτό σήμερα συζητάμε το πως μπορείς να ξεπεράσεις όλο αυτό το άγχος με τον τρόπο σκέψης που μπορείς να έχεις για το πρώτο ραντεβού.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Γιώργος (Ψυχοθεραπευτής και Head Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Κλείσε μια Δωρέαν Συνάντηση!

Instagram

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Men's Bible

Το Men's Bible αποτελεί τη Νο 1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Προσφέρουμε βοήθεια σε κάθε άνδρα που θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες, τη Ζωή.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x