Ανταπόκριση από την Καραντίνα - Two Coaches and a drink 008 - Men's Bible

Ανταπόκριση από την Καραντίνα – Two Coaches and a drink 008

 

Μακριά από το στούντιο αυτή τη φορά, τηλεφωνικά λόγω καραντίνας, μιλάμε για την περίοδο που ζούμε. Η Καραντίνα εκτός από δυσκολίες, δημιουργεί και ευκαιρίες για να γίνουμε δημιουργικοί και να συνεχίσουμε την προσωπική μας ανάπτυξη.

Για να μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε όμως χρειάζεται να μπορέσουμε να διατηρήσουμε έναν ρυθμό αλλά και να διαχειριζόμαστε τον εκνευρισμό μας. Για αυτούς τους λόγους σου προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις και τρόπους να περάσεις ωφέλιμα αυτές τις ιστορικές ημέρες που ζούμε!

#stayhome #MenoumeSpiti

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Γιώργος (Ψυχοθεραπευτής και Head Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Κλείσε μια Δωρέαν Συνάντηση!

Instagram

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Men's Bible

Το Men's Bible αποτελεί τη Νο 1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Προσφέρουμε βοήθεια σε κάθε άνδρα που θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες, τη Ζωή.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x