Φλερτ με Κοπέλα από την ίδια Παρέα - Two Coaches and a drink 009 - Men's Bible

Φλερτ με Κοπέλα από την ίδια Παρέα – Two Coaches and a drink 009

 

Είναι βέβαιο ότι έχεις πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι. Και συμμετέχοντας σε αυτά, οι παρέες σου επεκτείνονται και περιλαμβάνουν κοπέλες που σου φαίνονται ενδιαφέρουσες και θες να γνωρίσεις καλύτερα.

Πως μπορείς να προχωρήσεις σε μια πιο προσωπική γνωριμία με κάποια κοπέλα από την ίδια παρέα, χωρίς όμως να χαλάσεις την καλή εικόνα που έχει ο κοινωνικός κύκλος σου για σένα;

Φυσικά υπάρχει τρόπος. Και τον συζητούν ο Γιώργος με το Δήμο στο σημερινό επεισόδιο.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Γιώργος (Ψυχοθεραπευτής και Head Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Κλείσε μια Δωρέαν Συνάντηση!

Instagram

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Men's Bible

Το Men's Bible αποτελεί τη Νο 1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Προσφέρουμε βοήθεια σε κάθε άνδρα που θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες, τη Ζωή.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x