Ποιος είναι ο Γιώργος -

Ποιος είναι ο Γιώργος

Ιδρυτής του Men's Bible

Ο Γιώργος είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής, ΜΒΑ και εκπαιδευμένος από τον Neil Strauss (συγγραφέα του "The Game" και πατέρα του φλερτ στη σύγχρονη εποχή). 

Γνωστός, από το 2009, ως ένας από τους καλύτερους players στην Ελλάδα, διατηρεί ακόμα και σήμερα προσωπική φιλική επαφή με τους head coaches του Neil Strauss και είναι μέλος του Inner Circle που ο τελευταίος έχει συστήσει, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά του. 

Συνδυάζοντας τις βαθιές γνώσεις της ψυχολογίας των δύο φύλων, με την πρακτική εμπειρία περισσότερων από 10 ετών στην προσωπική βελτίωση, ως ενεργός coach, ο Γιώργος βοηθάει τους μαθητές του ολοκληρωμένα, να αλλάξουν τόσο εξωτερικά (φλερτ, τρόπος επικοινωνίας, τρόπος δράσης) όσο και εσωτερικά (αυτοπεποίθηση, τρόπος σκέψης, αυτοεκτίμηση) και να αποκτήσουν στη ζωή τους προσωπικές επιλογές.

Άριστος γνώστης των Κοινωνικών Δυναμικών του Φλερτ και της Διαχείρισης Σχέσεων, έχει διδάξει εκατοντάδες άνδρες, όχι μόνο πως να φλερτάρουν, αλλά και πως να είναι ολοκληρωμένοι Άνδρες. Πολλοί μαθητές του είναι πια σε ευτυχισμένες σχέσεις ή γάμο, ενώ άλλοι έχουν γίνει dating coaches. Όλοι έχουν να λένε για το φιλικό και cool ύφος του, τα υψηλά ποσοστά του και την αποτελεσματικότητά του στο φλερτ.

Στην Ελλάδα, ο Γιώργος δραστηριοποιείται μέσα από το Men's Bible και το Women's Bible, τις κορυφαίες Ακαδημίες Αυτοβελτίωσης για Άνδρες και Γυναίκες, αντίστοιχα, τις οποίες και ίδρυσε. Έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Προσωπικής Βελτίωσης και προσφέρει personal coaching υψηλής αποτελεσματικότητας που δεν υπάρχει όμοιο του στη χώρα μας.

Η δουλειά του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μεγάλων Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία έχουν φιλοξενήσει συνεντεύξεις του για να παρουσιάσουν την οπτική του πάνω στο θέμα του σύγχρονου φλερτ και των σχέσεων.

Η Ακαδημία Φλερτ του Men's Bible στο gazzetta.gr!

Επόμενα Βήματα

Θες να τον γνωρίσεις από κοντά ή να μάθεις για το Personal Coaching;

Θες να βελτιωθείς στο Φλερτ και να έχεις επιλογές στη ζωή σου;

Θες να διαβάσεις τι λένε οι μαθητές του Γιώργου για την εμπειρία τους;

Πρόσφατα Άρθρα του Γιώργου