Η ομάδα μας - Men's Bible

Η ομάδα μας

Ακαδημία Εκπαίδευσης και Υποστήριξης των Ανδρών στο Φλερτ, την Αυτοπεποίθηση και την Επικοινωνία με τις Γυναίκες.

Η Σχολή Φλερτ του Men’s Bible αποτελείται από τους καλύτερους Dating Instructors, Επικοινωνιολόγους, Life Coaches και Ψυχολόγους.

Όλοι προσωπικά επιλεγμένοι από το Γιώργο, ο καθένας συνεισφέρει μοναδικά στον τομέα του, συνθέτωντας μια πολύ δυνατή ομάδα σε θέματα φλερτ και σχέσεων.

O Giorgos είναι Ψυχοθεραπευτής, ΜΒΑ, μαθητής του Neil Strauss και Ιδρυτής του Men’s Bible.

Περισσότερα για το Γιώργο θα βρεις σε χωριστή σελίδα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

Για τον Βασίλη η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Άριστος γνώστης τεχνικών γλώσσας σώματος και μεθόδων NLP. Είναι ικανός να χρησιμοποιήσει μικροεκφράσεις και κινήσεις και να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση. Όσο αρνητική κι αν είναι, πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος να κερδίσει ή να μάθει κάτι.

Πιστεύει ότι το χιούμορ και η ετοιμολογία είναι απαραίτητα εργαλεία για οποιαδήποτε κατάσταση, ειδικά στη συναναστροφή με άτομα του άλλου φύλου.

Είναι διορατικός και με εξαιρετικά ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη και ενσυναίσθηση και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν τις κοινωνικές δομές και τις κοινωνικές νόρμες.

ολα τα αρθρα απο τον βασιλη

Ο Cosmas, έχοντας βιώσει ευχάριστες και δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή του χρησιμοποίησε τις εμπειρίες που έζησε ως ευκαιρίες να εξελιχθεί.

H πολυτάλαντη προσωπικότητα που ανέπτυξε και η τάση του να αναλύει τα πράγματα, τον οδήγησαν στην πεποίθηση πως η αυτοβελτίωση και οι επιτυχίες στην ζωή έρχονται όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε αρμονία με τον εαυτό του.

ολα τα αρθρα απο τον κοσμα

Ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι αν θες κάτι να αλλάξει, πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ ο ίδιος, ο Αντώνης έχει πάθος με την επιστήμη της ψυχολογίας και την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους στην πορεία τους να βελτιωθούν, όπως και να ανακαλύπτουν τον ελκυστικό εαυτό τους ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες και ποιοτικότερες σχέσεις με το άλλο φύλο.

ολα τα αρθρα απο τον αντωνη

Η Άρτεμις προσφέρει στους μαθητές του Men’s Bible τη γυναικεία οπτική στο φλερτ, έχοντας βοηθήσει αποτελεσματικά εκατοντάδες μαθητές να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν στο Φλερτ και τις Σχέσεις.

Ως Dating Coach, η Άρτεμις έχει ευρεία πείρα των κοινωνικών δυναμικών και της ψυχολογίας των δύο φύλων και σου δίνει την εσωτερική πληροφόρηση που χρειάζεται για να έχεις γυναίκες αξίας στη ζωή σου.

ολα τα αρθρα απο την αρτεμις

Ο Βαγγέλης, με βαθιά γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας, είναι ο πρακτικός τύπος της ομάδας. Με μεγάλη πείρα στο πεδίο δράσης, έχει πάντα την σωστή ατάκα και την σωστή τακτική για να κατορθώσει τον σκοπό του. Απίστευτα ετοιμόλογος και με χιούμορ, πάει πάντα την κουβέντα εκεί που θέλει, στο φλερτ δηλαδή.

ολα τα αρθρα απο τον βαγγελη

Θες να επικοινωνήσεις με κάποιον αρθρογράφο μας συγκεκριμένα;επικοινωνια

Θες να διαπιστώσεις πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βελτιωθείς;project alpha

Δες τι λένε για τα προγράμματά μας οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκανειπαν για εμας

 

*  Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν αποτελούν υποχρεωτικά και την επίσημη άποψη του site. Επιθυμούμε οι αρθρογράφοι μας να είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τις απόψεις τους και τις ιδέες τους, χωρίς απολύτως κανένα περιορισμό. Όπως πρέπει δηλαδή.

Όροι Χρήσης

Διευκρινίζεται ότι το περιεχόμενο του website είναι ψυχαγωγικό και όχι ενημερωτικό, και ως εκ τούτου οι χρήστες δεν μπορούν να βασίζουν την οποιαδήποτε συμπεριφορά τους στις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό, και εμείς δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις πληροφορίες που έχουμε συμπεριλάβει στο website αποδειχθεί ανακριβής. Δεν ευθυνόμαστε ιδίως για κάθε θετική και αποθετική ζημία των χρηστών και επισκεπτών του website ή/και του περιεχομένου του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των πληροφοριών που θα έχουμε εντάξει στο website και θα προέρχονται από εμάς. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για πληροφορίες, ειδήσεις και στοιχεία που έχουν ενσωματωθεί στο website και προέρχονται από τρίτους. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται από websites τρίτων, προς τα οποία ενδεχομένως το website μας να παραπέμπει με συνδέσμους (links) από καιρού εις καιρόν, ούτε εγγυώμεθα προς τους επισκέπτες και χρήστες την καλή εκτέλεση στην παροχή υπηρεσιών ή/και πώληση προϊόντων, την ακρίβεια τυχόν πληροφοριών, την ποιότητα των τυχόν προσφερομένων υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και γενικά τη νόμιμη, καλόπιστη ή ηθική συμπεριφορά των τρίτων, προς των οποίων τα websites ενδέχεται να παραπέμπει με συνδέσμους από καιρού εις καιρόν.

Προσωπικά Δεδομένα

Προστατεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα με απόλυτη υπευθυνότητα. H πολιτική του Men’s Bible σε σχέση με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων είναι εναρμονισμένη με τις επιταγές του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού: Δεν κάνουμε χρήση αυτόματων προεπιλογών, έχεις πάντα τη δυνατότητα να απεγγραφείς και απαιτούμε δική σου ενέργεια για την εγγραφή στις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε πληρέστερα και να καταλάβουμε τις ανάγκες σου.

Εάν δεν επιθυμείς να λαμβάνεις ενημερώσεις από εμάς, μπορείς να αλλάξεις τις προτιμήσεις σου ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ‘manage your subscription’ σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του newsletter μας.

Η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία για εμάς. 

JOIN THE COMMUNITY

Μάθε τα πάντα! Λάμβανε όλα τα νέα άρθρα, απόψεις και ανακοινώσεις πρώτος.