Πώς να κάνεις μια κλειστή γυναίκα να γίνει δεκτική στο φλερτ - Men's Bible

Πώς να κάνεις μια κλειστή γυναίκα να γίνει δεκτική στο φλερτ

Πώς να κάνεις μια κλειστή γυναίκα να γίνει δεκτική στο φλερτ

Κάποιες φορές συμβαίνουν τυχαία πράγματα στη ζωή μας, που μας κάνουν να αναθεωρήσουμε αρκετά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα. Πριν από λίγες ημέρες, είχα την τύχη (αν και θα έλεγα την επιτυχία) να συναναστραφώ για λίγη ώρα με μία γυναίκα που ενώ είχε ένα ελαφρώς επιθετικό προφίλ, στην συνέχεια αποδείχτηκε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, τα ίδια προβλήματα που έχουμε σαν άντρες, έχουν και οι γυναίκες από την πλευρά τους. Όπως απογοητευόμαστε από το φλερτ, έτσι κι αυτές. Όπως έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης, έτσι κι αυτές. Όπως αφήνουμε την ηλικία να μας επηρεάζει σαν περιοριστική πεποίθηση, τόσο κι άλλο τόσο το κάνουν κι αυτές.

Βλέπεις, όσο κι αν τις νομίζεις για τρομακτικά όντα που φωνάζουν ή που πετάνε ποτά ή που απορρίπτουν άντρες, δεν παύουν να είναι όντα που απογοητεύονται, που πληγώνονται και που βιώνουν καταστάσεις που τις κάνουν να κλείνονται στον εαυτό τους.

Μία τέτοια ήταν κι αυτή που γνώρισα τις προάλλες. Ήταν κλειστή γυναίκα, είχε μία ελαφριά επιθετικότητα, έναν ιδιαίτερο δυναμισμό και κάποιες απόλυτες απόψεις που μου φάνηκαν ελαφρώς περίεργες. Αποφάσισα λοιπόν να το διερευνήσω λίγο για να ικανοποιήσω την επαγγελματική μου διαστροφή!Πώς να κάνεις μια κλειστή γυναίκα να γίνει δεκτική στο φλερτ

Πως μπορώ να κάνω μία κλειστή γυναίκα να ανοιχτεί;

Πολλές φορές, οι άνθρωποι που έχουν πληγωθεί αρκετά, αποσύρονται πίσω από ένα νοητικό τοίχο.

Αυτή η απόσυρση είναι μία μορφή άμυνας, για να προστατευτούν και να αποφύγουν τις μελλοντικές απογοητεύσεις. Άλλες φορές, ακολουθούν την αντίθετη κατεύθυνση και γίνονται επιθετικές ή υιοθετούν περίεργες απόψεις για την ζωή. Μπορεί να υποστηρίζουν κάτι που πάει ενάντια στις πεποιθήσεις των πολλών (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα λάθος σε κάποιες περιπτώσεις). Επίσης, αυτά τα άτομα θα σου πουν τι πιστεύουν απλά για να δουν την αντίδραση σου.

Έτσι όταν η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε μία αναφορά σε ένα ιδιαίτερο θέμα, της είπα «Ενδιαφέρον αυτό που λες. Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου πάνω σε αυτό». Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Εκείνη γέλασε λίγο πονηρά, σκεπτόμενη ότι τώρα με μάγκωσε. Άρχισε να μου λέει την άποψη της για το θέμα που συζητούσαμε και εγώ την άκουγα χρησιμοποιώντας ενεργητική ακρόαση.

Κρατώντας αυτά που μου έλεγε, άρχισα να τις κάνω ερωτήσεις, χωρίς να δείξω ότι είμαι προβληματισμένος ή αντίθετος με αυτό που λέει.

Αυτό την παραξένεψε και μου είπε «Περίεργο που δεν αντιδράς, ο περισσότερος κόσμος δεν δέχεται αυτό που λέω». Εκεί της εξήγησα ότι δεν είμαι ο περισσότερος κόσμος και ότι δεν συμφωνώ απαραίτητα με αυτό που λέει αλλά δεν σημαίνει ότι θα την απορρίψω ή ότι δεν θα την ακούσω.

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο στην όλη διαδικασία με μια κλειστή γυναίκα. Αφήνοντας την να εκφραστεί και μη διακόπτοντας την, της έκοψα την φόρα και την υποχρέωσα να κάνει παύση για να αναθεωρήσει αυτά που λέει.

Δεύτερη «επίθεση»

Βλέποντας ότι δεν με επηρεάζει αρνητικά αυτό που λέει, χρησιμοποίησε κι άλλες απόψεις της για να με κάνει να αντιδράσω και να δημιουργήσει ένταση.

Και πάλι την άφησα να εκφραστεί με άνεση και κατανόηση και όταν ολοκλήρωσε, της εξήγησα πολύ απλά ότι «Καταλαβαίνω ότι έχεις πληγωθεί στο παρελθόν και αυτό ίσως έχει επηρεάσει τις απόψεις σου. Έχεις σηκώσει κάποιες άμυνες και προστατεύεσαι πίσω από αυτές για να μην απογοητευτείς και πάλι, όπως στο παρελθόν. Ο σκοπός μου δεν είναι να σε πληγώσω ή να σε στεναχωρήσω αλλά να σε γνωρίσω καλύτερα».

Ολοκληρώνοντας αυτή την κουβέντα, άλλαξε το ύφος της γενικότερα. Έδειξε μία ελαφριά υποχωρητικότητα και μετά ήταν πολύ πιο πρόθυμη να συζητήσει μαζί μου.

Θες να μάθεις να ξεκλειδώνεις κάθε κλειστή γυναίκα; Δες εδώ

Να θυμάσαι ότι, όπως κι εσύ, έτσι και οι γυναίκες έχουν πληγωθεί στο παρελθόν. Ειδικά αν είναι κάτι που συμβαίνει συστηματικά, τότε είναι λογικό ένα τέτοιο άτομο να θέλει να προστατευτεί από αντίστοιχες περιπτώσεις ανθρώπων. Αν αυτό τις κάνει να είναι λίγο πιο επιθετικές, τότε σαν σωστός άντρας οφείλεις να τις βοηθήσεις να χαλαρώσουν και να αισθανθούν προστατευμένες και ασφαλείς.

Άσε την κατάσταση να αποφορτιστεί, χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις. Άκου αυτό που λέει και χωρίς να χάσεις την ψυχραιμία σου, εξήγησε της τους λόγους για τους οποίους διαφωνείς. Στη συνέχεια δείξε της ότι καταλαβαίνεις τους λόγους για τους οποίους έχει αυτή την συμπεριφορά και εξήγησε της και λεκτικά ότι με εσένα μπορεί να είναι ο εαυτός της.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Men's Bible αποτελεί τη νο1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Με τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα σε βοηθάμε να γίνεις ολοκληρωμένος Άνδρας με επιλογές στη ζωή σου και να βελτιωθείς στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες. 

Για τον Συγγραφεα

Vasilis

Για τον Vassilis η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Άριστος γνώστης τεχνικών γλώσσας σώματος και μεθόδων NLP. Είναι ικανός να χρησιμοποιήσει μικροεκφράσεις και κινήσεις και να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση. Όσο αρνητική κι αν είναι, πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος να κερδίσει ή να μάθει κάτι. FULL BIO >>


Βελτίωσε τα αποτελέσματα σου στο Φλερτ!

Γίνε άμεσα καλύτερος με τις γυναίκες.
x