Τι κάνεις όταν της Αρέσεις αλλά στο παίζει Δύσκολη; - Men's Bible

Τι κάνεις όταν της Αρέσεις αλλά στο παίζει Δύσκολη;

Τι κάνεις όταν της Aρέσεις αλλά στο παίζει δύσκολη;

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάσαι για τις ανθρώπινες σχέσεις, είναι πως βασίζονται σε ένα συνδυασμό τριών παραγόντων: την ικανότητα να καταλαβαίνεις τον εαυτό σου, τη δύναμη να τον αλλάξεις προς το καλύτερο και την ικανότητα να καταλαβαίνεις την ψυχολογία της συντρόφου σου πίσω από τις σκέψεις της και τις πράξεις της. Και όλα αυτά χρειάζονται ακόμα περισσότερο αν η κοπέλα που φλερτάρεις στο παίζει δύσκολη.

Το να γνωρίζεις τι θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα είναι το κλειδί στο αποτελεσματικό φλερτ αλλά και στις ποιοτικές μακροχρόνιες σχέσεις.

Και συγκεκριμένα, χρειάζεται να γνωρίζεις τι θέλει η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία φλερτάρεις και βγαίνεις, μιας και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ούτε θέλουν όλοι τα ίδια πράγματα.

Κάποιες φορές μπορεί η κοπέλα να χρειάζεται ζεστασιά και να επιθυμεί έναν άνδρα με τον οποίο να χαλαρώνει στην αγκαλιά του.

Άλλες φορές έχει ανάγκη να νιώσει την περιπέτεια και περιμένει απ’ τον άνδρα να δράσει αποφασιστικά και να την οδηγήσει σε νέες εμπειρίες ή και το αντίστροφο. Άλλες πάλι χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια.

Οι γυναίκες είναι σύνθετα πλάσματα, αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως και οι άνδρες πάνε πίσω.

Απλώς οι άνδρες τείνουν να είναι περισσότερο κλειστοί και περισσότερο άμεσοι. Οι γυναίκες είναι περισσότερο συντονισμένες με ότι έχει να προσφέρει η ζωή, αλλά συχνά δεν νιώθουν τόσο άνετα να εκφράσουν με αμεσότητα τις επιθυμίες τους.

Ναι, κάποιες γυναίκες θα δηλώσουν ωμά και με αμεσότητα τα θέλω τους, αλλά ακόμα και αυτές προτιμούν να νιώθουν πως ο άνδρας τις γνωρίζει τόσο καλά που δε χρειάζεται να πουν κάτι.

Με λίγα λόγια μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα ο οποίος ξέρει τις επιθυμίες της χωρίς εκείνη να του τις εκφράσει.

Ή, όπως οι γυναίκες προτιμούν να το διατυπώνουν, θέλουν να τις καταλάβεις.

Αυτό ισχύει διπλά για τις γυναίκες που το παίζουν δύσκολες στο φλερτ. Και εννοώ για εκείνες που όντως τους αρέσεις αλλά το παίζουν δύσκολες και όχι εκείνες που μπορεί να φλερτάρουν μαζί σου γιατί απλώς βαριούνται.

Πως λοιπόν μπορείς να καταλάβεις αν της αρέσεις αλλά θέλει να το παίξει δύσκολη; Και κυρίως πως ξεπερνάς τα παιχνίδια της;

Στο παίζει δύσκολη; Κατάλαβε πρώτα τι είδους σχέση ψάχνει

Αρκετοί άνδρες κάνουν το λάθος να νομίζουν πως η γυναίκα με την οποία φλερτάρουν ή βγαίνουν, ψάχνει για κάτι σοβαρό.

Ναι, όντως αυτό θα είναι συνήθως ο ευρύτερος στόχος της όμως μπορεί να μην ψάχνει κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή. Ίσως μόλις βγήκε από μια σχέση. Ίσως θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Ίσως έχει κουραστεί από τα παιχνίδια διάφορων ανδρών που γνώρισε στο παρελθόν και θέλει να είναι εκείνη που έχει το πάνω χέρι.

Το θέμα είναι ένα: τι θέλει από έναν άνδρα;

Αν τη γνωρίζεις και μιλάς μαζί της εδώ και λίγο καιρό τότε θα έχεις συλλέξει κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να υποθέσεις στο περίπου τι ψάχνει η κοπέλα. Μιλήσατε ποτέ για αυτό το θέμα; Η συμπεριφορά της και οι πράξεις της ήταν ευθυγραμμισμένα με τα όσα σου έλεγε;

Αν έκανες ένα βήμα πίσω και έβλεπες τις συζητήσεις σας και τις πράξεις σας αποστασιοποιημένα, θα ένιωθες πως οι επιθυμίες σας είναι ίδιες;

Σε κάθε περίπτωση πάντως αν δεν ξέρεις τι είδους σχέση ψάχνει η κοπέλα με την οποία βγαίνεις, τότε προσπάθησε να το καταλάβεις.Τι κάνεις όταν της Aρέσεις αλλά στο παίζει δύσκολη;

Βρες τι είδους άνδρα αναζητά και γίνε αυτός ο άνδρας

Αν ήδη ξέρεις τι είδους σχέση ψάχνει, τότε το επόμενο βήμα είναι να γίνεις ο άνδρας που εκείνη θέλει και που μπορεί να της δώσει τη σχέση που αναζητά.

Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παραστήσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι.

Σημαίνει απλώς πως αν θες η κοπέλα να είναι μαζί σου, τότε θα πρέπει να καλύψεις τις συναισθηματικές ανάγκες της. Να γίνεις το μέσο με το οποίο θα καλύψει τις επιθυμίες της και τις φαντασιώσεις της.

Αυτό είναι κάτι που όλοι κάνουμε. Όπως και εσύ θες αυτή τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί νιώθεις πως μέσω αυτής θα καλύπτεις κάποιες ανάγκες σου.

Το σημαντικό εδώ είναι να γίνεις όντως αυτός ο άνδρας και όχι απλώς να τον παραστήσεις.

Θες να την κάνεις να μη μπορεί να σου αντισταθεί; Δες εδώ

Πριν υποθέσεις πως στο παίζει δύσκολη, αναγνώρισε το συναίσθημα πίσω από τα λόγια και τις πράξεις της

Στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που νοιάζονται γνήσια για εκείνες. Εκείνοι που ενδιαφέρονται για την καθημερινότητα τους και τους προβληματισμούς τους. Με λίγα λόγια θέλουν κάποιον με τον οποίο να νιώσουν πραγματική συναισθηματική σύνδεση.

Τώρα ξέρω τι θα μου πεις. Ότι και τα καλά παιδιά τα κάνουν αυτά αλλά δεν κερδίζουν στο φλερτ. Μόνο που, για αρχή, τα «καλά» παιδιά δεν είναι και τόσο καλά και δεύτερον οι γυναίκες προτιμούν τα καλά παιδιά, απλώς θέλουν τα παιδιά αυτά να έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητες τους.

Πως λοιπόν συνδέεσαι συναισθηματικά με μια γυναίκα;

Ο στόχος είναι να διαβάζεις σωστά τα συναισθήματα της. Σκέψου, τι συναίσθημα κρύβεται πίσω από τα λόγια της και πίσω από τις πράξεις της κάθε φορά που λέει ή κάνει κάτι;

Προσπάθησε να διαβάσεις τα συναισθήματα της και δείξε της πως καταλαβαίνεις χωρίς να κρίνεις.

Σε έναν κόσμο όπου οι πάντες κρίνουν τους πάντες και τα πάντα, το να βρεις κάποιον με τον οποίο μπορείς να είσαι ο εαυτός σου είναι κρίσιμο. Το πρόβλημα είναι πως όλοι κρίνουμε τόσο αυστηρά τους άλλους, με αποτέλεσμα αρκετοί από εμάς να διστάζουμε να ανοιχτούμε και να γίνουμε ευάλωτοι.

Μπορεί να φοβόμαστε πως αν μας γνωρίσουν καλύτερα δε θα τους αρέσουμε. Μπορεί να έχουμε πληγωθεί στο παρελθόν και να θέλουμε να αποφύγουμε να πληγωθούμε ξανά.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην αφήνει κάποιος τους άλλους να μπουν στη ζωή του. Αυτό ισχύει διπλά για τις γυναίκες.

Αν η κοπέλα που σου αρέσει στο παίζει δύσκολη, το κλειδί για να ρίξεις τις άμυνες της δεν είναι να την πιέσεις να το κάνει. Αλλά να την κάνεις να θέλει μόνη της να έρθετε κοντά.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι να γκρεμίσεις με το ζόρι τις άμυνες της αλλά να βρεις έναν τρόπο να προσπεράσεις αθόρυβα όλα αυτά που την κρατούν από το να αφήσει τον εαυτό της ευάλωτο.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Nikos

Ο Nikos, άριστος γνώστης των κοινωνικών δυναμικών και της ψυχολογίας των δύο φύλων, έχει αφιερώσει χιλιάδες ώρες για να αναπτύξει έναν τρόπο φλερτ πολύ αποδοτικό στην ελληνική πραγματικότητα. Όπλα του η γρήγορη σκέψη, η σιγουριά στον εαυτό του και φυσικά το χαμόγελό του.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x