Project Alpha -

VIP Personal

Κάνουμε το Φλερτ, την Επικοινωνία και τις Σχέσεις  απλή υπόθεση!

Για όσους θέλουν προσωπική καθοδήγηση

Είσαι εκεί που θέλεις στην προσωπική σου ζωή; 

Επειδή πολλές φορές νιώθεις ότι στη ζωή σου δεν είσαι ακόμα εκεί που επιθυμείς, επειδή εύχεσαι να ήσουν καλύτερος στην επικοινωνία και την αυτοπεποίθηση, δημιουργήσαμε ένα Personal VIP πρόγραμμα, την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης τόσο του εαυτού σου όσο και του άλλου φύλου.

Ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρητική ανάλυση και πρακτική εφαρμογή σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Και δεσμευόμαστε ότι θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα!

Μέσα από αυτό θα μεταμορφωθείς στη νέα βελτιωμένη και ελκυστική εκδοχή του εαυτού σου. Θα γίνεις ο Άντρας που αξίζεις να είσαι και θα μάθεις να φλερτάρεις με άνεση, σεβασμό και επιτυχία τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Τη δουλειά μας παρουσίασαν:

Η Σχολή Φλερτ του Men's Bible στο Epsilon tv!
Η Ακαδημία Φλερτ του Men's Bible στο gazzetta.gr!

Το καλύτερο πρόγραμμα Βελτίωσης στο Φλερτ και τις Σχέσεις 

Ο Γιώργος και η ομάδα των εκπαιδευτών του Men’s Bible (Dating Coaches, Επικοινωνιολόγοι, Life Coaches, Ψυχολόγοι, Style Consultants και Γυναίκα Dating Coach) σε καλωσορίζουν στο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης.

Το VIP πρόγραμμά μας σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους άνδρες να αναβαθμίσουν τη ζωή τους και να έχουν επιτυχία στην προσωπική τους ζωή. Με την καθοδήγησή μας οι μαθητές μας απολαμβάνουν τα αποτελέσματα που πάντα ήθελαν.

Πώς να γίνεις ένα πραγματικά Cool άνδρας

Και εσύ ως μέλος αυτής της exclusive ομάδας, θα έχεις πρόσβαση σε όλους τους εκπαιδευτές μας, την κοινότητα μελών μας, σε όλα τα εργαλεία, τους πόρους, τις γνώσεις και τις τεχνικές που χρειάζεται για να βελτιωθείς στο Φλερτ, την Ψυχολογία, τις Σχέσεις, την Επικοινωνία, τη Ζωή.

Γιατί τέτοιο Πρόγραμμα Εμβάθυνσης?

1. Η Δράση φέρνει Αποτελέσματα
Η παρακίνηση και το boost ξεθωριάζουν γρήγορα, αλλά τα μαθήματα μένουν μαζί σου για πάντα. Γι' αυτό στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται πάντα και πρακτική εφαρμογή βήμα - βήμα.

2. Η Εξυπηρέτηση είναι Σήμα Κατατεθέν μας
Όλοι μας οι μαθητές γνωρίζουν ότι οι coach μας είναι πάντα δίπλα τους με μεράκι και προσωπικό ενδιαφέρον για τον καθένα. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη σε κάθε μαθητή προσωπικά και δουλεύει μαζί του ώστε να έχει την μέγιστη αλλαγή.

3. Σαφήνεια στα Πάντα
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από κάποιον που σου μιλάει με ειδική ορολογία για να στο παίξει "γνώστης". Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο εδώ. Μιλάμε απλά και καθαρά με γεγονότα και σαφείς κατευθύνσεις.

4. Εστιάζουμε στα Σημαντικά
Η προσοχή μας είναι πάντα εστιασμένη σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά. Ξεκινάμε απο τα θεμελιώδη και χτίζουμε σταδιακά το νέο σου ελκυστικό εαυτό.

5. Το Φλερτ πρέπει να είναι Απλό και Απολαυστικό και για εσένα και για εκείνη
Το VIP πρόγραμμά μας είναι και απλό και αποτελεσματικό. Καταλαβαίνεις τις έννοιες και τους τρόπους με το που τους διδαχτείς. Ο στόχος δεν είναι να σε μπλέξουμε με περίπλοκες μεθόδους, αλλά να σου κάνουμε το να επικοινωνείς με γυναίκες κάτι απλό και φυσικό που γίνεται με σεβασμό και άνεση.

6. Ξέρουμε ότι είσαι Πολυάσχολος
Όπως είμαστε κι εμείς πολυάσχολοι, σχεδιάσαμε το πρόγραμμά μας για ανθρώπους σαν κι εμάς. Δεν υπάρχει κάτι που θα σε καθυστερήσει ή θα σε χρονοτριβίσει. Μοιράζουμε τη γνώση σε μικρά κομμάτια που μπορείς να ζήσεις με το ρυθμό σου.

Τι μπορεί να περιληφθεί στο Πρόγραμμα;

Προσωπική Γνώση

Πώς να φλερτάρεις αποτελεσματικά και με σεβασμό, με πλήρες πλάνο και οδηγό βήμα βήμα που ταιριάζει στα ελληνικά δεδομένα. Όλη η γνώση για το Φλερτ, την Επικοινωνία και την Ψυχολογία από τους πιστοποιημένους coach μας.

Φτιάχνουμε το Υλικό σου

Δε θα νιώσεις ποτέ ξανά αμηχανία στο φλερτ. Οι coach μας θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το προσωπικό σου Επικοινωνιακό Πλάνο με υλικό μέσα από τη ζωή σου για να έχεις πάντα πράγματα να λες και να προβάλλεις την προσωπικότητα σου!

Role Playing

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Role Playing με γυναίκα Coach στην αίθουσα, ώστε να εξασκήσεις μαζί της τις ικανότητές σου στο φλερτ βήμα βήμα, να μάθεις τη γυναικεία οπτική και να είσαι έτοιμος για φλερτ με άνεση και σεβασμό.

Ανάλυση Video

Σου αναλύουμε σε βίντεο τις πραγματικές δυναμικές της επικοινωνίας μέσα από παραδείγματα, ώστε να κατανοήσεις πλήρως την διαδικασία της επικοινωνίας και να διαπιστώσεις πως γίνεται στην πράξη με επιτυχία!

Personal Shopping Experience

Έξοδος μαζί μας στα καταστήματα, για να βελτιώσεις την εικόνα σου και το στυλ σου, με ρούχα που σου ταιριάζουν και γουστάρεις ώστε να δημιουργήσεις το νέο βελτιωμένο εαυτό σου.

Live Action!

Βγαίνεις έξω μαζί με τους Coach μας για μια μαγευτική βραδιά για κοινωνικοποίηση, φλερτ, επικοινωνία. Είσαι έτοιμος για την απόλυτη εμπερία;

Ώρα να αποκτήσεις επιτυχία στο Φλερτ και την Επικοινωνία! Να μεταμορφωθείς στη νέα βελτιωμένη και ελκυστική εκδοχή του εαυτού σου. Να γίνεις ο Άντρας που αξίζεις να είσαι!

Επιπλέον Bonus: 

Το Πρόγραμμά μας δεν σταματάει εδώ. Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις, σου παρέχουμε εντελώς δωρεάν 6 επιπλέον Υπηρεσίες για να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι μόνιμα.

Πλήρες Πλάνο Δράσης

Το δυνατό πλάνο δράσης και επίσημο manual με υλικό ειδικά σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να εξαλείψεις τα εμπόδια που σε κρατούν πίσω, αλλά και αναλυτικές γνώσεις για να προχωρήσεις μπροστά.

Ασκήσεις Εξάσκησης

Κάθε εβδομάδα σε προκαλούμε να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσης και να ολοκληρώσεις αποστολές που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις περισσότερα στη ζωή σου. Σε βοηθούμε να περάσεις από τη θεωρία στην πρακτική εφαρμογή!

12 μήνες Υποστήριξη

Για έναν ολόκληρο χρόνο και για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σου για το Φλερτ ή τη Σχέση σου, έχεις άμεσες απαντήσεις και στήριξη με συνεδρίες στα γραφεία μας και γραπτή / τηλεφωνική υποστήριξη.

Βιβλίο για
Αποτελεσματικό Φλερτ

ΔΩΡΟ ένα μοναδικό βιβλίο που περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα βήματα για να φλερτάρεις σαν Ελκυστικός Άνδρας. Προχωρημένες τεχνικές και απίστευτη γνώση για να ανεβάσεις κι άλλο το επίπεδο σου στο Φλερτ!

12 μήνες Group Coaching

Μετά το τέλος των μαθημάτων, το Πρόγραμμα συνεχίζεται για έναν ολόκληρο χρόνο ακόμη. Σε τακτικές συναντήσεις παρακολουθούμε την πορεία σου και σε βοηθάμε να συνεχίσεις να προχωράς και να εξελίσσεσαι.

Αποκλειστικές Συναντήσεις Μελών

Συμμετοχή ως μέλος στην Κοινότητα του Men’s Bible με άνδρες με παρόμοια πορεία και ενδιαφέροντα, για να μη νιώσεις ποτέ ξανά μόνος. Δικαιώμα συμμετοχής στις Αποκλειστικές Εβδομαδιαίες Συναντήσεις Μελών.

Τι θα μάθεις:

  • Αυτοπεποίθηση
  • Επικοινωνία
  • Μυστικά Προσέγγισης
  • Ερωτική Έλξη
  • Σεξουαλική Ένταση
  • Επιτυχημένη Εφαρμογή

Φλερτ στην Πράξη με Επιτυχία

Σου δείχνουμε πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά και είμαστε συνέχεια δίπλα σου σε όλη την διαδικασία της βελτίωσης σου.

Shane Melaugh

“Πολύ δυνατή, πολύ έντονη εμπειρία! Ήταν επιτέλους μια ευκαιρία να ανακινήσω θέματα που με στοιχειώνουν”

Παναγιώτης, 36 ετών, Αρχιτέκτονας

Δες κι άλλες μαρτυρίες ανθρώπων που εξελίχθηκαν μαζί μας

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη Ζωή σου;

Copyright Men's Bible