Οι άνθρωποι μας -

Οι άνθρωποι μας

Με την καλύτερη ομάδα από Dating Instructors, Life Coaches, Επικοινωνιολόγους και Ψυχολόγους, παρέχουμε ολοκληρωμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Καθοδήγησης πάνω σε θέματα φλερτ, σχέσεων, αυτοπεποίθησης και ζωής. Μεγάλα Μέσα όπως ο ΑΝΤ1, η LIFO, ο Ελεύθερος Τύπος έχουν προβάλλει τη δουλειά μας.

Ωστόσο, η πραγματική μας δύναμη είναι οι άνθρωποί μας. Με βαθιά γνώση, μεράκι και κέφι, δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους για να σε βοηθήσουν.

Γιώργος

Founder

O Γιώργος αποτελεί την σίγουρη δύναμη του Men’s Bible. Με εκπαίδευση από το Neil Strauss (συγγραφέα του “The Game” και πατέρα του φλερτ στη σύγχρονη εποχή), με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και background πιστοποιημένου Ψυχοθεραπευτή, βοηθάει τους μαθητές του να αλλάξουν σε βάθος, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.


Αντώνης

Coach

Ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι αν θες κάτι να αλλάξει, πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ ο ίδιος, ο Αντώνης έχει πάθος με την επιστήμη της ψυχολογίας και την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους στην πορεία τους να βελτιωθούν, όπως και να ανακαλύπτουν τον ελκυστικό εαυτό τους ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες και ποιοτικότερες σχέσεις με το άλλο φύλο.


Βασίλης

Coach, Επικοινωνιολόγος

Για τον Βασίλη η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Άριστος γνώστης τεχνικών γλώσσας σώματος και μεθόδων NLP, είναι ικανός να χρησιμοποιήσει μικροεκφράσεις και να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση.

Είναι διορατικός και με εξαιρετικά ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη και ενσυναίσθηση και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν τις κοινωνικές δομές και τις κοινωνικές νόρμες.


Δήμος

Coach

Πάντα ετοιμόλογος και κοινωνικός, ο Δήμος αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση σαν μια νέα και απολαυστική περιπέτεια.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια αποτελεί τον Creative Director του Men's Bible και συμπαρουσιάζει την Εκπομπή "Two Coaches and a Drink".


Νίκη

Coach

Η Νίκη προσφέρει στους μαθητές μας τη γυναικεία οπτική στο φλερτ, έχοντας βοηθήσει αποτελεσματικά εκατοντάδες μαθητές να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν στο Φλερτ και τις Σχέσεις.

Ως Dating Coach, η Νίκη έχει ευρεία πείρα των κοινωνικών δυναμικών και της ψυχολογίας των δύο φύλων και σου δίνει την εσωτερική πληροφόρηση που χρειάζεται για να έχεις γυναίκες αξίας στη ζωή σου.


Ελευθερία

Υπεύθυνη Συντονισμού


Κοσμάς

Coach, Voiceover


Φάνης

Video Animation


Δημήτρης

Operations


Βαγγέλης

Coach


Ηλίας

Ηχοληψία, Μοντάζ


Θες να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους Coach μας;

Υπάρχει κάτι που σε απασχολεί στην Προσωπική σου Ζωή και χρειάζεσαι βοήθεια;

Δες τι λένε για τα Προγράμματά μας οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν

JOIN THE COMMUNITY

Μάθε τα πάντα! Λάμβανε όλα τα νέα άρθρα, απόψεις και ανακοινώσεις πρώτος.