Το Men’s Bible στο Youtube -

Το Men's Bible στο YouTube

Το καλύτερο Ανδρικό Κανάλι του YouTube!

Θέλαμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα! Τα animated βίντεο έχουν μια ιδιαίτερη χάρη. Μας βοηθούν να εκφράσουμε έννοιες δύσκολες, χρησιμοποιώντας παραδείγματα, εικόνες και σχήματα οικεία στον μέσο άνδρα και φίλο του site και να του μεταφέρουμε με αμεσότητα εξειδικευμένη γνώση.

Αυτό αποτελεί και τη βασική μας αποστολή: Να δείξουμε στον σύγχρονο άνδρα πως το φλερτ είναι απλό μεν, αλλά έχει βάθος, να τον βοηθήσουμε να ανακαλύψει τον ελκυστικό άνδρα που υπάρχει μέσα του και να του δείξουμε πώς μπορεί να διεκδικήσει και να αποκτήσει αυτά που επιθυμεί στην ερωτική του ζωή.

Μέσα από τα βίντεο μας θα βρεις λύσεις και απαντήσεις για τους προβληματισμούς σου στο φλερτ και στη δική σου προσωπική ανάπτυξη, πρακτικά tips για το πώς να κινηθείς στο φλερτ και τις σχέσεις σου, και φυσικά άπλετη γνώση σχετικά με τη γυναικεία ψυχολογία και τις κοινωνικές δυναμικές.

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο κανάλι του Μen’s Bible στο YouTube και απόλαυσε τις πιο ποιοτικές, γνήσιες και αληθινές συζητήσεις που έγιναν ποτέ γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις! Γίνε ΤΩΡΑ μέλος της παρέας μας. Σε περιμένουμε.

 Πρόσφατα Video

two coaches and a drink podcast

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα! Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men's Bible.