Το Men’s Bible στο Youtube -

Το Men's Bible στο YouTube

Το καλύτερο Ανδρικό Κανάλι του YouTube!

Πρωτοποριακό Video Animation

Τα animated βίντεο αποτελούν πρωτοπορία για τα Ελληνικά δεδομένα. Μας βοηθούν να εκφράσουμε έννοιες δύσκολες, χρησιμοποιώντας παραδείγματα, εικόνες και σχήματα οικεία στον μέσο άνδρα και φίλο του site και να του μεταφέρουμε με αμεσότητα εξειδικευμένη γνώση.

ο στόχος μας στο Youtube

Αυτό αποτελεί και τη βασική μας αποστολή: Να δείξουμε στον σύγχρονο άνδρα πως το φλερτ είναι απλό μεν, αλλά έχει βάθος, να τον βοηθήσουμε να ανακαλύψει τον ελκυστικό άνδρα που υπάρχει μέσα του και να του δείξουμε πώς μπορεί να διεκδικήσει και να αποκτήσει αυτά που επιθυμεί στην ερωτική του ζωή.

πως σε βοηθαμε

Μέσα από τα βίντεο μας θα βρεις λύσεις και απαντήσεις για τους προβληματισμούς σου στο φλερτ και στη δική σου προσωπική ανάπτυξη, πρακτικά tips για το πώς να κινηθείς στο φλερτ και τις σχέσεις σου, και φυσικά άπλετη γνώση σχετικά με τη γυναικεία ψυχολογία και τις κοινωνικές δυναμικές.

Πως Παρακολουθείς

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο κανάλι του Μen’s Bible στο YouTube και απόλαυσε τις πιο ποιοτικές, γνήσιες και αληθινές συζητήσεις που έγιναν ποτέ γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις! Γίνε ΤΩΡΑ μέλος της παρέας μας. Σε περιμένουμε.

Πρόσφατα Βίντεο

two coaches and a drink podcast

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική εκπομπή στην Ελλάδα για Dating και Σχέσεις! Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, με τον ποιοτικό λόγο του Men's Bible.