Το Men's Bible - Men's Bible

Το Men’s Bible

Ακαδημία Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Υποστήριξης των Ανδρών στο Φλερτ, την Αυτοπεποίθηση και την Επικοινωνία με τις Γυναίκες.

 

Το Men’s Bible είναι το site της Νο 1 Ακαδημίας για Άνδρες στην Ελλάδα, που ίδρυσα για να προσφέρουμε Εκπαίδευση και Βοήθεια σε κάθε άνδρα που θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες, τη Ζωή. Στόχος μας δεν είναι να σου μάθουμε μόνο πέντε ατάκες για να ρίξεις γυναίκες, αλλά να σε βοηθήσουμε να γίνεις ολοκληρωμένος Άνδρας με επιλογές στη ζωή σου. Να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!

Απευθυνόμαστε στον σύγχρονο άνδρα, τον άνδρα που δεν μένει στο ρηχό και το γνώριμο, τον άνδρα που το ψάχνει παραπάνω. Τον άνδρα που έχει σκέψεις, προβληματισμούς, όνειρα και όραμα για το τι άνδρας θέλει να γίνει, για το πώς να βελτιώσει τις σχέσεις του, πως να γίνει καλύτερος στο φλερτ, πως να αναπτυχθεί στο σύνολο της ζωής του.

Μέσα από το site μας, βρίσκεις έγκυρα άρθρα και εκπληκτικό περιεχόμενο από τους πιο γνωστούς έλληνες Dating και Life Coaches, για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ψυχολογία, το Φλερτ, τις Σχέσεις και την Ανάπτυξη του σύγχρονου ολοκληρωμένου και ώριμου άνδρα.

Μέσα από μοναδικά σχεδιασμένα Προγράμματα Πρακτικής Εφαρμογής, Σεμινάρια και Events, έχουμε ήδη βοηθήσει πολλούς άνδρες να γίνουν οι άνδρες που αξίζουν να είναι, προσφέροντας τους πραγματικές εμπειρίες ζωής.

Εγγυόμαστε ότι όλα όσα θα μάθεις μαζί μας, είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα στον Ελληνικό χώρο και δεν αποτελούν ξενόφερτες απομιμήσεις από άλλες χώρες. Και φυσικά θα δεις άμεση βελτίωση!

Χωρίς παιδικότητες, ανωριμότητες, κόμπλεξ και εμμονές. Με ψυχραιμία, αναλυτική οπτική και έμπειρη ματιά, και πάντα με σεβασμό στις γυναίκες, σε βοηθάμε να γίνεις ένας ολοκληρωμένος Άνδρας, με το Α κεφαλαίο.

Καλωσόρισες,
Γιώργος
Ιδρυτής / Head Coach

 

Πρόσφατα Άρθρα

JOIN THE COMMUNITY

Μάθε τα πάντα! Λάμβανε όλα τα νέα άρθρα, απόψεις και ανακοινώσεις πρώτος.