Το Men's Bible -

Το Men’s Bible

Πρότυπη Ακαδημία προσωπικής ανάπτυξης και σχέσεων

Το Men’s Bible είναι το site της κορυφαίας Ακαδημίας Προσωπικής Ανάπτυξης για Άνδρες στην Ελλάδα, που ιδρύσαμε για να προσφέρουμε Βοήθεια σε κάθε άνδρα που θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στην Επικοινωνία, το Φλερτ, την Ψυχολογία, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες, τη Ζωή. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε συνολικά, ώστε να έχεις επιλογές στη ζωή σου, πάντα με σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους. (Για τη Γυναικεία Ακαδημία μας δες εδώ).

Μέσα από το site μας, βρίσκεις έγκυρα άρθρα και συμβουλευτική από τους πιο γνωστούς έλληνες Dating και Life Coaches, για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ψυχολογία, την Επικοινωνία, το Φλερτ, τις Σχέσεις και την Ανάπτυξη του σύγχρονου ολοκληρωμένου άνδρα.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες (Ψυχοθεραπευτής, Επικοινωνιολόγος, Dating Coach, Life Coach κλπ) και μέσα από μοναδικά σχεδιασμένα Προγράμματα Συμβουλευτικής και  Σεμινάρια, έχουμε ήδη βοηθήσει πολλές άνδρες να γίνουν οι άνδρες που αξίζουν να είναι και να ζήσουν μια ισορροπημένη, ευτυχισμένη και πλήρη ζωή.

Εγγυόμαστε ότι όλα όσα θα μάθεις μαζί μας, είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα στον Ελληνικό χώρο και δεν αποτελούν ξενόφερτες απομιμήσεις από άλλες χώρες. Και φυσικά θα δεις άμεση βελτίωση και πάντα με σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους.

Χωρίς παιδικότητες, ανωριμότητες, κόμπλεξ και εμμονές. Με ψυχραιμία, αναλυτική οπτική και έμπειρη ματιά, σε βοηθάμε να γίνεις ισορροπημένος Άνδρας με επιλογές στη ζωή σου!

 

powered and hosted by digital3

JOIN THE COMMUNITY

Μάθε τα πάντα! Λάμβανε όλα τα νέα άρθρα, απόψεις και ανακοινώσεις πρώτος.