Project Alpha -
FLIRTING ACADEMY
FOR MEN
Τηλέφωνο: 210 69 85 598

Project Alpha

Γίνε ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!

Τηλέφωνο: 210 69 85 598

Είσαι εκεί που θέλεις με τις γυναίκες; 

Επειδή πολλές φορές νιώθεις ότι στη ζωή σου δεν έχεις όλα όσα θέλεις και όσα μπορείς να έχεις, επειδή εύχεσαι να ήσουν καλύτερος με τις γυναίκες και το φλερτ, δημιουργήσαμε το PROJECT ALPHA, την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης τόσο του εαυτού σου όσο και του άλλου φύλου.

Ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρητική ανάλυση και πρακτική εφαρμογή σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Και δεσμευόμαστε ότι θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα!

​Μέσα από αυτό θα μεταμορφωθείς στη νέα βελτιωμένη και ελκυστική εκδοχή του εαυτού σου. Θα γίνεις ο Άντρας που αξίζεις να είσαι και θα μάθεις να φλερτάρεις με επιτυχία τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Τη δουλειά μας παρουσίασαν:

Η Σχολή Φλερτ του Men's Bible στο Epsilon tv!
Η Ακαδημία Φλερτ του Men's Bible στο gazzetta.gr!

Το καλύτερο πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης 

Ο Γιώργος και η ομάδα των εκπαιδευτών του Men’s Bible (Dating Coaches, Επικοινωνιολόγοι, Life Coaches, Ψυχολόγοι, Style Consultants και Γυναίκα Dating Coach) σε καλωσορίζουν στο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης.

Το Project Alpha σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους άνδρες να αναβαθμίσουν τη ζωή τους και να έχουν την επιτυχία που επιθυμούν στο φλερτ και τις σχέσεις. Τα μέλη μας δεν κάθονται απλά και μιλάνε για το πώς θα γίνουν καλύτεροι άνδρες. Με τη βοήθειά και την καθοδήγησή μας κάνουν στην πράξη τη δουλειά που χρειάζεται για να γίνουν πραγματικοί Άνδρες Αξίας.

Πώς να γίνεις ένα πραγματικά Cool άνδρας

Και εσύ ως μέλος αυτής της exclusive ομάδας, θα έχεις πρόσβαση σε όλους τους εκπαιδευτές μας, την κοινότητα μελών μας, σε όλα τα εργαλεία, τους πόρους, τις γνώσεις και τις τεχνικές που χρειάζεται για να βελτιωθείς στο Φλερτ, τις Σχέσεις, την Επικοινωνία, τη Ζωή.

Τι θα μάθεις μαζί μας:

Ελκυστικός Άνδρας

Τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Ολοκληρωμένου Άνδρα που δημιουργούν Έλξη στις γυναίκες και πως να τα αναδείξεις.

Αυτοπεποίθηση στο Φλερτ

Πώς να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης στο φλερτ και πώς να αποκτήσεις αληθινή και φυσική Αυτοπεποίθηση.

Επικοινωνιακές Δεξιότητες

Πώς να επικοινωνείς καλύτερα με όλους γύρω σου και να έχεις κυρίαρχη και αρρενωπή γλώσσα σώματος που ξεχωρίζει.

Κοινωνική Νοημοσύνη

Πώς να διαβάζεις άμεσα τα σημάδια που δίνουν οι γυναίκες γύρω σου και πώς να κατανοείς καλύτερα τις προθέσεις τους.

Φλερτ με επιτυχία

Πώς να φλερτάρεις αποτελεσματικά και επιτυχημένα, με πλήρες πλάνο και οδηγό βήμα βήμα που ταιριάζει στα ελληνικά δεδομένα.

Έλξη και Σύνδεση

Πώς να δημιουργείς στις γυναίκες συναισθήματα έλξης για εσένα, να τις γοητεύεις και πώς να δημιουργείς σύνδεση με αυτές.

Ποιοτική Προσωπική Εικόνα

Πώς να αναβαθμίσεις το στυλ σου, με τη δική μας φόρμουλα που θα σου κάνει εύκολο το να συνδυάζεις ρούχα και να φτιάχνεις πλήρη outfit.

Personal Shopping Experience

Έξοδος στα καταστήματα, όπου όχι μόνο θα σου προτείνουμε ρούχα που σου ταιριάζουν, αλλά θα σου δείξουμε και πώς να τα συνδυάζεις στην πράξη.

Αποτελεσματική Προσέγγιση

Τα μυστικά της πρώτης επαφής για επιτυχημένες προσεγγίσεις. Ο τρόπος για να μπορείς να φλερτάρεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Live Action!

Βγαίνεις έξω μαζί μας δύο βράδια και φλερτάρουμε μαζί άγνωστες κοπέλες που σου αρέσουν.

Σεξουαλική Ένταση

Τρόποι δημιουργίας σεξουαλικής έντασης με ομαλό και φυσικό τρόπο. Από την απλή συζήτηση στην ερωτική χημεία και στο πρώτο φιλί.

Επιτυχημένη Εφαρμογή

Σου δείχνουμε στην πράξη πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά και είμαστε συνέχεια δίπλα σου σε όλη την διαδικασία της προσέγγισης.

Ώρα να αποκτήσεις επιτυχία με τις γυναίκες που σου αρέσουν! Να μεταμορφωθείς στη νέα βελτιωμένη και ελκυστική εκδοχή του εαυτού σου.​ Να γίνεις ο Άντρας που αξίζεις να είσαι!

Επιπλέον Παροχές: 

Πλάνο Δράσης

Το δυνατό πλάνο δράσης και επίσημο manual του Project Alpha με υλικό ειδικά σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να εξαλείψεις τα εμπόδια που σε κρατούν πίσω, αλλά και αναλυτικές γνώσεις για να προχωρήσεις μπροστά.

Αποστολές Εξάσκησης

Κάθε εβδομάδα σε προκαλούμε να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσης και να ολοκληρώσεις αποστολές που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις περισσότερα στη ζωή σου. Σε βοηθούμε να περάσεις από τη θεωρία στην πρακτική εφαρμογή!

12 μήνες Υποστήριξη

Για έναν ολόκληρο χρόνο και για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σου για το Φλερτ ή τη Σχέση σου, έχεις άμεσες απαντήσεις και στήριξη με συνεδρίες στα γραφεία μας και γραπτή / τηλεφωνική υποστήριξη.

Συναντήσεις Μελών

Εγγραφή ως μέλος στην Κοινότητα του Men’s Bible με άνδρες με παρόμοια πορεία και ενδιαφέροντα, για να μη νιώσεις ποτέ ξανά μόνος. Δικαιώμα συμμετοχής στις Αποκλειστικές Εβδομαδιαίες Συναντήσεις Μελών.

Shane Melaugh

“Πολύ δυνατή, πολύ έντονη εμπειρία! Ήταν επιτέλους μια ευκαιρία να ανακινήσω θέματα που με στοιχειώνουν”

Παναγιώτης, 36 ετών, Αρχιτέκτονας

Δες κι άλλες μαρτυρίες ανθρώπων που εξελίχθηκαν μαζί μας

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη Ζωή σου;

έχεις κάποια απορία;

210 69 85 598

Copyright Men's Bible