Αγγελία 2D Animation - Motion Graphics -

Αγγελία 2D Animation – Motion Graphics

Έλα στην παρέα!

Το Men’s Bible, η ποιοτική Ακαδημία Φλερτ, επιθυμεί να συνεργαστεί με έναν 2D Animator. Εσένα δηλαδή!

Aναζητούμε το επόμενο αστέρι στο Δημιουργικό κομμάτι που θα βοηθήσει στο να περάσουμε το μήνυμα του Men’s Bible στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν με ποιοτικό τρόπο.

Είμαστε μια νεανική εταιρεία που αναπτύσσεται σταθερά και θέλουμε ανθρώπους που τους αρέσει να επικοινωνούν και θέλουν να βοηθήσουν άλλους να γίνουν καλύτεροι.

Πρόκειται για εξωτερική συνεργασία. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα συνεισφέρει ως εξωτερικός συνεργάτης σε δημιουργικά projects και σε εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας.

Περιγραφή Θέσης:

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη οπτικού υλικού (2D Animation – Motion Graphics) για τα video της εταιρίας.

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων συνεργατών, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα εξελίξει τις επαγγελματικές ικανότητές του σε μια εταιρία με νεανική κουλτούρα εργασίας αλλά υψηλών απαιτήσεων, απασχολούμενος και με πραγματικά project πελατών. Επιπλέον θα αναπτύξει τις γνώσεις του και θα αποκτήσει πολύτιμα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα.

Καθήκοντα:

  • Σχεδιασμός και Δημιουργία Βίντεο με Text Animation και 2D Animation / Motion Graphics

Απαιτούμενα Χαρακτηριστικά Υποψηφίου:

  • Άριστη γνώση σχεδιαστικών εφαρμογών Animation (after effects κλπ)
  • Γνώσεις επεξεργασίας βίντεο (premiere κλπ) θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Ομαδικότητα και διάθεση για συνεργασία
  • Φαντασία και δημιουργικότητα

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Μετρό Αμπελόκηποι. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: hr (ατ) mensbible.gr.