Η Ακαδημία Φλερτ του Men's Bible στο ipop.gr - Men's Bible

Η Ακαδημία Φλερτ του Men’s Bible στο ipop.gr

Η Ακαδημία Φλερτ του Men's Bible στο ipop.gr

Το site της Πόπης Τσαπανίδου, ipop.gr, φιλοξενεί την ακαδημία φλερτ μέσα από συνέντευξη του Head Coach μας, Γιώργου.

Η δημοσιογράφος του ipop.gr, Κλαούντια Ντιντάτη, μέσα από τη γυναικεία οπτική, έθεσε στο Γιώργο μια σειρά από πολύ ωραία ερωτήματα γύρω από το φλερτ, τις σχέσεις ανδρών – γυναικών, τους ρόλους των δύο φύλων, τις προσδοκίες της σύγχρονης γυναίκας.

Ακολουθούν αποσπάσματα από σημεία της συνέντευξης:

– Δικαίωμα στο φλερτ και την πρώτη κίνηση έχουν και τα δύο φύλα. Γιατί απευθύνεστε μόνο σε άνδρες; Θεωρείτε πως στις μέρες μας έχουν αλλάξει οι ρόλοι;

Είναι αλήθεια πως οι δυναμικές των δύο φύλων στη ζωή και στις σχέσεις έχουν αλλάξει. Και είναι πολύ ωραίο αυτό.Όμως ακόμα και αν υπάρχουν περιπτώσεις που η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα, η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών αναμένει, όπως είθισται, να δείξει πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα ο άνδρας. Θέλει τον άνδρα να είναι Άνδρας.

Άσε πάντως που και να σε προσεγγίσει η γυναίκα πρώτη, πρέπει και πάλι η επικοινωνία να πάει καλά και να δείξεις ελκυστικά στοιχεία.Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως ενώ αρχικά απευθυνόμασταν μόνο σε άνδρες, και παρ’ όλο που αυτό παραμένει το κεντρικό κομμάτι μας, πια βοηθούμε σε θέματα σχέσεων και φλερτ και γυναίκες που έρχονται σε επαφή μαζί μας.

– Τελικά η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική;

Ναι, είναι σημαντική, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζουν οι περισσότεροι (πχ ομορφιά κλπ).  Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα για να φλερτάρεις, γι’ αυτήν είσαι ένας άγνωστος και έχει πολύ λίγες πληροφορίες για να καταλάβει τι τύπος είσαι. Οπότε τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας, όπως κι ο «αέρας», που βγάζεις είναι πολύ σημαντικά.

– Πολλοί άνδρες ισχυρίζονται πως οι γυναίκες είναι περίεργα πλάσματα και δεν ξέρουν τι θέλουν. Τελικά έχει ανακαλυφθεί τι ζητάει μια γυναίκα από έναν άνδρα;

Είναι αλήθεια πως κυκλοφορούν διάφορα στερεότυπα, με πιο συνηθισμένο ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται για κάποιον πλούσιο ή κάποιον πολύ ωραίο και ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν τύχη. Δεν είναι όμως έτσι.

Αυτό που θέλει να δει η γυναίκα είναι έναν Άνδρα (με Α κεφαλαίο). Κάποιον δηλαδή που τα έχει καλά με τον εαυτό του, έχει αυτοπεποίθηση και είναι cool τύπος. Γι’ αυτό και εμείς λέμε ότι ο στόχος μας είναι να σε κάνουμε Άνδρα Αξίας. Οι ατάκες στο φλερτ δεν λειτουργούν. Άντε και την είπες την ατάκα και την έκανες να ενδιαφερθεί, μετά τι; Δεν θα φανεί το κενό;

Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη την συνέντευξη εδώ!

Ευχαριστούμε θερμά την Πόπη Τσαπανίδου και το ipop.gr για τη φιλοξενία, όπως και τη Κλαούντια Ντιντάτη για την καταπληκτική συνέντευξη!

 


Πέρα από τα Μέσα Ενημέρωσης, διάβασε τι λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Men’s Bible: Η Νο1 Σχολή Φλερτ στην Ελλάδα.
Ενημερώσου για τα προγράμματά μας.