Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να Γνωρίσεις Γυναίκες - Men's Bible

Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να Γνωρίσεις Γυναίκες

Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσεις γυναίκες

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχομαι, ειδικά από όσους θέλουν να κάνουν νέες γνωριμίες είναι: Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσεις γυναίκες;

Η απάντηση είναι και απλή και προφανής: Τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσεις γυναίκες είναι αυτά στα οποία βρίσκονται οι τύποι γυναικών που σου αρέσουν και ταιριάζεις. Η οποία απάντηση δεν αρέσει σε πολλούς, γιατί αυτό σημαίνει κυριολεκτικά παντού. Το οποίο όμως είναι και το νόημα:

Παντού μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες. Όλοι έχουμε ακούσει ένα σωρό ρομαντικές ιστορίες για ανθρώπους που γνώρισαν τους συντρόφους τους στα πιο απίθανα μέρη και συνθήκες, από τυχαίες συναντήσεις σε φεστιβάλ μέχρι τη συμμαθήτριά τους στην ίδια ομάδα χορού.

Ωστόσο αυτό που εννοούν όσοι κάνουν αυτή την ερώτηση, είναι ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά μέρη για γνωριμίες, κάτι που είναι διαφορετικό. Αυτό που ψάχνουν είναι για μέρη όπου υπάρχουν πολλές ελεύθερες και ενδιαφέρουσες γυναίκες. Και είναι κατανοητό αυτό.

Όταν απογοητεύεσαι

Γιατί (θεωρητικά) όσο περισσότερες γυναίκες υπάρχουν τριγύρω, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις κάποιο ραντεβού, έστω και μόνο λόγω ποσότητας. Σου λένε, είναι ο νόμος των πιθανοτήτων. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πιο πολλοί εστιάζουν στα μπαρ και τα κλαμπ.

Όχι μόνο, επειδή θεωρείται ότι αυτά τα μέρη προσφέρονται για γνωριμίες, αλλά και επειδή είναι πιο εύκολο να φλερτάρεις με πολλές κοπέλες το ίδιο βράδυ χωρίς να δείξεις περίεργος.

Φυσικά, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τις συντρόφους τους στα μπαρ ή τα κλαμπ. Οι περισσότεροι κάνουν γνωριμίες μέσα από χόμπι, δραστηριότητες και κοινές παρέες. Κάποιοι άλλοι μέσα από dating apps. Αλλά κι αυτές οι επιλογές δεν βοηθούν πάντα.

Τα dating apps σε απογοητεύουν και θέλουν πολύ δουλειά (εκτός αν έχεις παρακολουθήσει το σεμινάριο μας). Οι φίλοι και οι δραστηριότητες δεν είναι πάντα αποδοτικές αν δεν έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο και εξωστρεφή ενδιαφέροντα.

Είναι απίστευτα εύκολο να περιορίζεις τις επιλογές σου χωρίς καν να καταλαβαίνεις ότι το κάνεις, απλά και μόνο επειδή εστιάζεις στα πιο προφανή. Και εδώ είναι που θες να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο ευρεία. Όταν οι προφανείς λύσεις δεν δουλεύουν, τότε πρέπει να βλέπεις μακριά.

Τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσεις γυναίκες

Τα διάφορα εργαστήρια και μαθήματα είναι καλός τρόπος να γνωρίσεις ανθρώπους. Όχι μόνο είναι πιο πιθανό να βρεις μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων, αλλά θα έχεις και την ευκαιρία να επικοινωνήσετε. Σε αυτές τις δραστηριότητες θεωρείται φυσικό και αναμενόμενο να αναμιχθείς και να μιλήσεις μέσα και έξω από την τάξη.

Είναι σημαντικό, όμως, να κρατήσεις κατά νου ότι δεν πρέπει να προσεγγίσεις την κατάσταση όπως θα έκανες σε ένα μπαρ. Αν το μόνο που δείξεις είναι ότι είσαι εκεί για να φλερτάρεις και αρχίσεις να την «πέφτεις» άκομψα σε όλες τις γυναίκες, τότε θα περιθωριοποιηθείς πολύ γρήγορα.

Το κλειδί είναι να δεις αυτές τις καταστάσεις σαν να εντάσσεσαι σε μια κοινότητα και να συνδέεσαι με όλους. Δεν είσαι εκεί για να μπορέσεις να κάνεις σεξ, είσαι εκεί για να γνωρίσεις ανθρώπους, να κάνεις φίλους και να γίνεις μέλος του γκρουπ.

Αντιμετωπίζοντας έτσι την κατάσταση, θα δημιουργήσεις έναν δυνατό κοινωνικό κύκλο και θα σχηματίσεις αξιόλογες προσωπικές σχέσεις, κάποιες από τις οποίες θα έχουν και την προοπτική να μετεξελιχθούν σε ερωτικές.

Όπως προείπα: Πολλοί γνωρίζουν τις συντρόφους τους μέσω φίλων και ενδιαφερόντων. Και έχοντας αυτά τα κοινά στοιχεία γίνεται πιο εύκολο να δημιουργηθεί έλξη (αρκεί να ξέρεις να φερθείς ανάλογα).

Όμως δεν πρέπει να μένεις μόνο σε ότι είναι στον κοντινό ορίζοντα. Μερικοί μπαίνουν σε ένα χόμπι / τάξη, συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει κάποια να τους αρέσει και εξαφανίζονται. Αυτό είναι λάθος. Πρώτα απ’ όλα, επειδή σπάει τον κανόνα «δεν είσαι εκεί για να κάνεις πέσιμο». Και πιο σημαντικά, δείχνει περιοριστικό τρόπο σκέψης.

Ναι, μπορεί να μην είδες τη γυναίκα των ονείρων σου στην αίθουσα χορού, αλλά τα μέλη της ομάδας έχουν φίλους. Και αν αναδείξεις ότι είσαι ωραίος τύπος που είναι κοινωνικός και έχει πλάκα, οι νέοι φίλοι σου θα σε συστήσουν και στους φίλους τους.

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να μην σου φαίνεται τόσο εντυπωσιακό ή γρήγορο όσο το να μπεις σε ένα μπαρ και να βρεις κάποια που ψάχνει κάτι ανάλογο. Γιατί προϋποθέτει ότι έχεις φροντίσει τον τρόπο που παρουσιάζεσαι και ότι έχεις εξελίξει τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Όμως σε αυτά θα σε βοηθήσουμε εμείς.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!