Η Ακαδημία Φλερτ του Men's Bible στο gazzetta.gr! - Men's Bible

Η Ακαδημία Φλερτ του Men’s Bible στο gazzetta.gr!

Η Ακαδημία Φλερτ του Men's Bible στο gazzetta.gr!

Το γνωστό και έγκυρο αθλητικό site gazzetta.gr φιλοξενεί την ακαδημία φλερτ μέσα από συνέντευξη του Head Coach μας, Γιώργου.

Η δημοσιογράφος του gazzetta.gr, Στέλλα Παπαδοπούλου, μέσα από τη γυναικεία οπτική, έθεσε στο Γιώργο μια σειρά από πολύ ωραία ερωτήματα γύρω από το φλερτ, τις σχέσεις ανδρών – γυναικών, το ρόλο των χρημάτων στις σύγχρονες σχέσεις, αλλά και το friendzone.

Ακολουθούν αποσπάσματα από σημεία της συνέντευξης:

-Η φάση σε «βλέπω φιλικά» έχει καταστρέψει αρκετό κόσμο;

Ναι, σίγουρα. Και σε αυτό φταίμε πρώτα απ’ όλα εμείς οι άνδρες. Χρειάζεται να είμαστε ελκυστικοί και ταυτόχρονα να εκδηλώνουμε και τις προθέσεις μας. Αν το παίζεις «εκ του ασφαλούς» και η προσέγγισή σου είναι «φιλική» και φοβισμένη, τότε είναι απολύτως φυσιολογικό να σε κατατάξει τελικά και η κοπέλα στους φίλους.

-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στο φλερτ; Ή μετράνε μόνο τα χρήματα, όπως ισχυρίζονται κάποιοι;

Είναι αλήθεια πως κυκλοφορούν διάφορα στερεότυπα, με πιο συνηθισμένο ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται για κάποιον πλούσιο ή κάποιον πολύ ωραίο και ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν τύχη.

Δεν είναι όμως έτσι. Αυτό που θέλει να δει η γυναίκα είναι έναν Άνδρα (με Α κεφαλαίο). Κάποιον δηλαδή που τα έχει καλά με τον εαυτό του, έχει αυτοπεποίθηση και είναι cool τύπος. Γι’ αυτό και εμείς λέμε ότι ο στόχος μας είναι να σε κάνουμε Άνδρα Αξίας. Οι ατάκες στο φλερτ δεν λειτουργούν. Άντε και την είπες την ατάκα και την έκανες να ενδιαφερθεί, μετά τι; Δεν θα φανεί το κενό;

Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ!

Ευχαριστούμε θερμά το gazzetta.gr για τη φιλοξενία, όπως και τη Στέλλα Παπαδοπούλου για την καταπληκτική συνέντευξη!

 


Πέρα από τα Μέσα Ενημέρωσης, διάβασε τι λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Men’s Bible: Η Νο1 Σχολή Φλερτ στην Ελλάδα.
Ενημερώσου για τα προγράμματά μας.