Η Ακαδημία του Men's Bible στον Ελεύθερο Τύπο! - Men's Bible

Η Ακαδημία του Men’s Bible στον Ελεύθερο Τύπο!

Η Ακαδημία του Men's Bible στον Ελεύθερο Τύπο!

Η εις βάθος δουλειά που γίνεται με τους μαθητές μας εδώ στο Men’s Bible, άρχισε να τραβάει το ενδιαφέρον και των ΜΜΕ! Βλέπεις, η καλή δουλειά μεταδίδεται από στόμα σε στόμα και γίνεται γνωστή εκεί που πρέπει.

Συγκεκριμένα, ο Ελεύθερος Τύπος φιλοξενεί συνέντευξη του Head Coach του Men’s Bible, Γιώργου.

Ο δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου, Ανδρέας Ντίνης, επισκέφτηκε τη σχολή μας, για να μιλήσουμε και να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργία μας. Φυσικά έθεσε πολλά και καίρια ερωτήματα για τον ρόλο του φλερτ και των σχέσεων στη ζωή του σύγχρονου άνδρα.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Στα μαθηματικά του έρωτα το πρόβλημα δεν είναι τόσο… σπαζοκεφαλιά, πόσω μάλλον τώρα που υπάρχει και η ομάδα του mensbible.gr που μπορεί να κάνει τα καλύτερα…. ιδιαίτερα μαθήματα! Πήγαμε στα γραφεία τους στην Νέα Ιωνία. Εκεί η πρώτη εντύπωση που συναντήσαμε ήταν πως βρισκόμαστε στο φροντιστήριο.

Ποια είναι τα πιο ελκυστικά σημεία σε έναν άνδρα;

Θα έλεγα η φιλοδοξία του για την ζωή. Φιλοδοξία του ότι θέλω να πετύχω στόχους που έχω βάλει στην ζωή. Το δεύτερο είναι να μπορώ να ηγηθώ, ώστε η κοπέλα να νιώθει ασφάλεια δίπλα μου.

Έχετε περιπτώσεις που μαθητές σας έχουν προχωρήσει την σχέση τους;

Ναι, πριν λίγες μέρες ένας μαθητής μας παντρεύτηκε.

Τι περιπτώσεις αναλαμβάνετε;

Αναλαμβάνουμε ανθρώπους που θεωρούμε ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Μας έχουν τύχει και περιπτώσεις από παιδιά, που ζήταγαν απλά τρεις ατάκες και αρνηθήκαμε. Εμάς δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Δεν μας ταιριάζει. Στόχος είναι να βελτιωθεί κάποιος σαν άντρας συνολικά.

Τι είναι αυτό που φοβούνται οι άντρες;

Κυρίως είναι η απόρριψή, όχι τόσο από τον περίγυρο τους αλλά από τον ίδιο τους τον εαυτό. Ακόμα ένα πράγμα που φοβούνται είναι ότι και να κάνουν το πρώτο βήμα μετά υπερτερεί ο φόβος για το πώς να εκφράσω τις προθέσεις μου.

Τι γίνεται όταν μια γυναίκα σε βλέπει φιλικά;

Πρώτα από όλα να δούμε τι σημαίνει αυτή η έκφραση. Αυτό σημαίνει πως δεν της έχεις δημιουργήσει συναισθήματα έλξης. Επειδή δίστασες να εκφράσεις τις προθέσεις σου και να το πεις καθαρά από την αρχή, είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αυτά τα αισθήματα έλξης. Στόχος μας είναι να μάθουμε να εκφράζουμε τις προθέσεις μας με τον σωστό τρόπο και στον σωστό χρόνο. 

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ!

Ευχαριστούμε θερμά τον Ανδρέα Ντίνη για την καταπληκτική συνέντευξη, όπως και τον Ελεύθερο Τύπο για τη φιλοξενία!