Η Ακαδημία Φλερτ στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων! - Men's Bible

Η Ακαδημία Φλερτ στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

ακαδημία φλερτ

Η Ακαδημία Φλερτ του Men’s Bible συνεχίζει να τραβάει την προσοχή των Μέσων.

Έπειτα από τον Ελεύθερο Τύπο και τη LIFO, ήταν σειρά του ΑΝΤ1 να προβάλλει αναλυτικό ρεπορτάζ για την Ακαδημία Φλερτ μας, με συνέντευξη – αφιέρωμα που διεξήχθη στα γραφεία μας και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού!

Ο δημοσιογράφος του ANT1 Αντώνης Σεφερλής και οι συνεργάτες του μας επισκέφτηκαν για να πραγματοποιήσουν ρεπορτάζ σχετικά με τη δουλειά που κάνουμε εδώ στο Men’s Bible με την Ακαδημία Φλερτ.

Ο Βασίλης μίλησε μπροστά στην κάμερα για το φλερτ, την πρώτη κίνηση που πια δεν κάνουν συχνά οι άνδρες και τα κυριότερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους αυτή. Με τη γυναικεία οπτική συνέβαλλε στο ρεπορτάζ και η συνεργάτιδά μας Δανάη.

Ευχαριστούμε τον Αντώνη Σεφερλή για την προσεγμένη συνέντευξη και τον ΑΝΤ1 για τη φιλοξενία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μπορείς να δεις το βίντεο εδώ:

 

Πέρα από τα Μέσα Ενημέρωσης, διάβασε τι λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Men’s Bible: Η Νο1 Ακαδημία Φλερτ στην Ελλάδα.
Ενημερώσου για τα προγράμματά μας.

Για τον Συγγραφεα

Men's Bible

Το Men's Bible αποτελεί τη Νο 1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Προσφέρουμε βοήθεια σε κάθε άνδρα που θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες, τη Ζωή.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x