Αγγελία Γραφίστας για Πρακτική Άσκηση -

Αγγελία Γραφίστας για Πρακτική Άσκηση

Έλα στην παρέα!

Το Men’s Bible, η ποιοτική Ακαδημία Φλερτ, επιθυμεί να απασχολήσει για πρακτική άσκηση έναν τελειόφοιτο γραφίστα αντίστοιχης σχολής. Εσένα δηλαδή!

Aναζητούμε το επόμενο αστέρι στο Δημιουργικό κομμάτι που θα βοηθήσει στο να περάσουμε το μήνυμα του Men’s Bible στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν με ποιοτικό τρόπο.

Είμαστε μια νεανική εταιρεία που αναπτύσσεται σταθερά και θέλουμε ανθρώπους που τους αρέσει να επικοινωνούν και θέλουν να βοηθήσουν άλλους να γίνουν καλύτεροι.

Πρόκειται για Πρακτική Ασκηση μέσω εκπαιδευτικού ιδρύματος με (ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ). Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με αμοιβή σύμφωνη με τα προβλεπόμενα περί πρακτικής άσκησης της σχολής του, σε δημιουργικά projects και σε εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας.

Περιγραφή Θέσης:

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη οπτικού υλικού για τα εταιρικά website και social media της εταιρίας.

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων συνεργατών, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα εξελίξει τις επαγγελματικές ικανότητές του σε μια εταιρία με νεανική κουλτούρα εργασίας αλλά υψηλών απαιτήσεων, απασχολούμενος και με πραγματικά project πελατών.

Επιπλέον θα αναπτύξει τις γνώσεις του και θα αποκτήσει πολύτιμα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα.

Καθήκοντα:

  • Δημιουργία Οπτικοακουστικού υλικού (Γραφιστικά, Βίντεο) για το site, social media, youtube του Men’s Bible

Απαιτούμενα Χαρακτηριστικά Υποψηφίου:

  • Σπουδαστής σχολής αντίστοιχου αντικειμένου
  • Άριστη γνώση σχεδιαστικών εφαρμογών (photoshop, illustrator κλπ)
  • Γνώσεις επεξεργασίας βίντεο (premiere κλπ) θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Ομαδικότητα και διάθεση για συνεργασία
  • Φαντασία και δημιουργικότητα

Προσφέρονται:

  • Αμοιβή σύμφωνα με τους κανονισμούς πληρωμής για θέση πρακτικής άσκησης του Ιδρύματος
  • Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, φιλική και νεανική επιχειρηματική κουλτούρα σε μια εταιρία που έχει στο κέντρο τον άνθρωπο.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Μετρό Αμπελόκηποι. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail:
hr (ατ) mensbible.gr
Δέκτες γίνονται αιτήσεις μόνο υποψηφίων που δικαιούνται πρακτική άσκηση.