Συνέντευξη του Men's Bible στο Playboy! - Men's Bible

Συνέντευξη του Men’s Bible στο Playboy!

Η Ακαδημία του Men's Bible στο Playboy!

Η σε βάθος δουλειά της Ακαδημίας του Men’s Bible, όπου βοηθάμε με συστηματικό τρόπο, χωρίς φανφάρες, κάθε Άνδρα να γίνει ο Άνδρας που αξίζει να είναι, συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά το Men’s Bible προσκλήθηκε σε Συνέντευξη από το Playboy!

Η δημοσιογράφος Βάνα Κράβαρη έθεσε μια σειρά από καίρια ερωτήματα στον Head Coach Γιώργο. Το αποτέλεσμα; Μια πολύ δυνατή συνέντευξη που λύνει απορίες και δείχνει με ακρίβεια τη φιλοσοφία μας και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε το φλερτ μέσω των υπηρεσιών μας.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ποιον στόχο εκπληρώνει κανείς ερχόμενος σε εσάς;

Βοηθάμε όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας να βελτιωθούν στην αυτοεκτίμηση, το φλερτ, τις σχέσεις, να εξελίξουν τις κοινωνικές δεξιότητες και τη ζωή τους. Ο στόχος δηλαδή είναι να βελτιώσω πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου για εμένα και έπειτα να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις για καλύτερη επαφή με τους άλλους, ώστε να μπορώ να φλερτάρω με τρόπο απολαυστικό και για τους δύο συμμετέχοντες.

Για να το πετύχουμε αυτό, δίνουμε εξίσου έμφαση στο θεωρητικό κομμάτι (αυτοπεποίθηση, ψυχολογία) όσο και στο πρακτικό κομμάτι (επικοινωνιακή άνεση, φλερτ). Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι μας οι Coach είναι εξειδικευμένοι ο καθένας στο αντικείμενό του (Ψυχοθεραπευτής, Επικοινωνιολόγος, Life Coach, Dating Coach κλπ).

Πώς βοηθάτε έναν single άνθρωπο;

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η απολύτως προσωπική ενασχόληση με τον κάθε μαθητή μας. Ακριβώς επειδή ο καθένας είναι μοναδικός! Έτσι προσαρμόζουμε όλη την εκπαίδευση πάνω στην προσωπικότητα του κάθε μαθητή, ώστε να είναι κάτι που του ταιριάζει απόλυτα. Γιατί ο καθένας μας έχει άλλους προβληματισμούς, χαρακτήρα, εμπειρίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Μέσα από την προσωπική παρακολούθηση από τους Coach μας και τη δουλειά μαζί τους πετυχαίνουμε πραγματική αλλαγή και βελτίωση για να γίνεις ο άνδρας που αξίζεις να είσαι!

Ποια είναι τα «προβλήματα»/εμπόδια που ζητά κανείς από εσάς να τον βοηθήσετε να ξεπεράσει;

Αυτό εξαρτάται περισσότερο από την ηλικία, τις εμπειρίες και τη φάση του καθενός. Κάποια εμπόδια έχουν να κάνουν με το εσωτερικό κομμάτι, όπως το να μην πιστεύω στον εαυτό μου ή να ντρέπομαι / αγχώνομαι να μιλήσω σε κάποιον άνθρωπο που μου αρέσει.

Άλλα έχουν να κάνουν με το πιο πρακτικό κομμάτι, όπως ότι δεν ξέρω τι να πω, την κάνω να βαριέται, δεν ξέρω πώς να εκφράσω τις προθέσεις μου με ωραίο τρόπο. Και στις δύο περιπτώσεις βοηθάμε να βγάλεις προς τα έξω τον πραγματικό και ελκυστικό εαυτό σου.

Τελικά εν έτει 2021 δεν ξέρουμε οι άνθρωποι να φλερτάρουμε; Γιατί χρειαζόμαστε βοήθεια; Ποιες προκλήσεις καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο dating;

Με την έκρηξη των Social Media παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί να φλερτάρουν …εντατικά μέσω μηνυμάτων και από κοντά να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη. Είναι κάπως σαν να κρυβόμαστε όλοι πια πίσω από μια οθόνη και μια ψηφιακή περσόνα που έχουμε δημιουργήσει. Επίσης, πια, το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας μας είναι γραπτό και αυτό επηρεάζει και το φλερτ. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το φλερτ μέσω dating apps και social media είναι σχετικά καινούριο και απαιτεί ιδιαίτερο τρόπο που δείχνουμε.

Επιπλέον, για να φλερτάρεις στην πραγματική ζωή, χρειάζεται να προσεγγίσεις με ωραίο τρόπο και σεβασμό στα όριά της μία άγνωστη κοπέλα, να ξεκινήσεις μία συζήτηση, να είσαι άνετος, χαλαρός και ελκυστικός. Και για να γίνει όλο αυτό χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση και επικοινωνιακή άνεση.

Αν λοιπόν δεν έχεις αυτή την άνεση στην επικοινωνία, αλλά και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, τότε δημιουργείται ο λεγόμενος φόβος απόρριψης αλλά και το «δεν θα ξέρω τι να πω». Γιατί μπορεί στην θεωρία να φαίνεται απλό, αλλά όταν πρέπει όλα αυτά να τα κάνεις ταυτόχρονα, όλα αλλάζουν.

Ζούμε στην εποχή της γυναικείας ενδυνάμωσης. Πώς προσαρμόζεστε σε αυτή τη σημαντική αλλαγή ως coaches;

Ασχολούμενοι και οι ίδιοι, μέσα από τη γυναικεία Ακαδημία μας (www.womensbible.gr) με το κομμάτι της γυναικείας ενδυνάμωσης, γνωρίζουμε πως οι σχέσεις γίνονται πιο απλές, απολαυστικές και ουσιαστικές, όταν όλα τα φύλα είναι συνειδητοποιημένα. Αυτό σημαίνει, πως ως άνθρωπος χρειάζεται να δουλέψω με τον εαυτό μου, να πατήσω καλά στα πόδια μου και να βελτιώσω τις κοινωνικές μου δεξιότητες. Γιατί όσο βελτιώνω τον εαυτό μου και σέβομαι τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, τόσο πιο ποιοτικές θα είναι και οι σχέσεις που θα κάνω.

Σας αντιμετωπίζουν με δυσπιστία;

Το ακριβώς αντίθετο! Βλέπετε, υπάρχουν διάφορες ομάδες που ανήκουν κατά βάση στο χώρο του YouTube entertainment και μιλούν για «εκμάθηση φλερτ» βλέποντάς το ρηχά και επιπόλαια, που κάνουν έντονη αντίθεση με την δουλειά που κάνουμε. Έτσι ο κόσμος ερχόμενος σε επαφή με τους Coach μας (Ψυχοθεραπευτή, Επικοινωνιολόγο, Life Coach κλπ) καταλαβαίνει αμέσως ότι μπορεί να λάβει πραγματική βοήθεια και ότι εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά που φέρνει αποτελέσματα.

Μαζί με το Γιώργο, απάντησε και ο Χρήστος (mos). Μπορείς να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά τη δημοσιογράφο Βάνα Κράβαρη και το Playboy για τη φιλοξενία.