7 λόγοι για να σε απορρίψει - Men's Bible

7 λόγοι για να σε απορρίψει

7 λόγοι να σε απορρίψει

Κάθεσαι στο μπαρ και πίνεις το ποτό σου, όταν βλέπεις μια ωραία κοπέλα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Το παίρνεις απόφαση και σηκώνεσαι να πας να την γνωρίσεις. Ωστόσο αν δεν προσέξεις το πώς θα χειριστείς τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ εύκολο να σε απορρίψει.

Η συνέχεια είναι γνωστή, γυρίζεις στεναχωρημένος στη θέση σου με κάτι μέσα σου να σε «κεντρίζει».

Αν θες λοιπόν να αποφύγεις αυτές τις τόσο σύντομες και μάταιες απόπειρες, διάβασε με προσοχή τα 7 λάθη που μπορείς να κάνεις όταν την πλησιάζεις και την οδηγούν στο να σε απορρίψει.

Πριν από αυτό όμως, ας αναφέρουμε και τον πιο σοβαρό λόγο: Η κοπέλα μπορεί απλά να μην θέλει να σου μιλήσει. Δεν σημαίνει ότι έκανες κάτι λάθος, απλά μπορεί να μην έχει όρεξη για προσωπικές γνωριμίες, κάτι που το σέβεσα απολύτως και προχωράς παρακάτω με ευγένεια.

1. Δείχνεις έλλειψη Αυτοπεποίθησης

Αν θες να σε απορρίψει αμέσως, πλησίασε την με τους ώμους σκυφτούς και καμπουριασμένους, με νευρικότητα και «φόβο» στο πρόσωπό σου. Θα αντιληφθεί τον φόβο, τη δυσκολία σου και την απόγνωσή σου από το πρώτο δευτερόλεπτο και θα χάσει κάθε ενδιαφέρον

Αν, από την άλλη, την προσεγγίσεις και στέκεσαι ευθυτενής, την πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση και χαλαρή διάθεση, θα κάνεις πολύ πιο καλή πρώτη εντύπωση και θα δημιουργήσεις τις βάσεις για πολύ καλή συζήτηση και γνωριμία.

2. Προσπαθείς να την καλοπιάσεις

Δεν είναι κακό να της φέρεσαι ωραία, ίσα –ίσα που χρειάζεται. Και είμαι ο τελευταίος που θα σου πω να παριστάνεις το «κακό παιδί», γιατί αυτό εξιτάρει τις γυναίκες. Αυτά είναι απωθημένα μικρότερης ηλικίας που μερικοί κουβαλούν ακόμη μέσα τους.

Μην πέφτεις όμως και στο άλλο άκρο: του πολύ καλού και ευγενικού. Και η ίδια καταλαβαίνει ότι γίνεται για παρόμοιο λόγο: για να την εντυπωσιάσεις. Άρα μην γίνεσαι χαλί να σε πατήσει.

Θέλει να κάτσει; Τρέχεις να της βρεις σκαμπό. Θέλει ένα ποτήρι νερό; Τρέχεις στο μπάρ να της φέρεις. Το μόνο που δείχνεις με αυτά είναι ότι έχεις πολύ χαμηλή αίσθηση αυτοαξίας και ότι με την προσθήκη μόνο της «θυσίας» σου αυτής, θα έχει λόγο να σε κοιτάξει.

3. Μιλάς δειλά και φοβισμένα

Αν προσεγγίσεις την κοπέλα που σου αρέσει και πεις κάτι του στυλ: «Γεια…εεε… είμαι ο Γιάννης και…εεεεε…ήθελα να σου πω ότι…εεεε…», καταλαβαίνεις ότι δεν ξεκινάς πολύ καλά. Όσο ευγενική και αν είναι, το πιθανότερο είναι να σε αγνοήσει ή να βρει μια δικαιολογία για να γλυτώσει.

Όταν μιλάς χαμηλόφωνα και φοβισμένα, δείχνεις ότι δεν έχεις καθόλου αυτοπεποίθηση κάτι που είναι φυσικό αντι-αφροδισιακό. Ως εκ τούτου μίλα δυνατά και θαρρετά, με ενέργεια και αισιοδοξία. Δεν έχεις κάτι να κρύψεις ή να φοβάσαι, είσαι ακριβώς ο τύπος άνδρα που της αρέσει.

4. Εισβάλλεις στον προσωπικό της χώρο

Εκτός και αν είσαι σε κάποιο club, όπου το στυλ προσέγγισης αλλάζει, θα πρέπει να διατηρείς ικανή απόσταση ανάμεσα σε αυτήν και σε εσένα. Ο καθένας μας έχει έναν προσωπικό χώρο γύρω του στον οποίο δεν θέλει να εισβάλλουν άλλοι.

Αν λοιπόν εισβάλλεις εξαρχής απρόσκλητος στην προσωπική της ζώνη και την πλησιάσεις πολύ, θα την κάνεις να νιώθει άβολα και νευρική. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή απότι θέλεις να επιτύχεις.

Όταν ξεκινήσεις τη συζήτηση λοιπόν, κράτα μια λογική απόσταση ανάμεσά σας, ώστε να μην δίνεις την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει αίσθηση των κοινωνικών ισορροπιών. Και όσο προχωράει πετυχημένα η γνωριμία σας, μόνος σου θα διαπιστώσεις ότι με το πέρασμα της ώρας, ασυναίσθητα και οι δύο θα αρχίσετε να πλησιάζετε ο ένας τον άλλο πιο κοντά.

5. Κάνεις πολλά κομπλιμέντα

Το ότι είναι ωραία, το γνωρίζει ήδη (και της το έχουν πει και εκατοντάδες άνδρες ήδη). Αν αυτό που έχεις να της πεις, είναι πόσο σέξι είναι και πόσο εκπληκτική, και μάλιστα με το που τη γνώρισες, τότε θα μοιάζεις με κάθε άλλο άνδρα που της μίλησε.

Το νόημα είναι να της δείξεις (και ελπίζω να είναι και αλήθεια) ότι θες να τη γνωρίσεις περισσότερο ως άνθρωπο και προσωπικότητα. Κάτι που θα την εξιτάρει και την ίδια και θα προσπαθήσει να σου δείξει ότι αξίζει.

7 λόγοι να σε απορρίψει

6. Προσπαθείς να πεις κάτι «έξυπνο»

Για κάποιο λόγο, πολλοί άνδρες νιώθουν ότι πρέπει να βρουν την τέλεια «ατάκα» ή να πουν κάτι πολύ «έξυπνο» προκειμένου να ξεκινήσουν μια κουβέντα με την κοπέλα που τους αρέσει. Κι όμως ένα απλό «Γεια, είμαι ο Χ» με ένα χαμόγελο και αυτοπεποίθηση τις περισσότερες φορές αρκεί.

Άλλωστε έτσι δείχνεις πιο φυσιολογικός και νορμάλ άνθρωπος, σε αντίθεση με ατάκες του τύπου: «χτύπησες όταν έπεσες από τον ουρανό;» (μπλιαχ) που την κάνουν να νομίζει (και με το δίκιο της) πως ή είσαι απεγνωσμένος ή μη κοινωνικά ισορροπημένος.

7. Δεν κάνεις μια φυσιολογική συζήτηση

Εδώ είναι δύο οι περιπτώσεις και τα λάθη που συμβαίνουν. Μερικοί νομίζουν ότι πρέπει να την εντυπωσιάσουν με το πόσο καλοί και επιτυχημένοι είναι. Και έτσι αρχίζουν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους, όπως θα έκαναν εάν ήταν μια συνέντευξη για εργασία. Μόνο που με τον τρόπο αυτό, δεν πρόκειται να πάρουν τη δουλειά…

Άλλοι είναι στο αντίθετο άκρο και την αρχίζουν στις ερωτήσεις: «με τι ασχολείσαι;», «που μένεις;», «τι σου αρέσει;», «που βγαίνεις;». Όμως με το να την υποβάλλεις εσύ σε συνέντευξη την κάνεις να νιώθει άβολα και να αισθάνεται ότι συνέχεια πρέπει να δίνει αναφορά σε έναν άγνωστο.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις μία χαλαρή εύθυμη συζήτηση ανάμεσα στους δυο σας. Σε αυτήν πείραξέ την μερικές φορές για κάτι που είπε ή της αρέσει, κάνε μια απλή ερώτηση, μίλα και λίγο για τον εαυτό σου.

Ξεκίνα λοιπό να προσεγγίζεις γυναίκες με τον σωστό τρόπο σκέψης: Περνάς καλά, είσαι ένας ωραίος τύπος και σου αρέσει να κάνεις μια ωραία και εύθυμη συζήτηση μαζί τους. Με αυτό τον τρόπο θα είναι ο ενδιαφέρων και ελκυστικός τύπος που και η ίδια ήθελε να γνωρίσει!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!