Φλερτ στο Εξωτερικό: Πως τα ταξίδια σε απελευθερώνουν - Men's Bible

Φλερτ στο Εξωτερικό: Πως τα ταξίδια σε απελευθερώνουν

Φλερτ στο Εξωτερικό: Πως τα ταξίδια σε απελευθερώνουν

Προσπαθώ να θυμηθώ την στιγμή που «ξέφυγα» από τα σύνορα της χώρας μου για πρώτη φορά. Νομίζω ότι ήμουν κάπου στα 20 όταν πήγα για πρώτη φορά στην Αγγλία.

Θυμάμαι την απελευθέρωση που ένοιωσα. Αυτή την αίσθηση της απόλυτης ανεξαρτησίας και ταυτόχρονα έναν αόριστο φόβο. Τον φόβο του αγνώστου, του δεν ξέρω που βρίσκομαι και τί πρέπει να κάνω. Ήταν μοναδική εμπειρία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Από τότε έχω κάνει πολλά ταξίδια. Έχω δει πολλές χώρες, πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, κουλτούρες, φαγητά, συμπεριφορές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Με τα χρόνια, σταμάτησα να βλέπω τους ξένους ως κάτι διαφορετικό. Βλέπεις, έγινα τόσες φορές ξένος που δεν είχε νόημα πλέον.

Επίσης έμαθα πάρα πολλά για τις γυναίκες στο εξωτερικό.

Υπάρχουν διάφορες απόψεις που επικρατούν εκεί έξω για τις γυναίκες στο εξωτερικό. Θα μπορούσα να σου πω ότι οι περισσότερες είναι λάθος. Δεν υπάρχουν πιο εύκολες ή πιο δύσκολες γυναίκες… Καλά, με κάποιες εξαιρέσεις. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι υπάρχουν απλά διαφορετικοί άνθρωποι.

Το θέμα είναι ότι οι φραγμοί που έχουμε, είναι μέσα μας. Με τα χρόνια αποκτούμε κάποιες απόψεις, ιδέες και θεωρίες που μπορεί να μας περιορίσουν.

Μαθαίνουμε να ζούμε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον και χτίζουμε απόψεις πάνω σε αυτό. Αν δεν φροντίσουμε να βγούμε έξω από αυτό, ζούμε τη ζωή μας πιστεύοντας ότι αυτό είναι το μοναδικό που υπάρχει εκεί έξω.

Τα ταξίδια λοιπόν, προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία. Σε βγάζουν έξω από τα δεδομένα που έχεις για τη ζωή. Όταν βρίσκεσαι σε μία άλλη χώρα, δεν βιώνεις τους περιορισμούς που βιώνεις στη γειτονιά σου. Ας το δούμε λίγο αυτό.

Δεν σε ξέρει κανείς

Ακριβώς. Δεν έχουν ιδέα ποιος είσαι, τι κάνεις, τι πιστεύεις. Έτσι μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή πολύ εύκολα. Δεν σε έχουν ξαναδεί, οπότε δεν περιμένουν τίποτα από εσένα. Ούτε χρειάζεται να τους αποδείξεις κάτι.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ο πραγματικός, καλύτερος εαυτός σου, που είναι απελευθερωμένος από τους κοινωνικούς περιορισμούς της κοινωνίας που έχεις μεγαλώσει.

Φλερτ στο Εξωτερικό: Πως τα ταξίδια σε απελευθερώνουν

Είσαι κάτι διαφορετικό

Έχεις έρθει από το εξωτερικό. Φέρνεις έναν αέρα διαφορετικότητας και οι γυναίκες ενδιαφέρονται να μάθουν τί πρεσβεύεις. Θα έρθουν πιο εύκολα κοντά σου για να γνωρίσουν αυτή την διαφορετικότητα. Θα σε ρωτήσουν πράγματα και θα θέλουν να τους δείξεις τι ξέρεις.

Μην ξεχνάς ότι τα εξωτικά φρούτα μας τραβάνε πάντα το ενδιαφέρον και όταν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι, έχεις πάντα την περιέργεια να μάθεις τι είναι, τι γεύση έχει και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Έχεις προφορά

Δεν υπάρχει κάτι πιο σεξουαλικό από έναν άντρα ή μία γυναίκα με προφορά. Αυτό προκύπτει από τις διεργασίες που κάνει ο εγκέφαλος. Η προφορά αλλοιώνει την κανονική ροή της ομιλίας και η δομή της γλώσσας αλλάζει.

Αυτό υποχρεώνει τον εγκέφαλο της γυναίκας (και του άντρα) να λειτουργήσει διαφορετικά για να αντιληφθεί αυτές τις διαφορές. Αυτό είναι καλό γιατί το μυαλό υποχρεώνεται να ρίξει τις κλασσικές του άμυνες για να ανταπεξέλθει στην νέα πρόκληση.

Είσαι ελεύθερος

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων αλλάζει όταν ταξιδεύουν. Αν το καλοσκεφτείς, είναι αναμενόμενο. Δεν υπάρχει κανένας φραγμός όταν βρίσκεσαι σε μία άλλη χώρα. Το πρώτο πράγμα που λες συνήθως, όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό είναι, «Μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μην με καταλαβαίνει κανείς».

Εντάξει έχε το νου σου γιατί αν πας στο Λονδίνο για παράδειγμα, υπάρχει πιθανότητα να πετύχεις πιο πολλούς Έλληνες παρά ξένους.

Ένα ταξίδι λοιπόν, θα σε κάνει καλύτερο. Θα σε απελευθερώσει και θα σε γεμίσει εμπειρίες. Ότι περιορισμούς κι αν έχεις, τους αφήνεις πίσω σου. Δεν υπάρχει κάτι να σε δεσμεύει και να σε φρενάρει. Και μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες μπορούν να δουν την αυτοπεποίθηση και την εξωστρέφεια. Ο αέρας που έχεις λοιπόν, όταν είσαι εκεί έξω, είναι διαφορετικός και αυτό θα τους αρέσει. Δες το λοιπόν σαν μία περιπέτεια και άσε τον εαυτό σου και τις γύρω σου να το χαρούν αντίστοιχα.

Αν θέλεις να είσαι έτοιμος για φλερτ παντού, δες περισσότερα εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!