Τεχνικές για επιτυχημένες προσεγγίσεις Φλερτ - Men's Bible

Τεχνικές για επιτυχημένες προσεγγίσεις Φλερτ

Τεχνικές για επιτυχημένες προσεγγίσεις

Υπάρχουν τεχνικές για να κάνεις τους άλλους να νιώθουν άνετα όταν είναι κοντά σου. Τεχνικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να τραβήξεις την προσοχή, και να την κρατήσεις επάνω σου. Αν κάνεις εξάσκηση η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί σημαντικά.

Φυσικά όταν μιλάμε για φλερτ, μιλάμε για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο. Αν λοιπόν διαπιστώσεις ότι η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται, την ευχαριστείς και προχωράς. Σε καμία περίπτωση δεν θες να γίνεις πιεστικός.

Οδήγησε με τη γλώσσα σώματος

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος για να δείξεις με το σώμα σου ότι νιώθεις σίγουρος με το εαυτό σου. Αυτό κάνει και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν να νιώθουν άνετα κοντά σου.

Σκέψου το και μόνος σου, αν είσαι νευρικός και κάνεις απότομες κινήσεις θα δημιουργείς νευρικότητα και στους γύρω σου. Αντίθετα, αν κάνεις μικρές κινήσεις, υποδηλώνεις ότι είσαι άνθρωπος που πιστεύει στην αξία του. Δηλώνεις την αυτοπεποίθησή σου με μικρές κινήσεις και βλέπεις πώς αντιδρούν οι άλλοι. Πώς αντιδρά, ενδεχομένως, η γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

Ξεκίνα απλά. Έχε ανοικτή γλώσσα σώματος και δες πως ανταποκρίνεται κι αυτή. Εναλλακτικά κάνε ένα βήμα πίσω, να δεις αν ακολουθεί. Μην περιμένεις να το κάνεις αμέσως, περίμενε ένα δυο λεπτά πρώτα.

Καθρέφτισε τη συμπεριφορά τους

Τι σημαίνει αυτό. Ας πούμε, υιοθετείς άλλο στυλ αναλόγως τον περίγυρό σου. Αλλιώς είσαι με τους κολλητούς, αλλιώς στη δουλειά, αλλιώς στους συγγενείς σου. Αλλιώς μιλάς και αλλιώς μιλάει το σώμα σου (με τη γλώσσα του σώματος) όταν είσαι κοντά σε μια όμορφη γυναίκα.

Δημιουργεί μεγάλη έλξη να την καθρεφτίζεις (ως ένα σημείο). Μπορείς να προσαρμόσεις τον τόνο της ομιλίας σου, το τι λες, την ταχύτητα που εκφέρεις το λόγο, το πόσο δυνατά μιλάς επίσης. Μπορείς να χρησιμοποιείς μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιούν. Αναλόγως τη συντροφιά που είσαι.

Μπορείς να τραβήξεις την προσοχή έτσι. Δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι για τον απέναντί σου, όποιος και αν είναι, δείχνεις ότι τον σέβεσαι και τον εκτιμάς, και όλοι εκτιμούν έναν άνθρωπο που τους σέβεται και τους εκτιμάει.

Να δίνεις, όχι μονάχα να παίρνεις

Οι άνθρωποι με υγιή αυτοπεποίθηση, εκείνοι που ξέρουν να εκτιμούν σωστά τον εαυτό τους και τους άλλους και που ξέρουν ότι δεν απειλούνται, είναι εκείνοι που πιο πολύ δίνουν παρά παίρνουν. Οι ανασφαλείς άνθρωποι θέλουν διαρκώς να παίρνουν και μάλιστα συγχίζονται τρομερά όποτε αυτό δεν συμβαίνει.

Σκέψου το. Τι πιο όμορφο από το να είσαι με έναν άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις άνετα; Που σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Πολλοί άνθρωποι έχουν ανασφάλειες. Όταν λοιπόν πλησιάζεις μια κοπέλα, και λες, σε είδα και πιο πριν, σε πρόσεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να σου μιλήσω. Της δίνεις ασφάλεια μιλώντας της έτσι. Της δίνεις ένα λόγο να νιώσει καλά με τον εαυτό της. Αυτό εννοούμε λέγοντας να δίνεις και όχι να παίρνεις.  Σύγκρινε τώρα και την αντίθετη σκηνή. Μπαίνεις στο δωμάτιο ζητώντας επιβεβαίωση από όλους και περιμένεις να την εισπράξεις. Κανείς δεν το εκτιμά, ή τουλάχιστον, κανείς ισορροπημένος.

Να ξέρεις ότι αυτό που περιέγραψα, το να δίνεις, είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνεις φίλους ή συμμάχους. Και όταν λέμε να δίνεις εννοούμε κάτι εντελώς αμελητέο, μια καλή κουβέντα, μια καλημέρα, έναν έπαινο. Τους φτιάχνεις τη διάθεση με μια καλή κουβέντα και μετά σου το ανταποδίδουν με χάρες. Όσο όμως καλύτερα και ειλικρινέστερα νιώθεις με αυτά που δίνεις, με τα καλά λόγια που λες, τόσο καλύτερα για σένα και τόσο καλύτερης ποιότητας θα είναι και οι σχέσεις που θα προσελκύσεις.

Να προσέχεις τη δυναμική της ομάδας

Τι σημαίνει αυτό. Πλησιάζεις ας υποθέσουμε μία παρέα. Αρχίζεις να μιλάς σε μια γυναίκα μονάχα, επειδή αυτή σου χτύπησε. Ναι, αλλά κινδυνεύεις να χαλάσεις τη δυναμική της ομάδας. Δηλαδή να κάνεις όλους τους άλλους να νιώσουν άβολα, να σκεφτούν πως είσαι εισβολέας. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το σκεφτεί και η γυναίκα αυτό.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσαρμοστείς στη δυναμική της ομάδας, της συντροφιάς όπου θέλεις να αρέσεις και να ενταχτείς. Κοίταξε να γνωρίσεις τους περισσότερους, όλους αν είναι δυνατόν. Θα έρθει και η στιγμή να μείνεις μόνος με τη γυναίκα που σου τράβηξε την προσοχή. Μπορείς να της δίνεις περισσότερη σημασία από την αρχή, να την κάνεις να νιώσει πως αυτή αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον σου. Αλλά αυτό να μην γίνει με αγένεια προς τους άλλους, ή εις βάρος της δυναμικής της ομάδας που βρέθηκες.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!