Πως να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά στα Μπαρ που βγαίνεις - Men's Bible

Πως να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά στα Μπαρ που βγαίνεις

Πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά στα μπαρ που βγαίνεις

Τα μπαράκια είναι ο ευκολότερος και συχνότερος χώρος που θα βρεθείς για να φλερτάρεις αποτελεσματικά. Είναι τα μέρη όπου ο κόσμος πάει όταν θέλει να χαλαρώσει και να περάσει καλά. σεβόμενος ταυτόχρονα τα όριά της.

Αυτό σημαίνει ότι το μπαρ είναι ο χώρος στον οποίο θα έχεις δυνατότητα να φλερτάρεις.

Εφόσον εκεί θα περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου, τότε είναι καλό να ξέρεις τα πάντα για αυτόν τον χώρο για να αισθάνεσαι άνετα και να έχεις και σύμμαχο τον κόσμο που δουλεύει εκεί.

Βρες ένα στέκι

Αν μένεις σε μία μεγάλη πόλη και έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις και να κινηθείς ανάμεσα σε πολλά μαγαζιά, ξεκίνα να τα φιλτράρεις, μέχρι να βρεις το καταλληλότερο για το σκοπό σου.

Για αρχή, θέλεις έναν χώρο που η μουσική να είναι σε λογικά ντεσιμπέλ. Να παίζει ωραία μουσικά αλλά να μπορείς να ακούσεις και τους διπλανούς σου.

Καλό είναι να χωρίζεται σε δωμάτια έτσι ώστε να υπάρχει περιορισμένη οπτική για να μπορείς να κινείσαι ανάμεσα στα διάφορα μέρη του μαγαζιού. Αυτό θα σε βοηθήσει αρκετά να μην σκέφτεσαι ότι σε βλέπει πολύ κόσμος.Πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά στα μπαρ που βγαίνεις

Πάρε με το μέρος σου το προσωπικό

Εφόσον θα συχνάζεις εκεί, άρχισε να αφήνεις λίγο καλύτερα tips και ξεκίνα να μιλάς μαζί τους. Μάθε τα ονόματά τους και φρόντισε να μάθουν το ποτό σου. Αυτό θα σας κάνει να χτίσετε μια χαλαρή οικειότητα μεταξύ σας. Ταυτόχρονα, κάθε φορά που θα μπαίνεις στον χώρο, θα έχεις δύο ή τρία άτομα να σε χαιρετάνε. Έτσι θα έχεις έναν αέρα διαφορετικότητας από τους υπόλοιπους στο μαγαζί. Αυτό θα σου δώσει έξτρα πόντους όταν θα πας να μιλήσεις με κάποια κοπέλα.

Αν πάλι δεν μένεις σε μεγάλη πόλη και τα μαγαζιά είναι περιορισμένα, τότε είναι ακόμα πιο σημαντικό να έχεις ένα στέκι που το προσωπικό θα σε συμπαθεί. Τα tips σου πρέπει να είναι ακόμα καλύτερα και πρέπει να είσαι πάντα όσο το δυνατόν πιο ευγενικός μαζί τους.

Έχοντας ένα στέκι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ατάκες όπως «Πως και προτίμησες το μαγαζί μας;» ή «Πως από τα μέρη μας;», όταν μιλάς με κοπέλες που γνωρίζεις εκεί.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά των κοινωνικών δυναμικών για να φλερτάρεις αποτελεσματικά στα μπαρ; Δες εδώ

Για να φλερτάρεις αποτελεσματικά κάνε εντύπωση μέσα στο χώρο

Εφόσον θα περνάς τόσο χρόνο εκεί, είναι καλό να ξεχωρίζεις και εμφανισιακά. Μην μοιάζεις με όλους τους άλλους θαμώνες ή πελάτες του μαγαζιού. Φρόντισε να είσαι ξεχωριστός αλλά με γούστο. Δεν χρειάζεται να φορέσεις πορτατίφ στο κεφάλι για να κάνεις εντύπωση! Αρκεί το στυλ σου να είναι διαφοροποιημένο. Ένα σακάκι, ένα μπερέ ή ένα κασκόλ/φουλάρι είναι αρκετά για να κάνουν την διαφορά.

Δημιούργησε ευχάριστο κλίμα μέσα στο μαγαζί. Μία από τις πιο ευχάριστες καταστάσεις είναι όταν καταφέρνεις να ενώσεις δύο παρέες μαζί. Θυμάμαι μία χαρακτηριστική περίπτωση όπου, συζητώντας με τις δύο κοπέλες που κάθονταν δίπλα μας, γνωρίσαμε και ενσωματώσαμε τρία άτομα που κάθονταν δίπλα τους. Μία καταπληκτική βραδιά που έμεινε αξέχαστη σε όλους μας.

Φλέρταρε γυναίκες χρησιμοποιώντας τον χώρο υπέρ σου

Εφόσον κάνεις σωστή διαχείριση και κερδίσεις το προσωπικό και τις εντυπώσεις, μπορείς να διαχειριστείς τις προσεγγίσεις σου με μεγαλύτερη άνεση.

Χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου. Σίγουρα κάποιος που ξέρεις θα φέρει κάποια κοπέλα στην παρέα του, που θα σου αρέσει.

Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που έχεις κάνει στο μαγαζί για να την γνωρίσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Θα μπορέσεις να μπεις με άνεση και θα έχεις και την αξία που θα σου δώσει ο γνωστός σου. Αυτό θα βοηθήσει και την κοπέλα να σε δεχτεί ευκολότερα.

Αντίστοιχα, την ώρα που προσεγγίζεις κάποια που σου αρέσει, κάνε μία στάση και χαιρέτησε κάποιον που ξέρεις, λίγο πριν μιλήσεις στην κοπέλα. Φρόντισε να σε δει, και αν γίνεται, να σε ακούσει κιόλας.

Πες κάτι θετικό ή ευχάριστο με τον γνωστό σου και μετά πλησίασε την και συστήσου. Η πρότερη κουβέντα σου, θα την κάνει να σε προσέξει και να σε δεχτεί ευκολότερα.

Καθώς προχωράς προς την κοπέλα που θες να γνωρίσεις, ακούμπα ελαφρά τον κόσμο γύρω σου και χαιρέτα, έστω και με ένα νεύμα, αυτούς που ξέρεις.

Το αποτέλεσμα θα είναι συγκλονιστικό, καθώς την ώρα που θα μιλήσεις με την κοπέλα, θα υπάρχει πολύς κόσμος στο μαγαζί που θα σε κοιτάζει και θα χαμογελάει. Όταν σε δει η κοπέλα, θα δει ταυτόχρονα και πολλά άλλα άτομα να σε χαζεύουν και αυτό θα την κάνει να αναρωτηθεί ποιος είσαι και γιατί είσαι τόσο σημαντικός.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!