Επιστροφή στη Δράση: Πώς να αρχίσεις να Φλερτάρεις ξανά μετά από ένα διάστημα Αδράνειας - Men's Bible

Επιστροφή στη Δράση: Πώς να αρχίσεις να Φλερτάρεις ξανά μετά από ένα διάστημα Αδράνειας

Επιστροφή στη Δράση: Πώς να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά μετά από ένα διάστημα Αδράνειας, Με το βλέμμα στην κορυφή: Πώς να έχεις νοοτροπία νικητή

Αν είχες μείνει καιρό έξω από το παιχνίδι του φλερτ και των ερωτικών γνωριμιών, ίσως, τώρα που σκέφτεσαι να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά, να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και να θεωρείς πως έχεις χάσει το φόρτε σου.

Μην αφήνεις αυτό το διάστημα αδράνειας και τα συναισθήματα άγχους και αμφιβολίας να σε παρασύρουν.

Όλοι οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους διανύουν περιόδους κατά τις οποίες έχουν τουλάχιστον μία ερωτικό σύντροφο δίπλα τους (έστω και περιστασιακή) και περιόδους κατά τις οποίες είναι μόνοι.

Είτε γιατί άλλαξαν οι προτεραιότητες τους, είτε γιατί έφυγαν από μια σχέση και χρειάζονται να μείνουν μόνοι για ένα διάστημα, είτε γιατί αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα από το φλερτ και την εύρεση ερωτικού συντρόφου.

Οποιοσδήποτε και αν ήταν ο λόγος που διένυσες κι εσύ μια τέτοια περίοδο στη ζωή σου αν σκέφτεσαι να ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι των ερωτικών γνωριμιών και να αρχίσεις να φλερτάρεις, είναι σημαντικό να το κάνεις έχοντας τη σωστή νοοτροπία.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι προχωράς χωρίς να θεωρείς τον εαυτό σου καταδικασμένο να αποτύχει σε κάποιο φλερτ, επειδή απλά έμεινες ανενεργός για ένα διάστημα.

Σωστή νοοτροπία σημαίνει πως ξέρω ότι υπάρχουν πολλές ελκυστικές και χαρισματικές γυναίκες εκεί έξω στις οποίες θα αρέσω και οι οποίες θα ενδιαφερθούν ερωτικά για εμένα, αρκεί να μην περιμένω να πέσουν στα χέρια μου ως «μάννα» εξ’ ουρανού και να καταβάλω την κατάλληλη προσπάθεια να αναδείξω τον ελκυστικό εαυτό μου.

Και ευτυχώς, το φλερτ είναι σαν το ποδήλατο. Αν το μάθεις ποτέ δεν το ξεχνάς, απλά χρειάζεται να το φρεσκάρεις στο μυαλό σου και φυσικά να φρεσκάρεις τον εαυτό σου.

Αν πχ, στο διάστημα κατά το οποίο αδιαφορούσες για νέες γνωριμίες πήρες 10 κιλά, αμέλησες το στυλ σου, κλείστηκες στον εαυτό σου και άφησες τους κοινωνικούς σου μύες να ατροφήσουν τότε χρειάζεται να κάνεις μια προετοιμασία πρώτα πριν αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά.

Θες να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά; Βρες διάθεση για εξάσκηση

Όσο και καιρό και να γυμνάζεσαι και όσο μεγάλους μύες και αν έχεις χτίσει, όταν δεν τους «δουλεύεις» για μεγάλο διάστημα εκείνοι σταδιακά χάνουν τη δύναμη και τον όγκο τους.

Και αν θες να τους ξανααποκτήσεις τότε χρειάζεται να τους γυμνάσεις εκ νέου. Όπως και με τους μύες λοιπόν, έτσι και με τις κοινωνικές δεξιότητες συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Αν σταματήσεις για μεγάλο διάστημα να ξεκινάς κουβέντα με κοπέλες που σου αρέσουν, να τις πειράζεις, να εντοπίζεις κοινά μεταξύ σας και γενικά να φλερτάρεις μαζί τους, αναπόφευκτα θα χάσεις τη σπιρτάδα σου.

Όταν λοιπόν αποφασίζεις ότι είναι η ώρα να επιστρέψεις στην ενεργό δράση, τότε χρειάζεται να ξεκινήσεις πάλι με τη νοοτροπία της εξάσκησης.

Θες να ξέρεις όλα τα επικοινωνιακά εργαλεία για να πετύχεις στο φλερτ; Δες εδώ

#1: Για να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά, ξεκίνα να βγαίνεις πιο συχνά

Τα μπαρ, τα πάρτι και τα κλαμπ είναι συχνά τα πιο προφανή μέρη στα οποία μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και μάλιστα είναι τα ιδανικά μέρη για να τριφτείς στο φλερτ και να καλλιεργήσεις τεχνικές όπως το πείραγμα, οι προσωπικές ιστορίες ή το να απαντάς στα τεστ.

Το γεγονός ότι μιλάς με γυναίκες με τις οποίες δεν είχατε κάποια πρότερη γνωριμία, σου επιτρέπει να πειραματιστείς πιο εύκολα καθώς έχεις μεγαλύτερη άνεση αν κάνεις κάποιο λάθος.

Επίσης είναι σημαντικό να βγαίνεις έξω συχνά. Όσο περισσότερο τοποθετείς τον εαυτό σου σε ένα περιβάλλον στο οποίο σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες, τόσο το καλύτερο.

#2: Πες «Ναι» στις προσκλήσεις για έξοδο

Πόσες φορές σε έχουν προσκαλέσει σε κάποια βόλτα ή έξοδο και αρνήθηκες γιατί «κάτι είχες να κάνεις εκείνη τη μέρα»;

Κάθε φορά που σε προσκαλούν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και εσύ αρνείσαι, όχι μόνο χάνεις μια πολύτιμη ευκαιρία να αποκτήσεις νέες εμπειρίες αν η κοινωνική εκδήλωση αφορά κάτι το οποίο δε συνηθίζεις να κάνεις, πχ έξοδο για bowling ή μια βραδιά όπερας, αλλά και μια πολύτιμη ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο.

Ξεκίνα λοιπόν να λες «ναι» στις προσκλήσεις που δέχεσαι. Ναι, όντως κάποιες δε θα καρποφορήσουν και μπορεί να μην περάσεις καλά και να μην κάνεις κάποια ιδιαίτερη γνωριμία.

Όμως, όσο περισσότερες ευκαιρίες δίνεις, βγαίνεις έξω και κοινωνικοποιείσαι, τόσο πιο εύκολα θα αρπάξεις την ευκαιρία όταν εκείνη παρουσιαστεί.Βγαίνοντας έξω με τους Coach: 4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο, Επιστροφή στη Δράση: Πώς να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά μετά από ένα διάστημα Αδράνειας

#3: Φλέρταρε διαδικτυακά

Το διαδικτυακό φλερτ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος για την ευκολία και την πληθώρα επιλογών που προσφέρει.

Αν και σε καμία περίπτωση (επαναλαμβάνω, σε καμία περίπτωση) δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις γνωριμίες face to face, ούτε σε βοηθάει εξίσου καλά να καλλιεργήσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες, το διαδικτυακό φλερτ αποτελεί μια καλή επιλογή για να ξαναμπείς στο παιχνίδι όταν δεν έχεις πολύ διαθέσιμο χρόνο.

Φρόντισε να:

– Έχεις ωραίες ποιοτικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου και όχι φωτογραφίες που δείχνουν γενικές και δεν ξεχωρίζουν.

– Απόφυγε τα υπερβολικά σύντομα μηνύματα του τύπου «γεια», «τι κάνεις» κλπ, όπως και τα τεράστια μηνύματα που μοιάζουν σαν τείχη από κείμενο.

– Αποδέξου πως ο ανταγωνισμός στο διαδικτυακό φλερτ είναι τεράστιος και πως η τύχη παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ’ ότι στις γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο.

– Στόχευσε στο να γνωριστείτε με την κοπέλα και να ανταλλάξετε κάποιες πληροφορίες ώστε να δείτε αν θέλετε να τα πείτε από κοντά και απόφυγε τις ατελείωτες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων.

#4: Ζήτα βοήθεια από τους Coach μας

Αν πραγματικά θες να επιταχύνεις την εξέλιξη σου και να επιστρέψεις στο παιχνίδι του φλερτ δριμύτερος και εξοπλισμένος με όλα τα εφόδια για να πετύχεις, τότε έχε υπ’ όψιν σου την επιλογή να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον έμπειρο ειδικό στις ερωτικές γνωριμίες.

Ένας dating coach μπορεί να σε εκπαιδεύσει κατάλληλα και να σε διορθώσει, είτε από κοντά, είτε μέσω διαδικτύου, ώστε αυτά που θα μάθαινες με αρκετό χρόνο εξάσκηση (ή που μπορεί και να μην τα μάθαινες και καθόλου) να τα μάθεις γρηγορότερα.

Ο coach μας εξασφαλίζει πως θα καλλιεργήσεις τις επικοινωνιακές δεξιότητες σου σωστά και θα αποφύγεις ενδεχόμενα λάθη τα οποία μπορούν να σου κοστίσουν πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και για αυτό είναι μια επιλογή που πάντα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!