Αναβαθμίσου: Δημιούργησε έναν Ελκυστικό Τρόπο Ζωής - Men's Bible

Αναβαθμίσου: Δημιούργησε έναν Ελκυστικό Τρόπο Ζωής

Αναβαθμίσου: Δημιούργησε έναν Ελκυστικό Τρόπο Ζωής

Κάτι που πιστεύουμε όλοι εδώ στο Men’s Bible είναι πως το κλειδί στην επιτυχία με τις γυναίκες είναι να έχεις μία συνολική προσέγγιση που περιλαμβάνει συνολικά τον τρόπο ζωής σου. Για αυτό όπως θα έχεις διαπιστώσει, αναφερόμαστε συχνά σε πολλά θέματα της προσωπικής ζωής των ανδρών.

Γιατί το νόημα δεν είναι να μάθεις πέντε ατάκες για να τη ρίξεις, αλλά να βελτιωθείς συνολικά. Αλλά να γίνεις ένας ισορροπημένος και ελκυστικός άνδρας αξίας που θα έχει στη ζωή του αξιόλογες γυναίκες.

Για αυτό σήμερα θέλω να αναφέρω κάποια πράγματα για τον τρόπο ζωής μας.

Είσαι αυτό που κάνεις

Ο τρόπος ζωής μας είναι ταυτόχρονα το πιο σημαντικό και το πιο παραμελημένο κομμάτι της αυτοβελτίωσης μας, ειδικά για όσους ασχολούνται με το φλερτ. Η προσοχή μας κατά το μεγαλύτερο κομμάτι πάει σε επιφανειακά θέματα, όπως το ντύσιμο και το στυλ, οι ατάκες, οι τρόποι του φλερτ κλπ εις βάρος βαθύτερων θεμάτων.

Το θέμα όμως είναι πως ο τρόπος ζωής σου μπορεί να έχεις μεγάλη επίδραση στην επιτυχία σου στο φλερτ, μεγαλύτερη απ’ ότι ίσως φαντάζεσαι. Το πώς βλέπουμε και αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο, χρωματίζεται και φιλτράρεται από τις καθημερινές μας συμπεριφορές και δραστηριότητες. Και όταν αναφερόμαστε σε τρόπο ζωής εννοούμε πολλά περισσότερα από τη δουλειά, το εισόδημά μας και το επίπεδο κατανάλωσης που έχουμε.

Ο τρόπος ζωής μας περιλαμβάνεις τις αξίες μας και την συμπεριφορά μας, τι βρίσκουμε ότι μας γεμίζει και σε τι επιλέγουμε να δίνουμε το χρόνο μας και την προσοχή μας. Αυτό με τη σειρά του, επηρεάζει το πώς παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στους άλλους, αλλά και το πώς μας αντιλαμβάνονται αυτοί.

Αν αμελείς τον τρόπο ζωής σου, στην πράξη σαμποτάρεις ενεργά τη βελτίωσή σου και σε άλλα μέρη. Ένας μη ελκυστικός τρόπος ζωής καταλήγει να κάνει και εσένα τον ίδιο μη ελκυστικό.

Μην δηλητηριάζεις τον Τρόπο Ζωής σου

Η συμπεριφορά που έχεις απέναντι στα πράγματα είναι απίστευτα σημαντική στο πόσο ελκυστικός και κοινωνικά επιτυχημένος είσαι. Όπως έχω ξαναγράψει, ο τρόπος με τον οποίο εκλαμβάνεις τον κόσμο, αποτελεί και μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αν κυκλοφορείς θεωρώντας ότι όλοι πάνε να σε ξεγελάσουν ή να σου την φέρουν, τότε θα δυσκολευτείς πολύ περισσότερο να βρεις ωραίους και cool ανθρώπους.

Η αρνητική οπτική, από την φύση της, φιλτράρει τους ανθρώπους που θες να προσελκύσεις. Όπως και να το κάνουμε, οι αρνητικοί, δυστυχισμένοι άνθρωποι δεν είναι ευχάριστη παρέα.

Οπότε αν δεν είσαι χαρούμενος με τον τρόπο ζωής σου (πχ κάνεις μια δουλειά που μισείς, δεν έχεις φίλους, δεν έχεις χόμπυ κλπ), θα δυσκολευτείς πολύ περισσότερο να γνωρίσεις ανθρώπους που θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου. Η δυσαρέσκειά σου θα επηρεάσει το πώς αλληλεπιδράς με τον κόσμο (και τις γυναίκες), αλλά και το πώς σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Όσο λιγότερα πράγματα έχεις στη ζωή σου που σε κάνουν χαρούμενο, τόσο περισσότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσεις με το φλερτ και την προσωπική σου ζωή. Με αυτό ωστόσο δεν εννοώ ότι πρέπει σώνει και καλά να βγάζεις κουβάδες από χρήματα για να έχεις επιτυχία στο φλερτ, αλλά ότι πρέπει να έχεις στη ζωή σου πράγματα που σου φέρνουν ικανοποίηση και αίσθημα επίτευξης.

Αναβαθμίσου: Δημιούργησε έναν Ελκυστικό Τρόπο Ζωής

Δεν είσαι η δουλειά σου και η περιουσία σου

Ένα από τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν πολλοί, όταν μιλάμε για τρόπο ζωής είναι να θεωρούν ότι ένας «καλός» τρόπος ζωής απαιτεί πολλά υλικά αγαθά και «επιτυχία» (πχ ακριβό αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα, μια δουλειά με υψηλό status). Παρ’ όλες αυτές τις απόψεις όμως, ξέρω προσωπικά πολλούς –πολλούς άνδρες με «καλό» τρόπο ζωής που δεν είναι καθόλου καλοί με τις γυναίκες.

Ενώ η οικονομική άνεση μπορείς όντως να δημιουργήσει μια άνεση κινήσεως και να αυξήσει τις ευκαιρίες σε κάποιους τομείς, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τον ορισμό του «καλού» ή «ελκυστικού» τρόπου ζωής. Μπορεί να έχεις χρήματα ή μια δουλειά με status, αλλά να μην είσαι καθόλου ικανοποιημένος από τη ζωή σου. Βλέπεις, ο Τρόπος Ζωής δεν έχει να κάνει μόνο με τα τετραγωνικά του διαμερίσματός σου. Έχει περισσότερο να κάνει με το πώς ζεις τη ζωή σου, πως κυνηγάς τα όνειρά σου, που και με ποιο τρόπο ξοδεύεις τον χρόνο σου.

Μέρος του να ζεις μια ελκυστική ζωή σημαίνει να κυνηγάς τα πάθη σου, να εξασκείς τα ενδιαφέροντά σου και να έχεις ασχολίες που σου δημιουργούν χαρά και ευχαρίστηση. Το να έχεις πάθος στη ζωή σου, είναι ένα απίστευτα ελκυστικό χαρακτηριστικό και το να εξερευνείς και να ζεις με περιπέτεια σε κάνει πιο ενδιαφέροντα άνθρωπο. Αυτός είναι και ένας καλός λόγος να έχεις χόμπι και να ασχολείσαι με αυτά.

Ο Τρόπος Ζωής είναι το φίλτρο σου

Επίσης, ο τρόπος ζωής σου θα καθορίσει και τι τύπους γυναικών γνωρίζεις και ελκύεις. Παρά τα όσα μας λένε, τα αντίθετα σπάνια έλκονται, είναι πολύ πιθανότερο να μας αρέσουν άνθρωποι παρόμοιοι με εμάς.

Ακολουθώντας το πάθος σου, αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις και γυναίκες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και αξίες με εσένα, γυναίκες δηλαδή, με τις οποίες έχεις μεγαλύτερη συμβατότητα.

Γούσταρε τον Τρόπο Ζωής σου

Θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στο φλερτ, αν αρέσει σε εσένα τον ίδιο η ζωή που κάνεις. Όσο λιγότερο χαρούμενος είσαι με την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σου, τόσα περισσότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσεις καθώς προσπαθείς να βελτιωθείς.

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τον τρόπο ζωής σου, είναι ώρα να κάτσεις και να εξετάσεις τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Νιώθεις καταπιεσμένος εκεί που μένεις; Έχεις μια δουλειά που σου ρουφάει λίγο –λίγο τη ζωή; Μήπως απλά δεν έχεις ζωή έξω από το γραφείο; Έχεις ένα ισχυρό δίκτυο από φίλους που μοιράζεστε ίδιες αξίες;

Ακόμα κι αν σου φαίνεται τρομακτικό το να λύσεις τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου και να μάθεις πώς να ευχαριστιέσαι τη ζωή σου, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ και στην επιτυχία σου με τις γυναίκες. Όσο πιο χαρούμενος νιώθεις για αυτό που είσαι, τόσο καλύτερα θα αλληλεπιδράς και με αυτές.

Αν θες λοιπόν, να βελτιωθείς συνολικά και να έχεις με τις γυναίκες την επιτυχία που αξίζεις, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!