Το πρόβλημα σου δεν είναι η Εμφάνιση - Men's Bible

Το πρόβλημα σου δεν είναι η Εμφάνιση

Πολλές φορές έχουμε εξηγήσει σε άρθρα και σε σεμινάρια μας, για ποιο λόγο η εμφάνιση μας, δεν πρέπει να αποτελεί περιοριστική αντίληψη όταν φλερτάρουμε. Παρ’ όλα αυτά θα έλεγα πως είναι από τις πιο συχνές ανασφάλειες που συναντάμε σε μαθητές μας, ακόμα και στους πλέον εμφανίσιμους.

Θα ήταν βέβαια ψέμα να ισχυριστούμε πως η εμφάνιση δεν αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας στο φλερτ, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή και θα καταλάβεις γιατί η εμφάνιση δεν είναι το πρόβλημα σου.

Γι αυτό ακολουθούν τα 4 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να πετύχεις.

#1 Κατάλαβε τι κάνει έναν άνδρα ελκυστικό

Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στον τρόπο που οι άνδρες και οι γυναίκες αντιλαμβάνονται και βιώνουν την έλξη.

Για εμάς τους άνδρες, θα έλεγα πως το αν μας αρέσει μία γυναίκα ή πόσο όμορφη την βρίσκουμε, εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την εμφάνιση της και την παρουσία της γενικότερα.

Για τις γυναίκες η έλξη βιώνεται ως ένα πακέτο συμπεριφορών και κριτηρίων όπως η αυτοπεποίθηση, το θάρρος, η κοινωνικότητα, η αρρενωπότητα και φυσικά η εξωτερική εμφάνιση η οποία είναι μεν σημαντική, δεν είναι όμως το σημαντικότερο.

Οι περισσότεροι θα πουν «σιγά μη κάτσω να βελτιώσω όλα αυτά για να μου κάτσει» και φυσικά εκεί είναι που αποτυγχάνουν και επιβεβαιώνουν την ψευδαίσθηση περί εξωτερικής εμφάνισης.

Αυτό που οι επιτυχημένοι στο φλερτ έχουν κατανοήσει, είναι πως όλα αυτά στα οποία μπορείς να βελτιωθείς, είναι τα επιπλέον όπλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις και όχι τα επιπλέον εμπόδια άρα λοιπόν το πρόβλημα σου ξεκινά από την οπτική γωνία που βλέπεις τη πραγματικότητα.

Αν λοιπόν δεχθούμε πως έχεις γεννηθεί κοντός με στραβά πόδια και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, έχεις στη διάθεση σου δεκάδες άλλα πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις για να πετύχεις, αρκεί να μην εστιάσεις σε αυτά που ποτέ δε θα μπορέσεις να αποκτήσεις.

#2 Εστίασε σε αυτά που μπορείς να αλλάξεις

Δες την κατάσταση ρεαλιστικά και αποδέξου πως κάποια πράγματα όπως το ύψος σου ή το χρώμα των ματιών σου, δεν μπορείς να τα αλλάξεις, αλλά και να μπορούσες, πίστεψέ με, δε χρειάζεται κιόλας.

Εάν όμως είσαι υπέρβαρος, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, μπορείς να ξεκινήσεις γυμναστήριο, να τρως καλύτερα και να αποκτήσεις το ιδανικό σώμα που θα κάνει πρώτα από όλα, εσένα τον ίδιο να νιώθεις καλύτερα.

Το ίδιο ισχύει για κάθε πλευρά της ζωής σου που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα.

Εάν αισθάνεσαι πως μπορείς να έχεις μια καλύτερη δουλειά, ένα καλύτερο σπίτι, ποιοτικότερους ανθρώπους γύρω σου και δεν τους έχεις, αυτό έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση σου, γιατί είναι πράγματα που μπορείς να αλλάξεις, αλλά τα ανέχεσαι στη ζωή σου επειδή δε κάνεις καν το κόπο να ξεκινήσεις μία αλλαγή και απλά δικαιολογείς την αδράνεια σου με πράγματα που δε μπορείς να αλλάξεις.

#3 Κατάλαβε από που πρέπει να ξεκινήσεις

Για να βελτιώσεις οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου θα πρέπει να βάλεις ένα στόχο και να τον χωρίσεις σε μικρότερους καθημερινούς στόχους που θα συμβάλουν ο καθένας στη συνολική σου βελτίωση.

Το από πού θα ξεκινήσεις θα έλεγα πως θα πρέπει είναι συνδυασμός ευκολίας και αποτελεσματικότητας. Να μπορείς δηλαδή να δεις γρήγορα αποτελέσματα με το σχετικά πιο εύκολο τρόπο. Ποιος είναι αυτός στη προκειμένη περίπτωση;3 Κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή, Το πρόβλημα σου δεν είναι η Εμφάνιση

#4 Ανάπτυξε την αρρενωπότητα σου

Εάν υπάρχει κάτι που θα το τοποθετούσα στη κορυφή των χαρισμάτων για έναν άνδρα, αυτό είναι η αρρενωπότητα, η οποία καθορίζεται από δύο παραμέτρους.

α. Το πόση ανδρική ορμόνη (τεστοστερόνη) περιέχει το σώμα σου

β. Τον τρόπο σκέψης σου

Όσων αφορά τη τεστοστερόνη, κάποιοι έχουν το γενετικό χάρισμα να έχουν πολύ τεστοστερόνη, άλλοι πάλι δεν είναι τόσο τυχεροί. Αυτό όμως που όλοι μπορούν να κάνουν είναι να βελτιώσουν τα επίπεδα της ανδρικής ορμόνης με συνδυασμό άσκησης και διατροφής, κάτι το οποίο θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στην εξωτερική τους εμφάνιση και αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά τον τρόπο σκέψης είναι αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν και δεν κάνουν καν το κόπο να καλλιεργήσουν, ενώ στη πραγματικότητα είναι το πιο ισχυρό όπλο κάθε άνδρα.

Το να έχεις αρρενωπό τρόπο σκέψης σημαίνει πως δε σε απασχολεί τι λένε οι γύρω σου για εσένα αλλά σε ενδιαφέρει η ίδια σου η γνώμη και το κατά πόσον είσαι εσύ ο ίδιος ευχαριστημένος από τη ζωή σου. Σημαίνει επίσης πως κάθε βελτίωση που επιδιώκεις είναι προϊόν δικής σου απόφασης για αυτά που εσύ θες να απολαύσεις στη ζωή και όχι κοινωνικές επιταγές που πρέπει να εκπληρώσεις για να νιώθουν οι γύρω σου ικανοποιημένοι.

Θες να γίνεις ο άνδρας που αξίζεις να είσαι; Δες εδώ

Επίσης σημαίνει πως προκειμένου να αποκτήσεις κάτι, θα βελτιώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και θα κάνεις πραγματικά ότι χρειάζεται για να το αποκτήσεις χωρίς να χρησιμοποιείς τα εμπόδια ως δικαιολογία .

Τέλος για να αναπτύξεις την αρρενωπότητα σου πρέπει να γίνεις κυρίαρχος των συναισθημάτων σου και να μη τα αφήνεις να σε παρασέρνουν μακριά από το δρόμο της επιτυχίας. Αυτή είναι άλλωστε και η κυριότερη διαφορά που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους άνδρες οι οποίοι βασίζονται σε τεχνάσματα και συνταγές γρήγορης επιτυχίας, οι οποίες ακόμα και αν αρχικά δουλέψουν, δε θα σε οδηγήσουν στη βελτίωση σου σαν άνδρα.

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς θα εξελίξεις την αρρενωπότητα σου, έλα τώρα σε επαφή με την ομάδας μας, ή ακόμα καλύτερα, έλα για μια συνεδρία για να γνωριστούμε από κοντά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!