Τα πρώτα λεπτά του Φλερτ με μία γυναίκα - Men's Bible

Τα πρώτα λεπτά του Φλερτ με μία γυναίκα

Τα πρώτα λεπτά του Φλερτ με μία γυναίκα

Τα πρώτα λεπτά του φλερτ είναι και τα πιο σημαντικά, γιατί αν δεν τα καταφέρεις σε αυτά, μην περιμένεις να το πας μέχρι σεξ, σχέση ή κάτι παραπάνω.

Όσο περισσότερο της μιλάς, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να χτίσεις μεταξύ σας την απαιτούμενη έλξη, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να την κάνεις να σε θέλει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πολλοί άντρες επιθυμούν να κάνουν σεξ με μια γυναίκα απλώς και μόνο επειδή είναι ωραία. Όμως οι γυναίκες λειτουργούν διαφορετικά. Προχωρούν με έναν άντρα όχι μονάχα εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά και πολλών άλλων πραγμάτων. Πώς φέρεται, πώς μιλάει. Έχει σημασία η γενική εικόνα.

Μην σκέφτεσαι πώς να βρεις την τέλεια ατάκα

Ποια είναι η τέλεια ατάκα για να ανοίξεις μία συζήτηση; Όπως έχουμε γράψει, ίσως δεν υπάρχει τέλεια ατάκα. Έχει πιο πολύ σημασία να προσέξεις εν γένει τη συμπεριφορά σου. Η γλώσσα του σώματος, τα λόγια σου, η προσωπικότητά σου.

Για παράδειγμα. Ένας νευρικός τύπος πλησιάζει μία γυναίκα, κι έχει έτοιμες κάμποσες έξυπνες ατάκες για να πιάσει κουβέντα. Ό,τι και να της πει, η γυναίκα θα προτιμήσει κάποιον λιγότερο ετοιμόλογο αλλά πιο χαλαρό, λιγότερο ανασφαλή και πιο ήρεμο άνθρωπο.

Αν είσαι στα πρώτα σου βήματα, μπορεί να έχεις κι εσύ στο μυαλό σου τη λανθασμένη αντίληψη ότι η ατάκα παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο.

Μερικοί άλλοι πάλι πιστεύουν πως αν οι πρώτες κουβέντες τους είναι τέλειες, οι γυναίκες θα τους ερωτευτούν μαγικά και όλα θα κυλίσουν πανεύκολα μετά από κει. Αλλά δεν ισχύει αυτό. Καμιά γυναίκα δεν είναι άνευ όρων «πανεύκολη». Αν δεν την κάνεις να ενδιαφερθεί για σένα σε ένα κάπως βαθύτερο επίπεδο, ό, τι και να της πεις θα της κάνει το ίδιο.  Αλλιώς θα αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί στη συζήτηση μεταξύ σας. Θα θελήσει κι εκείνη να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Έτσι λοιπόν πρέπει να την κάνεις να ενδιαφερθεί ουσιαστικά. Αυτό ας είναι η προτεραιότητά σου και όχι οι έξυπνες ατάκες.

Και μετά τι λένε;

Προκειμένου να κρατήσει μία συζήτηση και να ξεπεράσεις τα πρώτα λεπτά πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Να λες ό,τι περνάει από το νου σου δηλαδή. Αν παγώσεις στη μέση της κουβέντας για να σκεφτείς τι να πεις, θα φανεί άσχημα η παύση που θα κάνεις. Αν παρατραβήξει θα φανεί σαν να κλείνεσαι στον εαυτό σου, σαν να έχεις δεύτερες σκέψεις, οτιδήποτε.  Θα δείχνεις νευρικός, ανασφαλής και όχι σίγουρος για τον εαυτό σου.

Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για την ανασφαλή και νευρική, μέτρια εκδοχή του εαυτού σου. Θέλουν να πιστέψουν σε σένα. Θέλουν να πιστέψουν ότι είσαι ωραίος τύπος. Αν δεν μπορείς να αισθανθείς αρκετός όσο μιλάς με μια γυναίκα, η γυναίκα θα χάσει το ενδιαφέρον της για σένα και θα βαρεθεί. Οι γυναίκες δεν αγαπούν την ανδρική ανασφάλεια.

Τα πρώτα λεπτά του Φλερτ με μία γυναίκα

Τι ρόλο παίζουν οι φίλοι σου;

Μερικές φορές μπορεί να έχεις φίλους γύρω σου που να σε πειράζουν, να σε μειώνουν και να σε ανταγωνίζονται, κάνοντάς σε να νιώθεις ακόμη πιο ανασφαλής. Μην δίνεις σημασία σε λανθασμένες συμβουλές του στυλ «Μην την φλερτάρεις, δεν αρέσει αυτό στις γυναίκες, ή, στις γυναίκες αρέσουν μονάχα τα κακά παιδιά». Ας πούμε, όταν ήμουν νεότερος, κι εντελώς μα εντελώς απελπισμένος ότι θα ‘βρισκα κάποια γυναίκα, είχα έναν φίλο που μου έλεγε: «Μην δίνεις σημασία, φίλε. Δεν ξέρουν να εκτιμήσουν ένα καλό παιδί σαν κι εσένα οι γκόμενες. Πάμε να πιούμε κάτι κι άστες». Το έλεγε συνέχεια αυτό. Βασικά δεν ήθελε να προσεγγίζουμε γυναίκες. Ντρεπόταν. Πίστευε ότι όντως δεν ήταν αρκετά καλές για μας.

Και φυσικά είχε άδικο. Στην πραγματικότητα, εκείνος ένιωθε πως δεν ήταν αρκετά καλός.

Εκείνο που ούτε εκείνος, μα ούτε κι εγώ ήξερα τότε, είναι πως οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για άντρες που πιστεύουν ότι δεν θα είναι αρκετά καλοί για αυτές. Ελπίζουν να βρουν κάποιον που να είναι καλός, και που να έχει το θάρρος να τις πλησιάσει, που να πιστεύει στον εαυτό του, που να επιμένει, ειδικότερα αν πρόκειται για κείνες τις σκληρές γυναίκες που το παίζουν αδιάφορες για να τεστάρουν την αυτοπεποίθηση κάποιου.

Ωστόσο, την εποχή εκείνη δεν είχα κάποιον κοντά μου να με συμβουλέψει σωστότερα. Είχα μονάχα έναν ανασφαλή φίλο. Λες και δεν μου έφτανε η δικιά μου ανασφάλεια.

Πίστευα λοιπόν ό,τι άκουγα. Μέσα στο μυαλό μου σχηματίστηκε μία εντελώς αναληθής εικόνα για τις γυναίκες. Ότι είναι κακές, προσβλητικές, σκληρόκαρδες, ότι είναι επιφανειακά πλάσματα που γουστάρουν μονάχα πλούσιους και κακούς και φουσκωτούς με σούπερ αμάξια. Η αντίληψή μου ήταν εντελώς στρεβλή. Και όποτε ήθελα να πάω και να μιλήσω σε μία κοπέλα γέμιζα άγχος, γινόμουν νευρικός. Πίστευα ότι δεν ήμουν αρκετά ωραίος. Προσέγγιζα πάντα με τη βεβαιότητα ότι τελικά καμία γυναίκα δεν θα ενδιαφερόταν για μένα.

Όταν οι γυναίκες καταλάβαιναν ότι αμφέβαλλα για τον εαυτό μου, αμφέβαλλαν κι εκείνες για μένα και με απέρριπταν. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα καλά –καλά τι έφταιγε. Ώσπου ανακάλυψα πως ο λόγος ήμουν εγώ και τα λανθασμένα μου πιστεύω, που με περιόριζαν. Και αποφάσισα εκεί να εστιάσω και να διορθωθώ.

Βαρέθηκες να είσαι μόνος σου;

Αν κάποιος απορριφθεί ξανά και ξανά θα φτάσει τελικά στο σημείο που θα αναρωτηθεί: «Και ποιο το νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ; Πιάνω την κουβέντα, προσπαθώ, τελικά τρώω τα μούτρα μου. Ούτε καν μια ευκαιρία δεν μου δίνουν».

Ξαφνικά του φαίνονται όλα τόσο δύσκολα. Του φαίνεται πως τελικά δεν αξίζει να έχει κοντά του μία γυναίκα. Και αποσύρεται από την ενεργό δράση. Δεν βγαίνει, και αν βγει απλώς πίνει το ποτό του ενώ οι άλλοι γύρω του μιλάνε, διασκεδάζουν, φλερτάρουν, βγαίνουν ραντεβού.

Άλλοι πάλι πάνε σε ένα μπαρ και «ερωτεύονται» μία γυναίκα που βλέπουν εκεί για πρώτη φορά. Την κοιτάζουν. Σκέφτονται τι να της πουν. Πίνουν ακόμη λίγο μπας και βρουν το κουράγιο τους. Πίνουν ξανά. Σκέφτονται υπερβολικά πολλή ώρα. Και σπάνια πλησιάζουν τη γυναίκα τελικά.

Και τη βλέπουν στο τέλος της βραδιάς να φεύγει αγκαζέ με κάποιον άνετο τύπο που προφανώς έχει βρει το κουράγιο που δεν μπόρεσαν να έχουν εκείνοι.

Αν έχεις βαρεθεί τέτοια σκηνικά, αν θέλεις επιτέλους να γνωρίσεις κάποια γυναίκα αξιόλογη, τότε αποφάσισέ το και κάνε το πρώτο βήμα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!