Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να Αντιμετωπίσεις τις Γυναικείες Προκλήσεις - Men's Bible

Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να Αντιμετωπίσεις τις Γυναικείες Προκλήσεις

Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να αντιμετωπίσεις τις Γυναικείες Προκλήσεις

Πολλοί μαθητές αλλά και φίλοι του site με ρωτούν για τις γυναικείες προκλήσεις ή αλλιώς τα τεστ που κάνουν οι γυναίκες στους άνδρες.

Ωραία δε θα ήταν αν κάθε γυναίκα που γνώριζες σου έδειχνε με τη μία ότι σε γουστάρει; Να μπορούσες απλά να περπατήσεις προς το μέρος της, να της μιλήσεις και εκείνη να γίνει δική σου χωρίς εσύ να κάνεις κάτι.

Δε θα χρειαζόταν καν να σκεφτείς τι θα πεις για τον εαυτό σου ή για εκείνη και δεν θα ήταν απαραίτητο να εξασκήσεις τις κοινωνικές δεξιότητες και το φλερτ.

Δυστυχώς, όσο ωραίο και αν ακούγεται, η πραγματικότητα διαφέρει.

Το παιχνίδι του φλερτ δείχνει παράλογο, ειδικά για τους άνδρες με λίγες εμπειρίες. Και συχνά εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις τι σκέφτεται η κοπέλα, εκείνη σε διαψεύδει.

Αν λοιπόν στο φλερτ παίρνεις τελείως σοβαρά οτιδήποτε ακούς, τότε έχεις χάσει πριν καν μπεις στο γήπεδο να παίξεις.

Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα πίσω από τις γυναικείες προκλήσεις ή αλλιώς τα τεστ. Κάποιες φορές αυτές οι γυναικείες προκλήσεις παίρνουν τη μορφή ενός ήπιου πειράγματος, άλλες φορές όμως φλερτάρουν με την προσβολή.

Και αν δεν έχεις ακονισμένη συναισθηματική νοημοσύνη για να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις και να καταλάβεις τι συμβαίνει, τότε πολύ συχνά θα φεύγεις με διαλυμένο εγωισμό και πληγωμένα συναισθήματα.

Τι είναι οι γυναικείες προκλήσεις;

Οι γυναικείες προκλήσεις είναι ουσιαστικά δοκιμασίες μέσω των οποίων, η κοπέλα με την οποία φλερτάρεις, ζυγίζει την αυτοπεποίθηση σου.

Κάποιες φορές είναι απίστευτα σκληρές, άλλες φορές ακούγονται σαν παιχνιδιάρικα πειράγματα, ενώ άλλες φορές καμουφλάρονται ως απλές ερωτήσεις.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι προκλήσεις αυτές δεν έχουν σκοπό να σε πληγώσουν. Απλά η κοπέλα θέλει να δει ποιος είσαι.

Σκέψου το ως εξής: αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το αρνητικό σχόλιο μιας πρακτικά άγνωστης, πως θα διαχειριστείς τις δυσκολίες της ζωής;

Και ενώ αρκετοί ερμηνεύουν αυτά τα ψυχρά σχόλια ως μη ερωτικό ενδιαφέρον, στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Το πραγματικό αντίθετο είναι η απάθεια.

Αν η κοπέλα σου δίνει την εντύπωση πως απλά δε νοιάζεται και αδιαφορεί, τότε ξέρεις πως δεν ενδιαφέρεται.

Αλλά αν μιλάτε ενεργά και εκείνη απλά κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο για τα ρούχα σου, για τα μαλλιά σου ή ακόμα και για τον τρόπο με τον οποίο τη προσέγγισες, δώσε βάση στον τρόπο με τον οποίο στο λέει.

Δες τη μεγάλη εικόνα και μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Μια γυναίκα, και ειδικά αν είναι πολύ εμφανίσιμη, δέχεται συχνά φιλοφρονήσεις και φλερτ από διάφορους άνδρες. Αρκετοί από αυτούς θα προσποιηθούν, μπορεί και να της πουν ψέματα, με σκοπό μονάχα να την ρίξουν στο κρεβάτι.

Ως εκ τούτου, μια γυναίκα, ειδικά όταν δεν έχει αποφασίσει αν της αρέσει κάποιος ή όχι, θέλει να δοκιμάσει τον άνδρα. Να δει αν έχει όντως την αυτοπεποίθηση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει.Γυναίκεια Τεστ: Γιατί σε «τεστάρουν» οι γυναίκες στο φλερτ και πως να το αντιμετωπίσεις, Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να αντιμετωπίσεις τις Γυναικείες Προκλήσεις

Μείνε συναισθηματικά ανεπηρέαστος

Οι γυναικείες προκλήσεις λοιπόν δεν είναι κάτι κακό. Απεναντίας δείχνουν πως πίσω από τη φαινομενική αδιαφορία, υποβόσκει ένα μικρό ενδιαφέρον. Γιατί αν εκείνη δεν ενδιαφερόταν καθόλου, δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να σε δοκιμάσει.

Μπορεί να σου πει πως δεν φλερτάρεις καλά, πως είσαι πολύ κοντός, πως είσαι αγύμναστος και ένα σωρό άλλα.

Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαντήσεις σε αυτές τις γυναικείες προκλήσεις. Όμως, με οποιονδήποτε τρόπο και αν απαντήσεις, το μήνυμα πίσω από τη στάση σου πρέπει να είναι σταθερά το ίδιο:

Πως μένεις συναισθηματικά ανεπηρέαστος. Πως οι προκλήσεις αυτές δε σε τρομάζουν, ούτε σε κάνουν να «κολλάς» και να παγώνεις.

Ο χειρότερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις γυναικείες δοκιμασίες είναι να τις αφήσεις να σε πληγώσουν.

Και να ξέρεις πως συνήθως όσο πιο όμορφη είναι η γυναίκα που φλερτάρεις, τόσο περισσότερο φλερτ έχει συνηθίσει να δέχεται, τόσο πιο άγριες ενδεχομένως είναι οι προκλήσεις της.

Ακριβώς επειδή νιώθει πως έχει αρκετές επιλογές θέλει να επιλέξει τον καλύτερο δυνατό σύντροφο ανάμεσα σε πολλούς επίδοξους και για αυτό θέλει να δει πως όντως αντέχεις ψυχικά.

Θες να ξεπερνάς με επιτυχία τις προκλήσεις της και ταυτόχρονα να την ιντριγκάρεις ερωτικά; Δες εδώ

Πως απαντάς στις γυναικείες προκλήσεις;

Φυσικά το να μένεις ανεπηρέαστος, δε σημαίνει απαραίτητα και να μένεις σιωπηλός. Χρειάζεται να απαντήσεις. Πως όμως;

Όταν μια γυναίκα σε δοκιμάζει στην ουσία προσπαθεί να θέσει εκείνη τους όρους στη μεταξύ σας επικοινωνία και να ελέγξει το πλαίσιο στο οποίο μιλάτε.

Εδώ χρειάζεται να της δείξεις πως δεν είσαι τύπος που θα φοβηθεί και θα υποχωρήσει.

Για να το καταλάβεις καλύτερα ας το δούμε με ένα παράδειγμα.

Μιλάς με μια κοπέλα στο μπαρ και επειδή έχεις λίγη φαλάκρα, εκείνη σου λέει πως δεν της αρέσουν οι φαλακροί και πως δε θα έκανε κάτι με κάποιον που χάνει μαλλιά.

Αν δικαιολογηθείς για τη φαλάκρα του στυλ «είναι κληρονομικό και το έχει και ο πατέρας μου» και έπειτα της πεις ότι θα κάνεις εμφύτευση μαλλιών κλπ, τότε έχεις πέσει στην παγίδα.

Γιατί;

Γιατί οι δικαιολογίες – και ειδικά όταν δικαιολογούμαστε υπερβολικά σε κάποιον που κατά βάση δε γνωρίζουμε – είναι μια άμυνα. Όταν δικαιολογείσαι προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Και μάντεψε τι εκπέμπεις εκείνη τη στιγμή. Αυτοπεποίθηση; Μάλλον όχι.

Αντίστοιχα λάθος όμως είναι και η επιθετική απάντηση. Αρκετοί άνδρες πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Η γυναίκα κάνει ένα σαρκαστικό-καυστικό σχόλιο και εκείνοι περνούν άμεσα στην αντεπίθεση κάνοντας και εκείνοι κάποιο σαρκαστικό, σχεδόν προσβλητικό σχόλιο για την κοπέλα.

Όμως και αυτός είναι λάθος τρόπος να ξεπεράσεις τις γυναικείες δοκιμασίες. Γιατί περνώντας στην αντεπίθεση, δείχνεις πως αυτό που σου είπε η κοπέλα σε επηρέασε συναισθηματικά και μάλιστα αρκετά.

Η επιθετική απάντηση πολλές φορές φανερώνει θυμό, πικρία και δυσαρέσκεια. Και τι αίσθηση αφήνει κάποιος που δείχνει τέτοια συναισθήματα; Σίγουρα όχι την αίσθηση ενός ελκυστικού άνδρα που πιστεύει στον εαυτό του.

Για αυτό λοιπόν στις γυναικείες δοκιμασίες απαντάμε με άνεση, με χαμόγελο και με μια δόση χιούμορ.

Χρειάζεται εμπειρία

Οι γυναικείες δοκιμασίες αποτελούν έναν γρίφο για αρκετούς άνδρες.

Απαιτούν εμπειρία, κοινωνική ευελιξία και καλή συναισθηματική νοημοσύνη για να τις αναγνωρίζεις και να τις ξεπεράσεις με επιτυχία.

Γι’ αυτό και στα μαθήματα μας πέρα από το να σου δείξουμε τα μοτίβα και τους τρόπους που απαντάς επιτυχημένα, σε βοηθάμε να εξασκηθείς πρακτικά σε αυτά.

Σου δίνουμε αρκετά τεστ στα οποία καλείσαι να σκεφτείς και να απαντήσεις, ώστε να αναπτύξεις σιγά σιγά την αυθόρμητη σκέψη, και παράλληλα εξασκείσαι μέσα από το role playing με την dating coach μας.

Έτσι, αποκτάς τα απαραίτητα εφόδια για την έξοδο που θα κάνουμε μαζί, ώστε να είσαι έτοιμος όχι απλά να σταματήσεις μια κοπέλα στο δρόμο για να της μιλήσεις 4-5 λεπτά, αλλά να της δημιουργήσεις έλξη και να φλερτάρεις μαζί της για περισσότερο.

Σύνοψη

Να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζεις τις γυναικείες προκλήσεις με τρόπο που να φανερώνει γνήσια αυτοπεποίθηση και άνεση.

Έτσι όχι μονάχα αφοπλίζεις την κοπέλα που σε δοκιμάζει, αλλά ταυτόχρονα την ιντριγκάρεις και περισσότερο. Ξεχωρίζεις στα μάτια της και την κάνεις να θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο.

Οι γυναικείες προκλήσεις ουσιαστικά παίζουν τον ρόλο ενός φίλτρου για την γυναίκα. Εξ’ ορισμού λοιπόν παίζουν σημαντικό ρόλο στο φλερτ και ειδικά στο φλερτ εκτός του κοινωνικού κύκλου που η κοπέλα γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για εσένα.

Να ξέρεις πως ακόμα και οι πιο ψυχρές γυναίκες μπορούν να γίνουν πολύ θερμές, αρκεί να τις κάνεις να νιώσουν πως έχουν μπροστά τους κάποιον που διαφέρει απ’ όλους τους προηγούμενους.

Απλά μην αφήνεις την αυτοεκτίμηση σου να καθορίζεται από την αποδοχή της. Ο στόχος της δεν είναι να πληγώσει τα αισθήματα σου αλλά να ζυγίσει την αυτοπεποίθηση σου. Αν εσύ πιστεύεις στον εαυτό σου τότε ότι και να σου πει θα πέσει στο κενό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που η κοπέλα σε δοκιμάσει με κάποιο σαρκαστικό σχόλιο ή πείραγμα, αντιστάσου στην παρόρμηση να φύγεις πληγωμένος. Χαμογέλα της, απάντησε της με μια δόση χιούμορ και δες πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Και αν νιώθεις πως δεν έδωσες τη σωστή απάντηση και θες να βελτιωθείς, πέρνα δωρεάν από τα γραφεία μας για έναν καφέ, να σου πούμε τι μπορούσες να είχες πει και να σε γνωρίσουμε από κοντά.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Antonis

Ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι αν θες κάτι να αλλάξει, πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ ο ίδιος, ο Αντώνης έχει πάθος με την επιστήμη της ψυχολογίας και την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους στην πορεία τους να βελτιωθούν, όπως και να ανακαλύπτουν τον ελκυστικό εαυτό τους ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες και ποιοτικότερες σχέσεις με το άλλο φύλο.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x