Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να Διαχειριστείς τις Γυναικείες Προκλήσεις (Πειράγματα) - Men's Bible

Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να Διαχειριστείς τις Γυναικείες Προκλήσεις (Πειράγματα)

Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να αντιμετωπίσεις τις Γυναικείες Προκλήσεις

Πολλοί μαθητές αλλά και φίλοι του site με ρωτούν για τις γυναικείες προκλήσεις ή αλλιώς τα πειράγματα που κάνουν οι γυναίκες στους άνδρες στα πλαίσια του φλερτ.

Ωραία δε θα ήταν αν άρεσες σε όλες; Δε θα χρειαζόταν καν να σκεφτείς τι θα πεις για τον εαυτό σου ή για εκείνη και δεν θα ήταν απαραίτητο να εξασκήσεις τις κοινωνικές δεξιότητες και το φλερτ.

Όσο ωραίο και αν ακούγεται αυτό το φαντασιακό σενάριο, η πραγματικότητα διαφέρει.

Πριν όμως προχωρήσεις στην ανάγνωση να διευκρινήσω το εξής: Ως γυναικεία τεστ, εννοώ τα πειράγματα που σου κάνει η κοπέλα που ενδιαφέρεται για εσένα στη διαδικασία του φλερτ. Αν διαπιστώσεις ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεχιστεί η επικοινωνία σας, την ευχαριστείς και φεύγεις. Πάντα σέβεσαι το “όχι” της κοπέλας με την οποία μιλάς.

Τι είναι οι γυναικείες προκλήσεις (πειράγματα);

Οι γυναικείες προκλήσεις είναι ουσιαστικά πειράγματα μέσω των οποίων, η κοπέλα με την οποία φλερτάρεις, ζυγίζει την αυτοπεποίθηση σου.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι προκλήσεις αυτές δεν έχουν σκοπό να σε πληγώσουν. Απλά η κοπέλα θέλει να δει ποιος είσαι.

Σκέψου το ως εξής: αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το αρνητικό σχόλιο μιας πρακτικά άγνωστης, πως θα διαχειριστείς τις δυσκολίες της ζωής;

Αλλά αν μιλάτε ενεργά και εκείνη απλά κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο για τα ρούχα σου, για τα μαλλιά σου ή ακόμα και για τον τρόπο με τον οποίο τη προσέγγισες, δώσε βάση στον τρόπο με τον οποίο στο λέει.

Δες τη μεγάλη εικόνα και μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Μια γυναίκα, και ειδικά αν είναι πολύ εμφανίσιμη, δέχεται συχνά φιλοφρονήσεις και φλερτ από διάφορους άνδρες. Αρκετοί από αυτούς θα προσποιηθούν, μπορεί και να της πουν ψέματα, με σκοπό μονάχα να την ρίξουν στο κρεβάτι.

Ως εκ τούτου, μια γυναίκα, ειδικά όταν δεν έχει αποφασίσει αν της αρέσει κάποιος ή όχι, θέλει να δοκιμάσει τον άνδρα. Να δει αν έχει όντως την αυτοπεποίθηση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει.Γυναίκεια Τεστ: Γιατί σε «τεστάρουν» οι γυναίκες στο φλερτ και πως να το αντιμετωπίσεις, Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να αντιμετωπίσεις τις Γυναικείες Προκλήσεις

Μείνε συναισθηματικά ανεπηρέαστος

Οι γυναικείες προκλήσεις (πειράγματα) λοιπόν δεν είναι κάτι κακό. Απεναντίας δείχνουν πως υποβόσκει ένα μικρό ενδιαφέρον. Γιατί αν εκείνη δεν ενδιαφερόταν καθόλου, δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να σε δοκιμάσει.

Μπορεί να σου πει πως δεν είναι ωραία τα ρούχα σου, πως είσαι πολύ κοντός, πως είσαι αγύμναστος και ένα σωρό άλλα.

Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαντήσεις σε αυτές τις γυναικείες προκλήσεις. Όμως, με οποιονδήποτε τρόπο και αν απαντήσεις, το μήνυμα πίσω από τη στάση σου πρέπει να είναι σταθερά το ίδιο:

Πως μένεις συναισθηματικά ανεπηρέαστος. Πως οι προκλήσεις αυτές δε σε τρομάζουν, ούτε σε κάνουν να «κολλάς» και να παγώνεις.

Ο χειρότερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις γυναικείες δοκιμασίες είναι να τις αφήσεις να σε πληγώσουν.

Θες να ξεπερνάς με επιτυχία τις προκλήσεις της και ταυτόχρονα να την ιντριγκάρεις ερωτικά; Δες εδώ

Πως απαντάς στις γυναικείες προκλήσεις (πειράγματα);

Φυσικά το να μένεις ανεπηρέαστος, δε σημαίνει απαραίτητα και να μένεις σιωπηλός. Χρειάζεται να απαντήσεις με ωραίο τρόπο. Πως όμως;

Όταν μια γυναίκα σε δοκιμάζει στην ουσία προσπαθεί να θέσει εκείνη τους όρους στη μεταξύ σας επικοινωνία και να ελέγξει το πλαίσιο στο οποίο μιλάτε.

Εδώ χρειάζεται να της δείξεις πως δεν είσαι τύπος που τα χάνει.

Για να το καταλάβεις καλύτερα ας το δούμε με ένα παράδειγμα.

Μιλάς με μια κοπέλα στο μπαρ και επειδή έχεις λίγη φαλάκρα, εκείνη σου λέει πως έχεις φαλάκρα και πότε έχασες τα μαλλιά σου.

Αν δικαιολογηθείς για τη φαλάκρα του στυλ «είναι κληρονομικό και το έχει και ο πατέρας μου» και έπειτα της πεις ότι θα κάνεις εμφύτευση μαλλιών κλπ, τότε έχεις πέσει στην παγίδα.

Γιατί;

Γιατί οι δικαιολογίες – και ειδικά όταν δικαιολογούμαστε υπερβολικά σε κάποιον που κατά βάση δε γνωρίζουμε – είναι μια άμυνα. Όταν δικαιολογείσαι προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Και μάντεψε τι εκπέμπεις εκείνη τη στιγμή. Αυτοπεποίθηση; Μάλλον όχι.

Αντίστοιχα λάθος όμως είναι και η επιθετική απάντηση. Αρκετοί άνδρες πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Η γυναίκα κάνει ένα σαρκαστικό-καυστικό σχόλιο και εκείνοι περνούν άμεσα στην αντεπίθεση κάνοντας και εκείνοι κάποιο σαρκαστικό, σχεδόν προσβλητικό σχόλιο για την κοπέλα.

Όμως και αυτός είναι λάθος τρόπος να ξεπεράσεις τις γυναικείες δοκιμασίες. Γιατί περνώντας στην αντεπίθεση, δείχνεις πως αυτό που σου είπε η κοπέλα σε επηρέασε συναισθηματικά και μάλιστα αρκετά.

Η επιθετική απάντηση πολλές φορές φανερώνει θυμό, πικρία και δυσαρέσκεια. Και τι αίσθηση αφήνει κάποιος που δείχνει τέτοια συναισθήματα; Σίγουρα όχι την αίσθηση ενός ελκυστικού άνδρα που πιστεύει στον εαυτό του.

Για αυτό λοιπόν στις γυναικείες δοκιμασίες απαντάμε με άνεση, με χαμόγελο και με μια δόση χιούμορ.

Χρειάζεται εμπειρία

Οι γυναικείες δοκιμασίες αποτελούν έναν γρίφο για αρκετούς άνδρες.

Απαιτούν εμπειρία, κοινωνική ευελιξία και καλή συναισθηματική νοημοσύνη για να τις αναγνωρίζεις και να τις ξεπεράσεις με επιτυχία.

Γι’ αυτό και στα μαθήματα μας πέρα από το να σου δείξουμε τα μοτίβα και τους τρόπους που απαντάς επιτυχημένα, σε βοηθάμε να εξασκηθείς πρακτικά σε αυτά.

Σου δίνουμε αρκετά τεστ στα οποία καλείσαι να σκεφτείς και να απαντήσεις, ώστε να αναπτύξεις σιγά σιγά την αυθόρμητη σκέψη, και παράλληλα εξασκείσαι μέσα από το role playing με την dating coach μας.

Έτσι, αποκτάς τα απαραίτητα εφόδια για την έξοδο που θα κάνουμε μαζί, ώστε να είσαι έτοιμος όχι απλά να μιλήσεις με μια κοπέλα, αλλά να της δημιουργήσεις έλξη και να φλερτάρεις μαζί της για περισσότερο.

Σύνοψη

Να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζεις τις γυναικείες προκλήσεις με τρόπο που να φανερώνει γνήσια αυτοπεποίθηση και άνεση, σεβόμενος ταυτόχρονα τα όριά της.

Έτσι όχι μονάχα αφοπλίζεις το πείραγμα, αλλά ταυτόχρονα την ιντριγκάρεις και περισσότερο. Ξεχωρίζεις στα μάτια της και την κάνεις να θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο.

Οι γυναικείες προκλήσεις ουσιαστικά παίζουν τον ρόλο ενός φίλτρου για την γυναίκα. Εξ’ ορισμού λοιπόν παίζουν σημαντικό ρόλο στο φλερτ και ειδικά στο φλερτ εκτός του κοινωνικού κύκλου που η κοπέλα γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για εσένα.

Ο στόχος της δεν είναι να πληγώσει τα αισθήματα σου αλλά να ζυγίσει την αυτοπεποίθηση σου. Αν εσύ πιστεύεις στον εαυτό σου τότε ότι και να σου πει θα πέσει στο κενό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που η κοπέλα σε δοκιμάσει με κάποιο σαρκαστικό σχόλιο ή πείραγμα, αντιστάσου στην παρόρμηση να φύγεις πληγωμένος. Χαμογέλα της, απάντησε της με μια δόση χιούμορ και δες πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Και αν νιώθεις πως δεν έδωσες τη σωστή απάντηση και θες να βελτιωθείς, πέρνα από τα γραφεία μας, να σου πούμε τι μπορούσες να είχες πει και να σε γνωρίσουμε από κοντά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!