Με πιάνει Ταχυπαλμία όταν Φλερτάρω - Two Coaches and a drink 50 - Men's Bible

Με πιάνει Ταχυπαλμία όταν Φλερτάρω – Two Coaches and a drink 50

 

Θα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ. Όποτε πας να φλερτάρεις, όποτε μιλάς με μια κοπέλα οι χτύποι της καρδιάς ανεβαίνουν. Αυτό κάτι δείχνει και κάτι σημαίνει και ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να είναι καλό σημάδι. Στη σημερινή εκπομπή μιλάμε για το άγχος προσέγγισης αλλά και για το χρήσιμο “αδερφάκι” του που θα σε βοηθήσει πολύ στο φλερτ.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!