Project Χιούμορ: 5 Τρόποι για να κάνεις χιούμορ στο Φλερτ - Men's Bible

Project Χιούμορ: 5 Τρόποι για να κάνεις χιούμορ στο Φλερτ

Project Χιούμορ – 5 Τρόποι για να το κάνεις σωστά στο φλερτ

Πως θα σου φαινόταν να μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε παρέα γυναικών να ξεκαρδίζεται με τα αστεία σου; Πως θα σου φαινόταν να έχεις την ικανότητα να μπορείς να λυγίσεις ακόμα και την πιο «σοβαρή» κοπέλα και να την κάνεις να χαμογελάσει και να εκτιμήσει το χιούμορ σου;

Ακόμα περισσότερο, πως θα σου φαινόταν να μπορείς να το κάνεις αυτό χωρίς να γίνεσαι ο ίδιος αστείος;

Ξεκινάμε από τα βασικά. Το χιούμορ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του φλερτ. Χωρίς αυτό, με σκέτο σοβαρό ύφος, το μόνο που θα πετύχεις είναι να ελκύσεις γυναίκες που είναι ανυπόφορα σοβαρές και που δεν ξέρουν να διασκεδάζουν. Όσα χρόνια ασχολούμαι ερασιτεχνικά και επαγγελματικά με το φλερτ, θυμάμαι μία μόνο γυναίκα να μου λέει ότι δεν της αρέσει ο άντρας που κάνει πλάκα.

Για να μπορείς να κάνεις καλό χιούμορ βέβαια, χρειάζεται καλή αντίληψη πολλών πραγμάτων. Ας δούμε τι μπορείς να κάνεις για να γίνεις καλύτερος σε αυτό.

5 Τρόποι να βελτιώσεις το Χιούμορ σου στο Φλερτ

Μάθε από άλλους

Δεν είναι ανάγκη να εφεύρεις τον τροχό. Συνεπώς μπορείς απλά να δεις πως κάνουν χιούμορ οι άλλοι και να μάθεις από αυτούς. Οι πιο απλοί τρόποι είναι να παρακολουθήσεις Έλληνες και ξένους stand up κωμικούς. Υπάρχουν πολλοί και ο κάθε ένας έχει έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνει, οπότε μπορείς να βρεις κάποιον ή κάποια που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα.

Αντίστοιχα, μπορείς να δεις κωμικές σειρές ή ταινίες με πρωταγωνιστές που έχουν τον ρόλο του τύπου που φλερτάρει ασύστολα και να δεις πως το κάνουν. Αρκεί να λάβεις υπ’ όψιν ότι μιλάμε για σειρά και ότι κάποια πράγματα παρουσιάζονται υπερβολικά.

Μπορείς πάντα να πάρεις ιδέες και από βιβλία, απλά εκεί δεν υπάρχει ο τόνος της φωνής που μπορεί να χρωματίσει ωραία το χιούμορ.Project Χιούμορ – 5 Τρόποι για να το κάνεις σωστά στο φλερτ

Ο κανόνας της τριπλής κλιμάκωσης

Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για το πώς να κάνεις αποτελεσματικό χιούμορ και αυτός είναι ο κανόνας της τριπλής κλιμάκωσης.

Κάθε αστείο σου μπορείς να το κλιμακώσεις μέχρι τρεις φορές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ρίξεις την αρχική ατάκα και μετά να την συνεχίσεις άλλες δύο φορές το πολύ. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό, είναι γιατί μετά την τρίτη κλιμάκωση, το αστείο αρχίζει και «κρεμάει» και χάνει την γοητεία του.

Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις έτοιμα αστεία για να τα λες στις κοπέλες. Τα προβαρισμένα ανέκδοτα και οι ατάκες είναι ξεπερασμένα και το πιο πιθανό είναι να δείξουν άσχημα.

Είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις γύρω σου και τις ατάκες της κοπέλας που έχεις μπροστά σου για να βγάλεις ένα καλό αστείο. Αν θες να το εξασκήσεις αυτό, μπορείς να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα αυτοσχεδιασμού, για να μάθεις μερικούς βασικούς κανόνες για το πώς να το κάνεις.

Κατεύθυνε τις ατάκες προς την κοπέλα

Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις καλό χιούμορ και ακόμα καλύτερο αν μπορείς να το κατευθύνεις προς την κοπέλα που έχεις στην παρέα σου. Αυτός είναι ο τρόπος για να γίνεις CockyFunny. Δηλαδή να κάνεις χιούμορ και ταυτόχρονα να την πειράζεις για να ανεβάζεις την ερωτική διάθεση.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό, είναι να πιάσεις μία ατάκα της και να κάνεις ένα σχόλιο που θα είναι ελαφρώς πειραχτικό. Κάτι που θα την κάνει να αισθανθεί ελάχιστα εκτός από την ζώνη άνεσης της. Σκέψου ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν μάθει να δέχονται κομπλιμέντα και θετικά σχόλια από τους άντρες, οπότε τα θεωρούν δεδομένα.

Αν εσύ σπάσεις αυτό το μοτίβο και της κάνεις ένα ελαφρώς πειρακτικό σχόλιο που βγάζει και λίγο γέλιο, θα την κάνεις να σε δει διαφορετικά.

Ενσωμάτωσε ερωτικά σχόλια στο χιούμορ σου

Εφόσον μιλάμε για φλερτ, τι πιο φυσικό από τα ερωτικά σχόλια. Καθώς κατευθύνεις τις ατάκες σου προς την κοπέλα, ενσωμάτωσε και ένα ελαφρώς ερωτικό σχόλιο. Ο πρώτος στόχος είναι να δεις πόσο δεκτική είναι σε αυτά. Κάποιες είναι πολύ άνετες με τέτοια σχόλια και θα πιάσουν το υπονοούμενο με τη μία. Άλλες πάλι δεν είναι τόσο άνετες ή δεκτικές, οπότε θα πρέπει να τα μετριάσεις λίγο.

Ο δεύτερος στόχος είναι να αρχίσει να διαφαίνεται στην κουβέντα σας η πρόθεσή σου. Θέλεις να καταλάβει από νωρίς ότι το ενδιαφέρον σου για εκείνη δεν είναι φιλικό.

Ο τρίτος στόχος είναι να δημιουργήσεις αντίστροφη ψυχολογία. Κάνε ένα ελαφρώς ερωτικό σχόλιο και υπονόησε ότι εκείνη σκέφτεται έτσι για εσένα. Θέλεις να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι εκείνη σε φλερτάρει και όχι το αντίθετο.

Το χιούμορ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του φλερτ και όσο πιο σύντομα και αποτελεσματικά το εντάξεις, τόσο το καλύτερο για εσένα.

Θες να μάθεις περισσότερα για το πως να μάθεις και να καλλιεργήσεις το πείραγμα στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!