3 Τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στα μηνύματα σου - Men's Bible

3 Τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στα μηνύματα σου

3 Τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στα μηνύματα σου

Έχεις κάνει την προσέγγιση σου, έχεις πάρει τον αριθμό της και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να της στείλεις για να κανονίσετε το ραντεβού.

Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων μπορεί να σου φαίνεται κουραστική ή εκνευριστική καθώς υστέρα από πολύ κόπο και αρκετό κείμενο ίσως να μη καταφέρεις να κλειδώσεις το ραντεβού. Δυστυχώς όμως είναι σίγουρα αναπόφευκτη. Σήμερα, ο κόσμος στηρίζεται σε γραπτά μηνύματα για να επικοινωνήσει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Είτε μέσω sms είτε μέσω κάποιου messenger app, η τεχνολογία μας έχει δώσει τη δύναμη να επικοινωνούμε άμεσα όπου και αν βρισκόμαστε.

Έχει σημασία λοιπόν να ξέρεις πως να αξιοποιήσεις αυτή τη μέθοδο επικοινωνίας προς όφελός σου. Για αυτό σου παρουσιάζουμε 3 τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στα μηνύματα που στέλνεις.

1. Η τεχνική της επιλογής

Μια υπερβολικά απλή τεχνική στην οποία της δίνεις την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε δύο πράγματα. Το μυαλό μας είναι φτιαγμένο για να παίρνει αποφάσεις όλη την ώρα, δίνοντας λοιπόν δύο επιλογές ενστικτωδώς θα επιλέξει μια από τις δύο. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια γρήγορη απόφαση που οδηγεί σε ραντεβού.

Για παράδειγμα:

  • Μπύρα ή κρασί;
  • Σοκολάτα ή καφές;

Αν υποθέσουμε ότι η απάντηση στο 2ο ερώτημα είναι καφές μπορείς να πεις πως γνωρίζεις ένα μαγαζί που κάνει εξαιρετική σοκολάτα ικανή να της αλλάξει προτίμηση κλπ. Και αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά ο διάλογος οδηγεί σε ραντεβού σε λίγο χρόνο.

2. Η τεχνική του «ας συνεχίσουμε από κοντά»

Δουλειά των μηνυμάτων είναι να χρησιμοποιηθούν ως μετάβαση από την πρώτη φορά που συναντηθήκατε ως το ραντεβού. Δουλειά τους λοιπόν δεν είναι η συνεχής και ατέρμονη επικοινωνία μέσω κειμένου, ο σκοπός σου δεν είναι απλά να της στέλνεις αλλά να τη δεις ξανά. Για αυτό προσπάθησε το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο.

Όποτε λοιπόν η κουβέντα πάει σε κάποιο θέμα που απαιτεί αρκετά μηνύματα για να αναλυθεί είναι μια καλή ευκαιρία να της πεις πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και πως είναι καλύτερα να κάνετε μια εκτενέστερη κουβέντα από κοντά. Με αυτό τον τρόπο θέτεις τα θεμέλια για το ραντεβού, δείχνεις το ενδιαφέρον σου να μιλήσεις μαζί της και έχεις άμεσα ένα θέμα για συζήτηση που θα σε βοηθήσει στη περίπτωση αμηχανίας στην αρχή του ραντεβού

3. Η τεχνική της ακρίβειας

Είναι σημαντικό όταν θέλουμε να κλείσουμε κάποιο ραντεβού, να το κάνουμε όσο πιο εύκολο γίνετε για εκείνη να μας συναντήσει.

Ένας τρόπος να το κάνεις αυτό είναι όταν κανονίζεις το ραντεβού. Μπορείς μαζί με την ώρα και το μέρος να δηλώνεις και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τη βοηθάει όπως σε ποια έξοδο του μετρό να βγει, που μπορεί να βρει πιθανή θέση στάθμευσης κλπ.

Π.χ. Μαγαζί Χ στις 18:00, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 33, είναι κοντά στο σταθμό μετρό Αμπελόκηποι έξοδος Ζ.

Κράτα το απλό, λιτό και ξεκάθαρο. Ο σκοπός είναι να έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να έρθει και να φαίνεται πως είναι εύκολο να βρεθείτε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις πως δεν κανονίζεις στην τύχη αλλά είσαι προετοιμασμένος και αναδεικνύεις τις ηγετικές σου ικανότητες.

Οι τεχνικές αυτές φαίνονται και είναι όντως πολύ απλές, είναι όμως και πολύ βοηθητικές στο κλείσιμο του ραντεβού. Πειραματίσου ο ίδιος με αυτές και προσπάθησε να τις χρησιμοποιήσεις με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεις.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι όμως είναι πως η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι μια γέφυρα από τη μια μέρα που την είδες στην επόμενη φορά που θα τη ξαναδείς. Πολλοί σπαταλούν πολύ χρόνο σε μηνύματα προσπαθώντας να στείλουν κάτι έξυπνο ή αστείο για κρατήσουν τον ενδιαφέρον ζεστό. Αν όμως δεν υπήρξε αρκετή έλξη από κοντά δεν θα τη χτίσεις μέσα από το κείμενο. Οι λέξεις από μόνες τους, χωρίς το κομμάτι της μη λεκτικής επικοινωνίας, δεν έχουν μεγάλη δύναμη. Η ουσιαστική δουλειά γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο.

Για αυτό μη ξοδεύεις χρόνο στα μηνύματα σου αλλά φρόντισε ότι γράφεις να έχει έναν σκοπό και να οδηγεί προς αυτόν: να βρεθείτε ξανά σύντομα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!