Πως να της Πεις ότι την Θέλεις - Men's Bible

Πως να της Πεις ότι την Θέλεις

Πως να της Πεις ότι την Θέλεις

Ένας από τους θεμελιώδεις ανδρικούς κανόνες του φλερτ, λέει πως αν σου αρέσει μια κοπέλα και θέλεις να της το δείξεις και να της πεις ότι την θέλεις, πρώτα θα πρέπει να την κάνεις να νιώσει ερωτική έλξη για εσένα.

Όταν μια γυναίκα έλκεται από εσένα γιατί είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση, με χιούμορ, με δυναμισμό κλπ, τότε σε βλέπει ως πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Αν απλά είσαι φιλικός μαζί της, την υποστηρίζεις, την εξυπηρετείς κλπ, τότε μπορεί να σε συμπαθήσει αλλά δεν σημαίνει κι ότι της δείχνεις τα στοιχεία εκείνα που θα την κάνουν να νιώσει πως είσαι καλή ερωτική επιλογή.

Και αυτό θα σε οδηγήσει στην απόρριψη, την πικρία και την αίσθηση ότι δεν είσαι αρκετά καλός ως άνδρας για εκείνη.

Αν λοιπόν θες να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στην κοπέλα που σου αρέσει και να της πεις ότι την θέλεις, θα πρέπει πρώτα ξέρεις λίγα πράγματα για το τι είναι αυτό που ελκύει μια γυναίκα. Να την κάνεις να νιώσει ερωτική έλξη για εσένα και να κινηθείς την κατάλληλη στιγμή.

Αν της φέρεσαι ως καλός φίλος τότε και εκείνη θα σε δει ως ένα καλό της φίλο και τίποτα περισσότερο. Οι γυναίκες δεν ανάβουν με επειδή κάποιος είναι ευγενικός. Θα το εκτιμήσουν αλλά δε θα είναι το στοιχείο που θα τις κάνει να νιώσουν ερωτική έλξη.

Πρέπει να της πω πώς νιώθω;

Προφανώς, για να φλερτάρεις αποτελεσματικά θα πρέπει να δείχνεις τις προθέσεις σου και να μη τις κρύβεις. Όταν παριστάνεις τον φίλο σε μια κοπέλα ή της φέρεσαι ευγενικά στην ουσία δεν είσαι τίμιος με τον εαυτό σου και αυθεντικός με τις επιθυμίες σου.

Από την άλλη όμως μεγάλο ρόλο παίζει και ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσεις τις προθέσεις σου όπως και το timing. Πολλές φορές αυτό το «πρέπει να δείχνω τις προθέσεις μου» μεταφράζεται λανθασμένα ως «πρέπει να πέσω με τα μούτρα, να την λούσω με κομπλιμέντα και γενικά να κάνω τα πάντα για να είναι ξεκάθαρο ότι την θέλω».

Αυτό είναι λάθος. Η έλξη σε εμάς τους άνδρες δημιουργείται γρήγορα καθώς βασίζεται περισσότερο στα οπτικά ερεθίσματα και μοιάζει λίγο με έναν διακόπτη που ανάβει.

Αντίθετα οι γυναίκες αξιολογούν από ένα σύνολο χαρακτηριστικών, την ικανότητα του άνδρα να ηγηθεί, να πετύχει, να επιβιώσει και μοιάζει περισσότερο με νερό που βράζει. Θέλει δηλαδή περισσότερο χρόνο.

Έτσι συχνά ο μέσος άνδρας ξεκινάει πιο «ζεστός» με τη γυναίκα να είναι πιο ουδέτερη ή αδιάφορη, με αποτέλεσμα ο άνδρας να μπει σε μια κατάσταση που κυνηγάει και πιέζει την κοπέλα προβάλλοντας τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά απ’ αυτά που χρειάζεται για να την κάνει να νιώσει ερωτική έλξη.

Θα πρέπει να δείξεις τις προθέσεις σου λοιπόν, όμως η ερωτική κλιμάκωση θα πρέπει να είναι αμοιβαία. Που πάει να πει πως η συναισθηματική σου επένδυση δε θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη της κοπέλας.

Με λίγα λόγια θα πρέπει να τη φλερτάρεις, αλλά όχι να την έχεις ανάγκη, και σταδιακά να κλιμακώνεις.

Δεν μπορείς να πας κατευθείαν από το σημείο που είστε καλοί φίλοι, συνάδελφοι κλπ, στο να της πεις ότι την θέλεις χωρίς να υπάρχει μια προεργασία πρώτα.Πώς να την κάνεις να σε Θέλει Ερωτικά, Πως να της Πεις ότι την Θέλεις

Όταν εκείνη περιμένει να κάνεις την κίνηση και να της πεις ότι την θέλεις

Ένας από τους λόγους που θέλουμε να δείχνουμε τις προθέσεις μας στο φλερτ και να μην τις κρύβουμε είναι το γεγονός πως οι γυναίκες δεν είναι χαζές. Αν την θέλεις, αυτό λίγο πολύ «γράφει» στις πράξεις σου και στη συμπεριφορά σου.

Αν λοιπόν η κοπέλα το γνωρίζει και σου δίνει σημάδια πως της αρέσεις, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις να κλιμακώνεις ερωτικά. Η κοπέλα σού δίνει το πράσινο φως και περιμένει από εσένα να κινηθείς και να πάρεις πρωτοβουλία.

Φυσικά, τα σημάδια που δίνουν οι γυναίκες είναι πιο «αθόρυβα», οπότε ενδεχομένως να έχεις αμφιβολίες Εδώ χρειάζεται να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις. Άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος σου στο φλερτ ως άνδρας. Να παίρνεις ρίσκα.

Μην μπεις στο ρόλο του αξιαγάπητου loser

Χωρίς πολλά ανδρικά πρότυπα στη ζωή του, ο μέσος άνδρας έχει αποκτήσει λανθασμένες αντιλήψεις για το φλερτ και το πως εκφράζει το ερωτικό ενδιαφέρον του από τις ταινίες και την ευρύτερη ποπ κουλτούρα.

Το πρότυπο του αθεράπευτα ρομαντικού nerd που ποθεί την καλλονή του σχολείου και εν τέλει κερδίζει την καρδιά της καθώς εκείνη αντιλαμβάνεται πόσο καλός τύπος είναι, δεν λειτουργεί στην πραγματικότητα.

Όχι γιατί δεν πρέπει να είσαι ευγενικός ή nerd. Αλλά γιατί για να έλξεις ερωτικά μια γυναίκα πρέπει εκείνη να σε νιώσει συναισθηματικά δυνατό.

Αν λοιπόν θες να της πεις ότι την θέλεις μην αντιγράψεις τον τρόπο από κάποια ταινία. Εστίασε πρώτα στο να την κάνεις να νιώσει ερωτική έλξη για εσένα μέσα από τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο σου. Κέρδισε την «εγκεφαλικά» και κλιμάκωσε ώστε η γνωριμία να μη μένει σε επίπεδο φιλικό αλλά να προχωρήσει σε ερωτικό.

Αν θες να μάθεις πώς να κλιμακώνεις ερωτικά με ωραίο τρόπο δες εδώ

Μην γίνεις φίλος της

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να έχεις χημεία με την κοπέλα και στο να έχεις σεξουαλική χημεία με την κοπέλα.

Μπορεί να εκτιμάτε το ίδιο τύπο χιούμορ, την ίδια μουσική, τις ίδιες δραστηριότητες. Μπορεί να έχετε κοινά θέλω και απόψεις. Μπορεί να ξοδεύετε πολύ χρόνο μαζί και να περνάτε καλά.

Όμως αυτό δε σημαίνει κάτι παραπάνω απ’ το γεγονός πως είστε καλοί φίλοι.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση με την κοπέλα που σου αρέσει και θες να έχεις ερωτική σχέση μαζί της, θα πρέπει κάτι να αλλάξεις. Πριν της πεις ότι την θέλεις ερωτικά θα πρέπει να την κάνεις να μη σε βλέπει πια σα φίλο.

Αν μη τι άλλο για πόσο καιρό θα είσαι φίλος της ενώ μέσα σου τη σκέφτεσαι και την επιθυμείς;

Αν εκείνη βρει κάποιον άλλο και κάνει σχέση μαζί του πως θα νιώσεις; Αν ο νέος της σύντροφος ενοχλείται που ξοδεύεται τόσο χρόνο μαζί τι θα κάνεις;

Όταν της φέρεσαι ως φίλος και εκείνη σε βλέπει ως φίλο τότε είναι δύσκολο να της πεις μια μέρα ξαφνικά ότι την θέλεις και να κλιμακώσεις ερωτικά. Αν λοιπόν νιώθεις πως η κοπέλα αυτή τη στιγμή δε σε βλέπει ερωτικά η δική μου πρόταση είναι να μην της πεις ότι την θέλεις.

Πριν της πεις ότι την θέλεις, δούλεψε με τον εαυτό σου

Πριν πεις στην κοπέλα που σου αρέσει ότι την θέλεις θα πρέπει να την κάνεις να σε δει ως ερωτική επιλογή. Για να το πετύχεις αυτό και να πυροδοτήσεις μέσα της αισθήματα έλξης, θα πρέπει να προβάλεις τα χαρακτηριστικά ενός ελκυστικού αρσενικού.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως θα πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να επενδύσεις πάνω του με διάφορους τρόπους. Θα πρέπει να δουλέψεις την αυτοπεποίθηση σου και τις κοινωνικές σου ικανότητες. Να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Να εμπλουτίσεις το στυλ σου και την εικόνα σου.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει η κοπέλα να νιώσει πως συναντά μια νέα, ακαταμάχητη, εκδοχή σου. Μια εκδοχή σου που συμπεριφέρεται διαφορετικά, που ηγείται, ρισκάρει, διεκδικεί και δείχνει ότι δεν την έχει ανάγκη.

Αν λοιπόν σου αρέσει μια κοπέλα αλλά νιώθεις πως είσαι εγκλωβισμένος σε μια φιλική σχέση μαζί της πρώτα θα πρέπει να αλλάξεις. Θα πρέπει να φερθείς και να κάνεις πράγματα διαφορετικά απ’ ότι έκανες και βρέθηκες σε φιλική σχέση μαζί της.

Και αν χρειάζεσαι βοήθεια και καθοδήγηση στο πώς να εξελιχθείς ως άνδρας και αν βγεις από τη ζώνη φιλίας, μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!