3 τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου - Men's Bible

3 τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου

3 τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα αρκετών ανδρών όταν χωρίζουν είναι πως ακόμα θέλουν την πρώην κοπέλα τους και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να την φέρουν πίσω. Αν θεωρείς πως όντως σου αρέσει και ταιριάζετε, καλώς, συνέχισε να διαβάζεις, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Αν όμως έχει φάει κάποιο κόλλημα, και προσκολλάσαι πάνω της απλά και μόνο επειδή θεωρείς ότι δεν θα βρεις άλλες γυναίκες που να τους αρέσεις, τότε πραγματικά μην συνεχίσεις την ανάγνωση του άρθρου. Κλείσε το pc/κινητό, πάρε ένα φίλο σου και βγείτε έξω να κάνετε νέες γνωριμίες.

Αν είσαι λοιπόν στην πρώτη κατηγορία, μην κάνεις τα λάθη των άλλων. Βλέπεις πολλοί, είτε ρίχνουν υπερβολικά τον εαυτό τους στα μάτια της, όπως όταν την παρακαλάν να γυρίσει και είναι υπερβολικά ρομαντικοί, είτε λένε ψέματα για να προκαλέσουν ζήλια.

Άλλοι κάνουν ότι την αγνοούν επίτηδες για υπερβολικά μεγάλο διάστημα. Όλοι αυτοί οι τρόποι τις περισσότερες φορές έχουν τα αντίθετά αποτελέσματα.

Αν θέλεις να γυρίσει η πρώην σου και να αισθανθεί ξανά δυνατά συναισθήματα ερωτικής έλξης για σένα τότε πρέπει να σε νιώσει ως άνδρα αξίας και γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνεις τα ακόλουθα.

1. Χρησιμοποίησε το διάστημα που είστε χώρια για να αλλάξεις

Όσο πολλές φορές και αν είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πολύ καλός λόγος που η πρώην σου δεν θέλει να συνεχίσετε μαζί αντί να βρίσκεται στην αγκαλιά σου αυτή τη στιγμή.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις ενώ βρίσκεστε σε απόσταση είναι να βρεις και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες σου που πιθανόν να είχες και κατά τη διάρκεια της σχέσης και οι οποίες να απομάκρυναν τα αρχικά συναισθήματα που έτρεφε για σένα.

Θες κάποια βοήθεια; Έλα να συζητήσουμε από κοντά. Κλείσε μια Συνάντηση!

Για παράδειγμα αν κάποιος άντρας αισθάνεται πως στάθηκε τυχερός με μια όμορφη γυναίκα και πως δεν είναι ικανός να βρει άλλη σαν και αυτή ξανά θα αρχίσει να αισθάνεται ανασφαλής μέσα στη σχέση. Μπορεί να πιστεύει πως είναι υπερβολικά καλή για αυτόν και να την βάζει πάνω από τον εαυτό του.

Ως αποτέλεσμα γίνεται όλο και περισσότερο κτητικός και ζηλιάρης. Από το φόβο μη τη χάσει, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και συμπεριφέρεται, για να ταιριάζει με τις δικές της απόψεις και προτιμήσεις. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει το σεβασμό της και την έλξη που αισθάνεται για τον άντρα.

Αν λοιπόν ήσουν ανασφαλής και αυτή ήταν μία από τις αιτίες του χωρισμού, τότε θα θέλει να δει πως αυτό έχει αλλάξει την επόμενη φορά που θα μιλήσετε.
3 τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου

2. Ας σου αρέσει, αλλά μην τη χρειάζεσαι

Είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στο να θες την πρώην σου πίσω και να την χρειάζεσαι γιατί δεν μπορείς χωρίς αυτή. Το δεύτερο βασίζεται στην ανασφάλεια και αυτή θα την αισθάνεται κάθε φορά που θα έρχεστε σε επαφή.

Πριν λοιπόν κάνεις οτιδήποτε για να γυρίσει, πρέπει πρώτα να φτάσεις στο σημείο που αισθάνεσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος ακόμα και χωρίς αυτήν στη ζωή σου.

Στη φάση που είσαι, είναι λογικό να χαρείς και να ενθουσιαστείς αν σου ζητήσει να τα ξαναβρείτε, όμως θα πρέπει να είσαι εντάξει και με την πιθανότητα να μη θέλει να σε ξαναδεί. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτό το σημείο, του να αισθάνεσαι συναισθηματικά ανεξάρτητος , με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμένος για μια ζωή με ή χωρίς αυτή.

Αν δε μπορείς να χειριστείς τη ζωή σου χωρίς αυτή, τότε δεν είσαι θέση να την κερδίσεις πίσω.

3. Ετοιμάσου να την οδηγήσεις ξανά σε σχέση

Πολλές φορές όταν ένας άντρας δεν έχει άλλη ευκαιρία με την πρώην του, είναι συνήθως γιατί περίμενε υπερβολικά πολύ καιρό να γυρίσει από μόνη της ή το χειρίζεται λάθος όταν εκείνη κάνει κάποια βήματα προς εκείνη την κατεύθυνση.

Μια γυναίκα, για παράδειγμα, μπορεί να στείλει ένα μήνυμα με σκοπό να ανοίξει δίαυλους επικοινωνίας. Αντί όμως να ανταποδώσεις με έναν τρόπο που θα την κάνει να χαμογελάσει και να πυροδοτήσεις συναισθήματα χαράς και έλξης, την αγνοείς τελείως με τη λογική πως έτσι δείχνεις ανωτερότητα και πως την έχεις ξεπεράσει.

Αν θες την πρώην σου πίσω πρέπει να είσαι άνδρας αξίας. Να είσαι δηλαδή συναισθηματικά δυνατός και να είσαι αυτός που θα την οδηγήσει πίσω σε μια σχέση. Δεν μπορείς να παίζεις ανούσια παιχνίδια γιατί με αυτόν τον τρόπο χάνεις περισσότερο το σεβασμό της και την απομακρύνεις από εσένα.

Όταν μια γυναίκα σε σέβεται τότε μπορεί να συνδεθεί μαζί σου ευκολότερα και να αισθανθεί έλξη για εσένα, όταν όμως δεν αισθάνεται σεβασμό, η καρδιά της θα συνεχίσει να παραμένει κλειστή.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές το φλερτ και οι σχέσεις απαιτούν συναισθηματικά ρίσκα. Αν λοιπόν θες την πρώην σου πίσω πρέπει να μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο και να είσαι εντάξει με το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, τότε μόνος θα είσαι ένας ολοκληρωμένος άνδρας. Ένας άνδρας αξίας.

Κι αν θες να σε βοηθήσουμε να την κάνεις να γυρίσει, έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Επιπλέον διάβασε το ειδικό μας αφιέρωμα για το τι και πως μπορείς να κάνεις μετά τη σχέση σου

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!