4 Σημάδια που φωνάζουν πως η κοπέλα σου Σκέφτεται να σε Χωρίσει - Men's Bible

4 Σημάδια που φωνάζουν πως η κοπέλα σου Σκέφτεται να σε Χωρίσει

4 Σημάδια που φωνάζουν πως η κοπέλα σου Σκέφτεται να σε Χωρίσει

Αν αυθόρμητα πάτησες στο παρόν άρθρο και αναρωτιέσαι ποια είναι τα σημάδια που μαρτυρούν πως η κοπέλα σου σκέφτεται να σε χωρίσει, τότε μάλλον το ένστικτο σου σού φωνάζει πως κάτι δεν πάει καλά.

Μπορεί να ξύπνησες σήμερα με μια έντονη ανησυχία πως σύντομα θα τη χάσεις. Ή μπορεί να νιώθεις πως κάτι έχει αλλάξει, αλλά δεν μπορείς να το προσδιορίσεις.

Ωστόσο, από τη στιγμή που αποφάσισες να το ψάξεις, βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο για να δράσεις έγκαιρα και να αποφύγεις δυσάρεστες ανακοινώσεις.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των ζευγαριών που χωρίζουν, η βασική αιτία για αυτό το απότομο κόψιμο των δεσμών είναι η έλλειψη ερωτικού πάθους και έλξης. Η σχέση μπήκε σε μια ρουτίνα, η αρχική σπίθα άρχισε να σβήνει και η σχέση έχασε σταδιακά τη δυναμική της.

Αρκετές κοπέλες αν και νιώθουν αυτή την έλλειψη πάθους, δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία του χωρισμού αμέσως. Προτιμούν να αποφύγουν τις αναφορές στο επίμαχο ζήτημα και ελπίζουν πως η σχέση θα φτιάξει με τον καιρό.

Μόνο που τα πράγματα δεν κυλούν ακριβώς έτσι, ο άνδρας συνήθως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, η κοπέλα αρχίζει να απομακρύνεται και η δυσάρεστη κατάληξη από απευκταία, γίνεται μοιραία.

Όμως, αν αποκωδικοποιήσεις έγκαιρα τα σημάδια και δράσεις κατάλληλα, η κατάληξη αυτή μπορεί να διαφέρει.

Ακόμη και αν πιστεύεις πως η κοπέλα σου σκέφτεται να σε χωρίσει, η δυναμική της σχέσης σας μπορεί να αλλάξει, αρκεί να αναζωπυρώσεις μέσα της τα αισθήματα αγάπης και ερωτικής έλξης που έχουν αρχίσει να σιγοσβήνουν.

Και το πρώτο βήμα για να το πετύχεις, είναι φυσικά να διαβάσεις σωστά τα σημάδια που μαρτυρούν ότι η κοπέλα σου σκέφτεται να σε χωρίσει.4 Σημάδια που φωνάζουν πως η κοπέλα σου Σκέφτεται να σε Χωρίσει

#1 Έχει αραιώσει τις κλήσεις και τα μηνύματα της

Εκτός και αν υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό που τρέχει στη ζωή της, όπως πχ κάποιο μεγάλο πρότζεκτ στη δουλειά, κάποιο πρόβλημα υγείας σε αγαπημένο της πρόσωπο κλπ, αν η κοπέλα σου έχει αραιώσει την επικοινωνία της μαζί σου, υπάρχει πρόβλημα.

Όταν δύο άνθρωποι αγαπούν, θέλουν και σκέπτονται ο ένας τον άλλο τότε είναι αναπόφευκτο να βρίσκουν τρόπους να επικοινωνούν συχνά μεταξύ τους.

Αν η κοπέλα σου έχει αραιώσει τα μηνύματα της και τις κλήσεις της, της στέλνεις και κάνει ώρα να σου απαντήσει και σε αγνοεί στα social media, ενώ παλιά ήταν πιο ενεργή, τότε θέλει να σου στείλει ένα μήνυμα.

Και το μήνυμα αυτό λέει πως έχει χάσει το ενδιαφέρον της και πως είναι πολύ πιθανό να σκέφτεται να σε χωρίσει αν δεν δράσεις έγκαιρα.

Αν φοβάσαι πως η κοπέλα σου σκέφτεται να σε χωρίσει έλα για έναν δωρεάν καφέ να τα πούμε

#2 Αποφεύγει να σου πει λεπτομέρειες για την καθημερινότητα της και τις εξόδους της

Όταν μια γυναίκα αγαπάει και νιώθει έλξη για τον άνδρα με τον οποίο είναι μαζί, της είναι πολύ εύκολο να μοιραστεί λεπτομέρειες για τις εξόδους της και τη ζωή της. Με ποιους βγήκε, τι είπανε, πως πέρασε στη δουλειά, τι της άρεσε και τι την ενόχλησε κλπ.

Και ο λόγος είναι πως θέλει να συνδεθεί συναισθηματικά, να νιώσει πως την καταλαβαίνεις και να επικοινωνήσει τα συναισθήματα της και το πως βιώνει την καθημερινότητα της.

Αν όμως βλέπεις πως η κοπέλα σου, έχει αρχίσει να γίνεται πιο αόριστη όσο αφορά τις λεπτομέρειες αυτές τότε ίσως να πρέπει να ανησυχείς. Και δεν το λέω απλά για το γεγονός πως μπορεί να βγαίνει και με κάποιον άλλο που και αυτό είναι ένα ανησυχητικό ενδεχόμενο.

Αν η κοπέλα σου άρχισε να αποφεύγει να μοιράζεται λεπτομέρειες για τη ζωή της, τότε αυτό σημαίνει πως τα συναισθήματα της για εσένα έχουν αρχίσει να παγώνουν. Πως δε νιώθει την ανάγκη να σου πει πράγματα και να σου αποκαλύψει τα συναισθήματα της.

Στην ουσία σε κλείνει έξω από τη ζωή της και από τον εαυτό της και σε αυτή την περίπτωση, αν όχι άμεσα τότε στο μέλλον, θα σου ξεφουρνίσει ότι σκέφτεται να χωρίσει.

#3 Βγαίνει και κάνει πράγματα χωρίς εσένα

Έχουμε πει πως για μια υγιή και ικανοποιητική σχέση, χρειάζεται και τα δύο μέλη να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και να έχουν το δικό τους χώρο. Όμως, όπως συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα πράγματα, τα άκρα δεν είναι καθόλου καλά.

Όπως και το να σε συνοδεύει μόνιμα η κοπέλα σου και να «κρέμεται» κυριολεκτικά από εσένα κάνει ζημιά στη σχέση σας, έτσι και το να αρχίσει να βγαίνει συχνά με φίλες της και να ξεκινάει πολλά χόμπι και δραστηριότητες χωρίς εσένα, είναι κάτι που πρέπει να σε βάζει σε σκέψεις.

Αν η κοπέλα σου μόνιμα δε σε θέλει κοντά της όταν βγαίνει ή πηγαίνει σε μια δραστηριότητα για να περάσει καλά, τότε είναι πολύ πιθανό να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας. Και αυτό είναι ένα δυνατό σημάδι πως οι δεσμοί της σχέσης σας έχουν χαλαρώσει και πως εκείνη πιθανόν να σκέφτεται να σε χωρίσει.

#4 Αποφεύγει τη σεξουαλική επαφή και τις στενές επαφές

Άλλο σημάδι που θα πρέπει να σημάνει συναγερμό μέσα σου, είναι το να αποφεύγει η κοπέλα σου τη σεξουαλική επαφή και τις στενές επαφές όπως είναι οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Φυσικά και είναι κατανοητό κάποια μέρα να είναι πιεσμένη ή κακόκεφη από τη δουλειά κλπ, όμως αν αυτή η αραίωση των ερωτικών στιγμών γίνει μόνιμη, τότε κάτι έχει πάει στραβά.

Ο λόγος είναι πως η επαφή με το άγγιγμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τις ερωτικής επικοινωνίας. Ότι δεν λέμε με λέξεις το δηλώνουμε στους συντρόφους μας με την σωματική επαφή. Ένα χάιδεμα στο κεφάλι αλλά και σε πιο προσωπικά σημεία, μια ματιά, ένα φιλί, επικοινωνούν με μεγαλύτερη ένταση απ’ ότι οι λέξεις, το πάθος και το ενδιαφέρον μας.

Αν λοιπόν οι αγκαλιές, τα φιλιά, το σεξ κλπ έχουν αραιώσει αρκετά, τότε μπορείς να ανησυχείς πως η κοπέλα σου σκέφτεται να σε χωρίσει.

Τα παραπάνω σημάδια δεν είναι τα μοναδικά που δηλώνουν μια δυσαρέσκεια από μεριάς τις κοπέλας σου. Όμως είναι τα πιο σημαντικά και τα πιο επικίνδυνα. Κάθε ένα από αυτά κρύβει από πίσω του τον κίνδυνο της αποχώρησης και για αυτό όσο πιο νωρίς τα παρατηρήσεις, τόσο πιο έγκαιρα μπορείς να σώσεις τη σχέση σου.

Και αν νιώθεις πως δε γνωρίζεις τι να κάνεις, έλα για έναν δωρεάν καφέ να μας πεις την ιστορία σου και την περίπτωση σου.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Antonis

Ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι αν θες κάτι να αλλάξει, πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ ο ίδιος, ο Αντώνης έχει πάθος με την επιστήμη της ψυχολογίας και την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους στην πορεία τους να βελτιωθούν, όπως και να ανακαλύπτουν τον ελκυστικό εαυτό τους ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες και ποιοτικότερες σχέσεις με το άλλο φύλο.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x