5 λάθη που δεν σε αφήνουν να βελτιωθείς στο φλερτ - Men's Bible

5 λάθη που δεν σε αφήνουν να βελτιωθείς στο φλερτ

5 λάθη που δεν σε αφήνουν να βελτιωθείς στο φλερτ

Είναι τέχνη να προσελκύεις το άλλο φύλο. Όπως κάθε τέχνη, υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις αυτή την ικανότητα.  Υπάρχουν και λάθη όμως που κάνεις και σε πάνε πίσω. Ας δούμε 5 από αυτά:

#1. Εξασκείσαι χύμα, χωρίς πλάνο

Είναι συνηθισμένος λάθος για πολλούς από εμάς απλά να «βγαίνουν έξω για εξάσκηση». Εξάσκηση σε τι, όμως; Δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός. Κάθε προσέγγιση πρέπει να γίνεται βήμα το βήμα, να μαθαίνεις κι από κάτι, και να δοκιμάζεις και κάτι. Δεν μπορείς να τα μάθεις όλα σε ένα βράδυ. Αλλά όταν τα μάθεις σωστά, θα διαπιστώσεις ότι κάθε σου προσέγγιση θα τη νιώθεις αβίαστη, φυσική, απλή και εύκολη.

#2. Πιστεύεις ότι φταίει αυτή

Αν σε απορρίψει, κάτι λάθος έχεις κάνει. Εφόσον προσπαθείς να την προσεγγίσεις, δηλαδή. Κάποιο στραβοπάτημα δικό σου ευθύνεται για αυτή την απόρριψη. Ψάξ΄ το, λύσ’ το, μην κάνεις το ίδιο σφάλμα την επόμενη φορά. Σκέψου το, κατάγραψέ το στο μυαλό σου, αν νιώθεις άβολα να το κάνεις στο χαρτί. Πρέπει να μελετήσεις το λάθος σου για να μην το επαναλάβεις. Σε κάθε αντικείμενο που σπουδάζεις κάνεις ακριβώς αυτό, εδώ λοιπόν γιατί όχι; Άρα συγκεντρώσου και μην τα βάζεις με τη γυναίκα, ότι είναι έτσι- αλλιώς επειδή δεν εκτίμησε τα ανεκτίμητα προσόντα σου. Κάπου έκανες λάθος, φίλε, τόσο απλά.

#3. Παίρνεις προσωπικά την απόρριψη

Δεν απορρίπτει εσένα αλλά μάλλον τη συμπεριφορά σου, τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισες. Όσο περισσότερο την προσεγγίζουν τόσους περισσότερους θα πρέπει να απορρίψει μια γυναίκα. Σκέψου το. Και κάπου θα βασιστεί για να κάνει την επιλογή της. Έρχονται κοντά της άνθρωποι και δεν έχει προφτάσει να τους καλογνωρίσει, πόσο μάλλον να ενδιαφερθεί. Για να υπερπηδήσεις αυτό το εμπόδιο, άνοιξε μαζί της μια συζήτηση απλή, που να την κάνει να νιώσει άνεση. Δες και περισσότερα εδώ.

5 λάθη που δεν σε αφήνουν να βελτιωθείς στο φλερτ

#4. Είσαι ανυπόμονος

Απλό είναι. Μην βιάζεσαι. Άλλο πράγμα ο σωστός χρονισμός, άλλο η βιασύνη. Δεν κερδίζεις βραβείο αν την οδηγήσεις στο κρεβάτι σε χρόνο dt. Οι άνθρωποι που βιάζονται δείχνουν απλώς απελπισμένοι. Οι άνθρωποι που ξέρουν το σωστό χρονισμό δείχνουν πως ξέρουν τι κάνουν, δείχνουν σίγουροι και δεν έχουν ανάγκη να σπρώξουν τις καταστάσεις προκειμένου να φτάσουν εκεί που θέλουν. Αποπνέουν σιγουριά, και αυτό είναι σημαντικότερο.

#5. Είσαι φοβισμένος

Είναι σίγουρο πως αν αυτό είναι κάτι καινούριο, σε αγχώνει. Και είναι φυσικό αυτό. Οποτεδήποτε δοκιμάζουμε κάτι που δεν ξέρουμε καλά, κάτι που είναι έξω από τη ζώνη άνεσης μας, μας αγχώνει. Αν όμως την πλησιάζεις πολύ αγχωμένος, είναι λογικό να σε απορρίψει καθώς θα χτυπάνε μέσα της όλοι οι συναγερμοί όταν σε βλέπει τόσο φοβισμένο και σφιγμένο. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να χαλαρώσεις. Δες τη διαδικασία σαν εκμάθηση μιας νέας τέχνης. Και πήγαινε το βήμα –βήμα, σκαλί –σκαλί χωρίς να βάζεις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις στον εαυτό σου.

Και σου υπόσχομαι πως εμείς θα είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!