Πως να Φλερτάρεις στο Instagram - Men's Bible

Πως να Φλερτάρεις στο Instagram

Πως να Φλερτάρεις στο Instagram

Πολλές φορές ακούμε να μιλάνε για στοχοθεσία και να λένε ότι πρέπει να έχεις στόχους και όραμα και να ξέρεις που πηγαίνεις. Παρόλο που οι περισσότεροι αναφέρονται στα επαγγελματικά τους, η στοχοθεσία και το όραμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου. Ακόμα και όταν θες να φλερτάρεις στο Instagram.

Πρόσφατα λοιπόν είχα μία κουβέντα με έναν φίλο ο οποίος έχει ένα μοτίβο συμπεριφοράς που δεν τον βοηθάει καθόλου.

Είναι φανατικός χρήστης του Instagram, και προσπαθεί να κοινωνικοποιηθεί και να γνωρίσει γυναίκες μέσα από αυτό. Φαντάζομαι ότι μπορείς να δεις τον εαυτό σου στη θέση του, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος το χρησιμοποιεί για να γνωρίσει γυναίκες και να φλερτάρει.

Το πρόβλημά του ήταν ότι ενώ είχε συνομιλίες με κοπέλες, δεν μπορούσε να το προχωρήσει για να κανονίσει ραντεβού και να βγει μαζί τους. Προσπαθώντας να καταλάβω τι συμβαίνει, του ζήτησα να μου δείξει τις συνομιλίες του.Social media και Φλερτ, έλεγξε τα χωρίς να σε ελέγχουν, Πως να Φλερτάρεις στο Instagram

Τα likes δεν παίζουν ρόλο

Κοιτώντας τις συνομιλίες του, διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα μη παραγωγικό μοτίβο στον τρόπο που επικοινωνεί με τις κοπέλες. Αρχικά του είπα ότι δεν χρειάζεται να κάνει like σε όλα τα stories που ανεβάζει η κάθε κοπέλα που του αρέσει.

Η απορία του ήταν «Μα πως θα ξέρει ότι την έχω προσέξει αν δεν κάνω like;» Κατ’ ευθείαν του έδειξα ένα από τα posts της και τα 2.500 likes που είχε από κάτω. Αν πιστεύεις ότι στο Instagram θα σε προσέξει κάποια από το like, κάτι έχεις καταλάβει λάθος για την εφαρμογή.

Εστίασε στο να στέλνεις μηνύματα

Για να σε προσέξει κάποια μέσα στον χαμό του Instagram, θα πρέπει να της στείλεις μήνυμα και μάλιστα να κάνει την διαφορά για να σε προσέξει και να σου δώσει σημασία.

Ας υποθέσουμε ότι είδες κάποια που σου αρέσει. Πριν της στείλεις μήνυμα, κάνε ένα πέρασμα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει για να πάρεις μία ιδέα για το ποια δείχνει ότι είναι.

Εκμεταλλεύσου ένα story της που φαίνεται ενδιαφέρον ή που έχει ερώτηση και απάντησε της. Η απάντησή σου πρέπει να είναι έξυπνη, να αφορά την ιστορία και να μην έχει κάτι που θα σε κάνει να φανείς περίεργος.

Ατάκες όπως «Πέρασα δύο ώρες κοιτώντας τις φωτογραφίες σου και έχω να πω ότι είσαι πολύ όμορφη» ή «Όταν κάνεις μουτράκια φαίνεσαι πολύ χαριτωμένη» δεν είναι και πολύ επιτυχημένες, ειδικά όταν δεν έχεις μιλήσει με κάποια αρκετές φορές για να έχετε κάποια οικειότητα.

Στείλε το μήνυμα σου και περίμενε απάντησή της. Αν δεν λάβεις, δεν πειράζει. Μπορεί να μην προλάβει να σου απαντήσει ή το μήνυμα σου να χαθεί στον χαμό των μηνυμάτων.

Αν και είναι λίγο απίθανο να μην πάρεις ούτε ένα ευχαριστώ, μπορεί να καθυστερήσει, να ξεχαστεί ή η απάντηση σου να μην έχει κάτι που θα της τραβήξει αρκετά την προσοχή. Σε επόμενο story της θα ξαναστείλεις μήνυμα και αργά ή γρήγορα θα σου απαντήσει.

Για να μην σβήσει η κουβέντα σας, φρόντισε να της απαντήσεις κάνοντας ερώτηση έτσι ώστε να την παροτρύνεις να απαντήσει και να κερδίσεις το ενδιαφέρον της σιγά σιγά.

Θες να μάθεις πώς να γνωρίζεις και να ιντριγκάρεις γυναίκες μέσα απ’ τo διαδίκτυο και τα social media; Δες εδώ

Στο Instagram εστίασε στις κοπέλες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο

Δεν έχει νόημα να κυνηγάς 15 γυναίκες ταυτόχρονα. Ξέρω ότι έχει πολλές και όμορφες γυναίκες στο Instagram και πολύ πιθανό να τις θέλεις όλες αλλά δεν μπορείς να ασχολείσαι με όλες ταυτόχρονα.

Είναι καλύτερο να εστιάσεις σε δύο με τρεις και να ασχοληθείς με αυτές. Έτσι, τα μηνύματά σου θα είναι σταθερά, θα υπάρχει ρυθμός και θα κρατιέται η κουβέντα ζεστή χωρίς μεγάλα κενά. Αυτό ήταν και το πρόβλημα του φίλου που ανέφερα παραπάνω.

Έστελνε σε πολλές γυναίκες ταυτόχρονα χωρίς να εστιάζει σε κάποιο αποτέλεσμα. Απλά πετούσε σκόρπια μηνύματα ελπίζοντας ότι κάποια από αυτές θα ανταποκριθεί. Αυτό δεν βοηθάει όμως.

Εφόσον βρεις ποια σου αρέσει, εστίασε σε αυτή. Στείλε της και όταν σου απαντήσει, πέρνα σε πιο προσωπικά σχόλια που δεν θα περιλαμβάνουν περιττά κομπλιμέντα και δεν θα είναι πιεστικά για συνάντηση.

Δεν γίνεται να στείλεις δύο μηνύματα και ξαφνικά να ζητήσεις να βγείτε για καφέ ή ποτό. Θα χρειαστεί να χτίσεις την μεταξύ σας σχέση και ίσως να κατευθύνεις την κουβέντα έτσι ώστε να σου πει αυτή να βρεθείτε.

Κλείνοντας, να θυμάσαι ότι πρέπει να έχεις συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου. Τι θέλεις από αυτή την κοπέλα; Αν η απάντηση είναι τίποτα, πέρα από το να στείλω μήνυμα, τότε ίσως είναι καλύτερα να εστιάσεις σε κάποια άλλη που σου τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον.

Τα παραπάνω φυσικά είναι γενικές κατευθύνσεις. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις συγκεκριμένα και σε βάθος το φλερτ στο Instagram και να γνωρίσεις όλα τα μυστικά του, τότε επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!