Το ποιες γυναίκες γνωρίζεις και με ποιες καταλήγεις είναι Δική σου Ευθύνη - Men's Bible

Το ποιες γυναίκες γνωρίζεις και με ποιες καταλήγεις είναι Δική σου Ευθύνη

Το ποιες γυναίκες γνωρίζεις και με ποιες καταλήγεις είναι Δική σου Ευθύνη

Κατά κάποιο σχεδόν μαγικό τρόπο, ένας βασικός κανόνας της ζωής είναι πως οτιδήποτε σου συμβαίνει στη ζωή είναι δική σου ευθύνη. Ότι δίνεις, παίρνεις και αυτό που αρκετοί αγνοούν αρκετοί είναι πως ο κανόνας αυτός ισχύει σε όλους τους τομείς.

Γιατί νομίζεις πως συνεχίζεις και ελκύεις συνεχώς τον ίδιο τύπο γυναίκας; Η γιατί όταν περνάς μια ζόρικη κατάσταση πολλές φορές νιώθεις πως οτιδήποτε στραβό μπορεί να σου τύχει, θα σου τύχει;

Αυτές οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες. Είναι το αποτέλεσμα των επιλογών σου, των αντιδράσεων σου και των αποφάσεων σου στη ζωή. Και είναι λογικό να βρίσκεσαι τακτικά με κακή συντροφιά, όταν οι πράξεις σου την ελκύουν. Όπως είπαμε, ότι δίνεις, παίρνεις.

Όταν όμως αντιλαμβάνεσαι συνειδητά τις επιλογές και τις πράξεις σου και έχεις φέρει στην επιφάνεια τις προθέσεις που ασυνείδητα σε καθοδηγούν, έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο του εαυτού σου και της ζωής σου.

Οι γυναίκες που βάζουμε στη ζωή μας, οι φίλοι με τους οποίους περιβάλλουμε τον εαυτό μας και η αντιμετώπιση κάθε κατάστασης που βρίσκεται έξω από τον έλεγχο μας, αποτελούν τρεις σημαντικές πτυχές της ζωής μας που συχνά αντιμετωπίζουμε απερίσκεπτα.

Όμως η ζωή σου και η ικανοποίηση που νιώθεις από αυτή, είναι δική σου ευθύνη.

Και για αυτό το λόγο χρειάζεται να αναπτύξεις την απαραίτητη ευαισθησία και να εξετάσεις το πώς κάνεις τις επιλογές σου στον καθένα από αυτούς τους τομείς της ζωής.

Το ποιες γυναίκες γνωρίζεις και με ποιες καταλήγεις είναι δική σου ευθύνη

Οι άνθρωποι είμαστε πλάσματα συνήθειας. Πολλές φορές αυτό είναι καλό, όπως όταν φροντίζεις τακτικά την προσωπική σου υγιεινή και όταν καθαρίζεις τακτικά το σπίτι σου.

Όμως όταν μιλάμε για ερωτικές σχέσεις καλό είναι να εξετάσουμε σοβαρά αν οι συνήθειες που σχετίζονται με αυτές μας εξυπηρετούν, αλλιώς είναι ώρα να κάνουμε περικοπές.

Ναι, ο καθένας μας είναι διαφορετικός και φυσικά δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε μια γυναίκα προκατειλημμένα, βασισμένοι σε κάποια προηγούμενη σχέση μας.

Χρειάζεται ωστόσο να εξετάσουμε το πώς προσεγγίζουμε το φλερτ και τις γυναίκες, καθώς επίσης και τι τύπο γυναικών συνηθίζουμε να ελκύουμε.

Δεν μπορείς να παραπονιέσαι για το πόσο «εύκολη» είναι μια γυναίκα με την οποία έκανες σεξ, όταν όλες σου οι προσπάθειες στο φλερτ επικεντρώνονται στο πως θα την ρίξεις στο κρεβάτι.

Δε θα έπρεπε να σε εκπλήσσει το γεγονός πως η κοπέλα με την οποία βγαίνεις κλείνεται συναισθηματικά και είναι ντροπαλή, όταν κάθε φορά που έβγαινες ραντεβού με κάποια κοπέλα πιο δυναμική, ένιωθες πως ήθελες να φύγεις μακριά.

Ο τρόπος με τον οποίο φλερτάρεις και με τον οποίο προσεγγίζεις τις γυναίκες, στην ουσία φιλτράρει τις γυναίκες που βάζεις στη ζωή σου. Ακόμα και αν η λειτουργία αυτή συμβαίνει ασυνείδητα χωρίς εσύ να έχεις επίγνωση.

Αν για παράδειγμα πιστεύεις, ότι το χρήμα είναι αυτό που ελκύει τις γυναίκες, τότε πως θα προσεγγίσεις την όλη διαδικασία του φλερτ για να έλξεις μια γυναίκα;

Μα φυσικά προσπαθώντας να κάνεις επίδειξη πλούτου και διάφορων συμβόλων στάτους, όπως είναι συγκεκριμένες μάρκες στα ρούχα, στα αυτοκίνητα κλπ. Όμως με αυτόν τον τρόπο τι είδους γυναίκες θα έλξεις περισσότερο;

Μα αυτές που δίνουν πολύ μεγαλύτερη έμφαση στον πλούτο, απ’ ότι στον άνθρωπο.

Οι πεποιθήσεις σου για το φλερτ και τις γυναίκες, ουσιαστικά φιλτράρουν τον τύπο γυναικών που ελκύεις.

Αν νιώθεις πως αυτός ο τύπος γυναικών που συναντάς δεν σε κάνει ευτυχισμένο, είναι ώρα να ρίξεις μια τίμια και ειλικρινή ματιά στις δικές σου πράξεις, τη δική σου συμπεριφορά, στις δικές σου επιλογές και στον τρόπο με τον οποίο φλερτάρεις.

Και φυσικά να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Είναι δική σου ευθύνη.

Θες να μάθεις πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά και να γνωρίζεις αξιόλογες κοπέλες; Δες εδώ

Οι φίλοι που βάζεις στη ζωή σου είναι και αυτοί δική σου ευθύνη

Τα όμοια έλκονται όχι μονάχα στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στις φιλικές.

Ξανά, μέσα από μια συνειδητή διαδικασία φιλτράρουμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας και ξεδιαλέγουμε εκείνους με τους οποίους θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά.

Αναρωτήσου λοιπόν, με ποιους φίλους κάνεις περισσότερη παρέα, ποιες φιλίες ανέχεσαι και γιατί.

Συχνά οι φίλοι είναι άνθρωποι που μας βοηθούν και μας δίνουν τα εργαλεία να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στη ζωή.

Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να είναι ο φίλος που σε κάνει να γελάς και σε απαλλάσσει από το στρες με αυτόν τον τρόπο. Άλλος είναι πολύ καλός ακροατής και οτιδήποτε και αν περνάς έχει χρόνο όχι μόνο να σε ακούσει αλλά και να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές.

Από την άλλη όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αν ελκύεις στον φιλικό σου κύκλο τοξικούς ανθρώπους.

Μπορεί πχ, να πέρασες μια άσχημη περίοδο και ως αποτέλεσμα να κατέφυγες σε έναν αυτοκαταστροφικό τρόπο ζωής. Αυτός ο αυτοκαταστροφικός τρόπος ζωής θα τραβήξει με τη σειρά του άτομα, τα οποία θα σε «βοηθήσουν» να τον συνεχίσεις.

Ή μπορεί κάποιοι από τους φίλους σου να απάτησαν τις συντρόφους τους και αυτό να κάνει τον δικό σου πειρασμό ακόμα πιο ελκυστικό.

Το να έχεις επίγνωση του που είσαι στη ζωή και του τι είδους ανθρώπους ελκύεις με τον τρόπο ζωής σου θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

Κάνε το και παρατήρησε πώς οι διάφοροι άνθρωποι στη ζωή σου αλλάζουν όταν αρχίζεις να κατευθύνεις τη ζωή σου στα πράγματα που πραγματικά μετρούν για εσένα και σε όσα ποθείς να πετύχεις.Συναισθηματική Χειραγώγηση : 4 σημάδια για να την καταλάβεις, Τελικά ταιριάζουμε; Πως να καταλάβεις στο ραντεβού αν η κοπέλα σου κάνει, Το ποιες γυναίκες γνωρίζεις και με ποιες καταλήγεις είναι Δική σου Ευθύνη

Οι καταστάσεις έξω από τον έλεγχο σου;

Υπάρχει μονάχα ένα πράγμα στη ζωή στο οποίο έχεις πραγματικά τον έλεγχο. Και αυτό είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.

Καταστάσεις έξω από τον έλεγχο σου θα υπάρχουν πάντα λοιπόν. Ωστόσο το να ελέγξεις την κατάσταση δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει, είναι να ξέρεις, πως ότι και αν τύχει βάζεις τα δυνατά σου και βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου κάθε φορά. Τότε μπορείς να νιώθεις αυτοπεποίθηση σε κάθε περίσταση, παρά το αποτέλεσμα αυτής.

Όταν φοράς ζώνη ασφαλείας οι πιθανότητες να επιβιώσεις από ένα ατύχημα είναι πολύ υψηλότερες.

Όταν κάνεις σεξ με προφυλακτικό οι πιθανότητες να κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, όπως και να γίνεις πρόωρα πατέρας, είναι μικρότερες.

Ξανά και εδώ θα πρέπει να κοιτάξεις τις επιλογές σου και τις πράξεις σου, όταν η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο σου.

Και αν βλέπεις πως πολλά πράγματα πάνε στραβά στη ζωή σου, τότε αναρωτήσου μήπως δεν είναι η τύχη, ούτε η μοίρα που φέρνουν τις ατυχίες μπροστά σου, αλλά μια σειρά από δικές σου επιλογές.

Όπως βλέπεις, το κλειδί για να έλξεις αξιόλογες και συναισθηματικά υγιείς γυναίκες, καλούς φίλους και επιτυχίες, βασίζεται στην προσπάθεια που καταβάλεις και στις επιλογές που κάνεις.

Για αυτό το λόγο, μέχρι να φέρεις στην επιφάνεια τις ασυνείδητες επιλογές και προθέσεις που κατευθύνουν τη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό να λαμβάνεις από τη ζωή πράγματα και καταστάσεις που δεν περιμένεις και δεν επιθυμείς.

Αν μη τι άλλο, η ζωή σου είναι δική σου και το πώς θα τη ζήσεις, είναι δική σου ευθύνη.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!