Φλερτ στην Παραλία. Γίνεται! - Men's Bible

Φλερτ στην Παραλία. Γίνεται!

Φλερτ στην Παραλία. Γίνεται!

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα απολαμβάνεις το ποτό/καφέ σου σε μια παραλία. Η άμμος ζεστή, κυματάκι απαλό. Και φυσικά όμορφες γυναίκες παντού. Ας δούμε αν μπορείς να προσεγγίσεις κάποια από αυτές, χωρίς να σε ξεβράσει σαν σκουπίδι το κύμα.

Προσέγγισε γυναίκες που περπατάνε

Τι σημαίνει αυτό; Οι περισσότερες γυναίκες, οι περισσότεροι άνθρωποι δηλαδή, πάνε στην πλαζ να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν, να μαυρίσουν. Αν προσεγγίσεις μια γυναίκα που έχει ακουστικά στα αυτιά και το αγαπημένο της βιβλίο στο χέρι θα τη διακόψεις. Θα φανείς ο τρελός λιγούρης και πιθανότατα θα σε απορρίψει, απλώς και μόνο επειδή της διέκοψες την ηρεμία. Καλύτερα λοιπόν να πλησιάζεις γυναίκες που είναι όρθιες και περπατάνε. Μια παρέα ας πούμε. Είναι πιο εύκολο να μιλήσει κάποιος που κάνει τη βόλτα του, παρά αν τον διακόψεις από κάτι που τον χαλαρώνει.

Να πλησιάζεις με διάκριση

Στην πλαζ, η διάκριση είναι το παν. Προσπάθησε να πιάσεις κουβέντα με μια γυναίκα με έναν τρόπο που να μην δείχνει ότι της την πέφτεις. Προσπάθησε να φανείς αυθόρμητος, προσπάθησε η πρώτη κουβέντα σου να δείχνει τυχαία και να είναι έμμεση.

Ας πούμε. Της ζητάς να σου βγάλει μια φωτογραφία. Συμβαίνει στις παραλίες συνέχεια. Συνέχισε ωστόσο να της μιλάς. Να της μιλάς με ενδιαφέρον, αλλά περνώντας της παράλληλα την εντύπωση πως δεν θα μείνεις για πολύ. Να δείχνεις ότι έχεις και άλλα πράγματα να κάνεις από τη μία και ότι δεν σου αρέσει να πιέζεις κανένα από την άλλη.

Να θυμάσαι πάντα πώς πλησιάζουμε τις κοπέλες που μας ενδιαφέρουν:

Φρόντισε να έχεις ένα σχέδιο

Ας πούμε κάποια στιγμή θέλετε να αφήσετε την παραλία. Πρέπει να ξέρεις πού να πας σε μία τέτοια περίπτωση. Να έχεις ελέγξει τι υπάρχει εκεί γύρω. Να υπάρχει ένα καλό μπαρ, ένα εστιατόριο, κάποια ατραξιόν κοντά στην παραλία που θέλεις να επισκεφτείς. Όταν μιλάς με κάποια γυναίκα στην παραλία ανέφερε τα μέρη αυτά. Αν της το προτείνεις με ωραίο τρόπο, είναι πολύ πιθανό να σε ακολουθήσει.

Φλερτ στην Παραλία. Γίνεται!

Τόλμα να βγάλεις το μπλουζάκι

Ακόμη και αν δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου, να συμπεριφέρεσαι σαν να νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Τελεία.

Είτε νιώθεις χοντρός, είτε νιώθεις κοκαλιάρης. Άσε τις ανασφάλειες στο σπίτι. Αν δεν τολμάς να βγάλεις το μπλουζάκι σου μονάχα ανασφαλής θα δείξεις και αυτό δεν σε εξυπηρετεί.  Σκέψου πως αν πάνε όλα καλά τελικά θα έρθει και η στιγμή να σε δει χωρίς τίποτα απάνω σου. Έτσι λοιπόν, βρες το θάρρος να βγάλεις το μπλουζάκι σου μια ώρα αρχύτερα. Και αν το σώμα σου τόσο πια δεν σου αρέσει, προσπάθησε να το αλλάξεις όσο μπορείς και ξεκίνα όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

Φρόντισε να περάσεις καλά στην παραλία

Να μην φαίνεσαι σαν ο λιγούρης που βγήκε να ψάξει με το τουφέκι για γυναίκα στην παραλία. Φέρε το φρίσμπι σου, φέρε τις ρακέτες σου, φέρε, γιατί όχι, κι εσύ ένα βιβλίο. Να θυμάσαι πάντα ότι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι να πειστεί εκείνη ότι δεν προσπαθείς να την προσεγγίσεις. Ότι απλώς έτυχε και ότι ήταν ευτυχές που έτυχε.

Μπες στο νερό

Με το που θα γνωριστείς με μια κοπέλα, μπείτε να κολυμπήσετε μαζί. Παίξτε μαζί στα κύματα, σαν να ήσασταν παιδιά. Πιστέψτε με, πιάνει. Αλλά….

Μην κάνεις και σαν βλάκας

Ας δούμε τι πρέπει να αποφύγεις.

  • Μην πιείς. Ιδιαίτερα αν γενικά γίνεσαι λιώμα με το αλκοόλ.
  • Μην έχεις μαζί σου φίλους που τους ξέρεις ότι είναι αγενείς.
  • Μην καρφώνεσαι όλη την ώρα στις γυναίκες. Να πλησιάζεις με ευγένεια και όχι με πεινασμένο, creepy βλέμμα και κάνεις να τρέχουν μακριά σου ακόμη και τα καβούρια.
  • Μην ζητάς να σου αλείψουν την πλάτη ή να αλείψεις εσύ την πλάτη κάποιας. Αυτές είναι συνήθειες άλλων εποχών. Εκτός και αν υπάρχουν τρανταχτές ενδείξεις ενδιαφέροντος από την άλλη πλευρά. Διαφορετικά κινδυνεύεις να σου φέρουν το μπουκάλι με το αντηλιακό στο δόξα πατρί.

Καλά να περάσεις!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!