Πώς να την κάνεις να σε Ερωτευτεί - Men's Bible

Πώς να την κάνεις να σε Ερωτευτεί

Πώς να την κάνεις να σε Ερωτευτεί, Πώς να κρατήσω την κοπέλα μου Ευτυχισμένη;

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που αναρωτιούνται πως να κάνουν τη γυναίκα που τους αρέσει, να τους ερωτευτεί. Μια απορία που είναι μεν φυσιολογική και ευλογη, αλλά και που απαντάται συχνά με λάθος τρόπο.

Εμείς οι άνδρες, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, αντιμετωπίζουμε πολλές φορές το φλερτ κάπως μονοδιάστατα και πέφτουμε συχνά σε μια λογική παγίδα.

Θεωρούμε πως τα χαρακτηριστικά που μας διεγείρουν και κάνουν μια γυναίκα ελκυστική στα μάτια μας, ισχύουν και για τις γυναίκες στο βαθμό που ισχύουν σε εμάς.

Αν λοιπόν κάποιος αξιολογεί πολύ ψηλά την εμφάνιση μιας γυναίκας ως κριτήριο ερωτικής επιλογής, είναι πολύ εύκολο να θεωρήσει πως κάθε γυναίκα που συναντά και του αρέσει αξιολογεί εξίσου υψηλά την εμφάνιση στους πιθανούς της συντρόφους.

Αυτή η παγίδα αλλά και οι διάφορες περιοριστικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις, καταλήγουν να παραπλανούν τους άνδρες και να τους κάνουν να δίνουν λάθος απαντήσεις στο ερώτημα: πως κάνεις μια γυναίκα να σε ερωτευτεί;

Για αρκετό κόσμο η αίσθηση είναι πως το μόνο που χρειάζεσαι για να σε ερωτευτεί κάποια είναι να έχεις εμφάνιση αθλητή, μεγάλη περιουσία και να είσαι ψηλός σαν τιτάνας.

Αν όμως αυτή η ιδέα για το φλερτ και τις γυναίκες ήταν αληθινή, τότε ο μέσος άνδρας που δεν έχει σώμα fitness model, δεν κυκλοφορεί με Ferrari και Aston martin και το ύψος του είναι στον μέσο όρο, δεν θα έκανε σχέση ούτε θα τον είχε ερωτευτεί ποτέ κάποια.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να κάνεις τη γυναίκα που ποθείς να σε ερωτευτεί;

Το μυστικό βρίσκεται στα συναισθήματα. Στο πως την κάνεις να νιώθει με την παρουσία σου και τη συμπεριφορά σου.

Η γυναίκα θα σε ερωτευτεί όταν την κάνεις να νιώσει αυτή τη σπίθα μέσα της. Και η σπίθα αυτή δεν είναι άλλη από την ερωτική και σεξουαλική έλξη. Και για να πυροδοτήσεις αυτό το συναίσθημα μέσα της θα πρέπει η συμπεριφορά σου να προβάλει πως είσαι άνδρας δυνατός, ηγετικός, αποφασιστικός και ότι μπορεί να νιώσει ασφάλεια μαζί σου.

Το τι χρειάζεται να πεις και να κάνεις για να την ανάψεις βασίζεται πολύ περισσότερο σε αυτά που λες και κάνεις όταν αλληλεπιδράς μαζί της.

Το να σε ερωτευτεί δεν είναι επιλογή αλλά συναίσθημα

Ο άνθρωπος είναι και αυτός ένα πλάσμα της φύσης και ως τέτοιο εξουσιάζεται από ορμές, ένστικτα και συναισθήματα. Ειδικά η επιλογή ερωτικού συντρόφου είναι μια διαδικασία βασισμένη περισσότερο στα συναισθήματα και λιγότερο στη λογική.

Δες το και στον εαυτό σου, νιώθεις μια γυναίκα να σου αρέσει και να σε έλκει σεξουαλικά, δεν το επιλέγεις με τη λογική και με βάση μια λίστα από χαρακτηριστικά.

Δεν λες «οκ αυτή έχει έξι από τα επτά χαρακτηριστικά που θέλω σε μια γυναίκα άρα επιλέγω να την ερωτευτώ». Απλά το νιώθεις.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες, με τη μόνη διαφορά πως η φύση μας έχει κάνει να δίνουμε διαφορετική βαρύτητα σε κάποια κριτήρια.

Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι να την κάνεις να το νιώσει. Πως; Με το να υιοθετήσεις τις συμπεριφορές ενός δυναμικού και ελκυστικού αρσενικού και να έχεις το θάρρος να κλιμακώσεις ερωτικά.

Θες να μπορείς να την κάνεις να σε ερωτευτεί; Δες εδώ

Γιατί τόσοι άνδρες δυσκολεύονται να βρουν κοπέλα;

Αρκετοί άνδρες προσεγγίζουν το φλερτ ως ένα είδος παράστασης. Προσπαθούν είτε να εντυπωσιάσουν την κοπέλα με διάφορους τρόπους, είτε να την κάνουν να τους συμπαθήσει με το να της κάνουν όλα τα χατίρια.

Αυτή η υπερπροσπάθεια ωστόσο λειτουργεί ως μπούμερανγκ το οποίο καταλήγει να σε χτυπάει στο πρόσωπο.

Η μέση γυναίκα είναι καλύτερη από τον μέσο άνδρα στο να διαβάζει τη γλώσσα του σώματος και την ανθρώπινη συμπεριφορά και ως εκ τούτου είναι σε θέση να πιάσει την πρόθεση σου πίσω από την δήθεν ατάκα και τα πολλά κομπλιμέντα.

Ακόμα και αν ο τύπος είναι εμφανίσιμος και έχει αθλητικό σώμα, αν αφήνει στη γυναίκα την αίσθηση πως προσπαθεί πολύ να την εντυπωσιάσει ή να την κάνει να τον συμπαθήσει, δείχνει ανασφαλής στα μάτια της.

Και οι ανασφαλείς άνδρες δεν είναι ελκυστικοί.

Αν θες να την κάνεις να σε ερωτευτεί λοιπόν, ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι να δείξεις τις προθέσεις σου μεν αλλά με τρόπο που δηλώνει αυτοπεποίθηση, άνεση και πίστη στον εαυτό σου.

Για να σε ερωτευτεί θα πρέπει να πάρεις τα ηνία της γνωριμίας στα χέρια σου

Ένα ακόμα κλασικό μοτίβο στο φλερτ είναι το εξής:

Κάποιος συναντάει μια κοπέλα, του αρέσει και γνωρίζονται. Η κοπέλα ενδιαφέρεται και είναι θετική και το δείχνει με διάφορους μη λεκτικούς τρόπους όμως το πλαίσιο της επαφής τους παραμένει φιλικό.

Οι κουβέντες που κάνουν σχετίζονται συνεχώς με πράγματα όπως χόμπι, εργασία, σχολή ή δραστηριότητες. Ποτέ δεν μιλούν πιο προσωπικά και ο άνδρας αποφεύγει συστηματικά να την αγγίξει, να την πειράξει και να ανεβάσει την σεξουαλική ένταση.

Η κοπέλα περιμένει από τον άνδρα να ηγηθεί όμως εκείνος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο για αρκετό καιρό, μέχρι που η κοπέλα σταδιακά αρχίζει να «κρυώνει» μέσα της.

Έτσι, κάποια στιγμή εκείνη συναντά κάποιον άλλο τύπο, ο οποίος ξεκινάει προκαλώντας της το ίδιο ενδιαφέρον, αυτός όμως δεν διστάζει να δείξει τις ερωτικές του προθέσεις.

Με ποιον από τους δύο πιστεύεις πως θα κάνει κάτι ερωτικό η κοπέλα του παραδείγματος;

Αν απάντησες με τον δεύτερο τότε χαίρομαι γιατί καταλαβαίνεις για ποιο λόγο είναι απαραίτητο να αναλάβεις την ευθύνη να προχωράς τα πράγματα μπροστά.

Για να την κάνεις να σε ερωτευτεί λοιπόν θα πρέπει, αφού βλέπεις πως η κοπέλα ενδιαφέρεται και νιώθει άνετα μαζί σου, να μη διστάζεις να κλιμακώσεις ερωτικά.

Μην περιμένεις από εκείνη να σου πει να βρεθείτε, να σε φιλήσει, να σε αγγίξει κλπ. Είναι δική σου δουλειά να προβάλεις αυτοπεποίθηση και να αναλάβεις την ευθύνη.Πώς να την κάνεις να σε Ερωτευτεί

Απόφυγε την παγίδα του καλού παιδιού

Πολλοί άνδρες που πιστεύουν πως οι γυναίκες θέλουν τα κακά παιδιά καταλήγουν να υιοθετούν συμπεριφορές που τους κάνουν να δείχνουν κόπανοι.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι κακό από πλευράς φλερτ στο να είσαι ευγενικός και καλός με τις γυναίκες. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, για να φλερτάρεις αποτελεσματικά χρειάζεται να φέρεσαι με σεβασμό και να συνδέεσαι συναισθηματικά μαζί τους.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν η υπερβολικά καλή συμπεριφορά πηγάζει από ανασφάλεια. Όπως είπαμε η μέση γυναίκα είναι καλύτερη από τον μέσο άνδρα στο να διαβάζει τις προθέσεις και το λεγόμενο subtext στην επικοινωνία. Το κρυφό μήνυμα δηλαδή πίσω από τις λέξεις.

Αν αυτό το μήνυμα λέει πως ο άνδρας δεν έχει αυτοπεποίθηση και πως πασχίζει να την κάνει να τον συμπαθήσει, τότε η γυναίκα δε θα νιώσει έλξη και δε θα τον ερωτευτεί.

Όπως καταλαβαίνεις, το φλερτ και οι ερωτικές σχέσεις δεν αποτελούν μια λογαριθμική διαδικασία του τύπου κάνε το Χ και θα έχεις το Ψ αποτέλεσμα και αυτό γιατί δεν βασίζονται στη λογική αλλά στο συναίσθημα.

Για να την κάνεις να σε ερωτευτεί χρειάζεται η συμπεριφορά σου, το σώμα σου και ο τρόπος που επικοινωνείς να είναι συγχρονισμένα και να προβάλουν τα χαρακτηριστικά ενός ελκυστικού αρσενικού.

Και αν θες να καλλιεργήσεις νέες συμπεριφορές στο φλερτ και να μάθεις πώς να προβάλεις τον ελκυστικό σου εαυτό, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!