Αποτελεσματικός Wingman: εμπειρία ζωής - Men's Bible

Αποτελεσματικός Wingman: εμπειρία ζωής

Αποτελεσματικός Wingman: εμπειρία ζωής

Είχα έναν φίλο που κάναμε πολύ παρέα παλιότερα. Τέλεια παρέα να βγεις μαζί του για να αναζητήσεις το ταίρι σου εξασκούμενος στο φλερτ. Πειραματιζόμασταν με κάθε δυνατή τεχνική. Με τις εισαγωγικές ατάκες, τις ιστορίες, το χιούμορ. Ό,τι θέλετε. Τελικά μετακόμισα στην άλλη άκρη της γης (στην κυριολεξία) και δεν ξαναβρήκα τόσο πετυχημένη παρέα, τόσο καλό wingman. Μετά από μερικές αποτυχημένες απόπειρες να γνωρίσω άλλους τύπους για να βρω wingman, άρχισα να βγαίνω μόνος μου λοιπόν.

Για πολλά χρόνια έβγαινα μόνος μου. Και ανακάλυψα έτσι πως δεν χρειάζεσαι οπωσδήποτε wingman για να φλερτάρεις με ωραίες γυναίκες. Βγαίνουμε με τον κολλητό μας (και αντίστοιχα, με τις κολλητές τους, οι γυναίκες) σε ένα μεγάλο βαθμό επειδή έχουμε ανάγκη να νιώθουμε κάποια ασφάλεια στο ερωτικό κυνήγι. Ίσως κι έναν ώμο να κλάψουμε όποτε τα σκατώνουμε.

Και ήταν μόλις το τελευταίο σαββατοκύριακο που ξαναβρέθηκα με τον Giorgo , τον παλιό μου φίλο μου και συνοδοιπόρο. Και πια πολύ έμπειροι και οι δύο, βγήκαμε να θυμηθούμε τα παλιά. Και ήταν εκπληκτικά που οι γυναίκες τρελάθηκαν. Είχα πραγματικά ξεχάσει πως ήταν να έχεις τόσο καλό wingman.

Έχω κάνει κάποιες σκέψεις όσον αφορά σε αυτό το θέμα του wingman. Πότε λειτουργεί και πότε όχι, πώς μπορεί να λειτουργήσει και τι να αναμένεις. Και φυσικά θέλω να τις μοιραστώ μαζί σου.

Οι κανόνες του καλού wingman

#1. Να μην υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας. Αν υπάρχει, μην βγαίνετε μαζί. Τόσο απλά. Διαφορετικά θα βάζετε τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο και κανείς δεν θα καταφέρει κάτι. Πρέπει και τους δυο σας να σας νοιάζει η περιπέτεια, όχι ποιος πρώτος θα κερδίσει το κορίτσι.

#2. Να βοηθάτε ο ένας με τις ατέλειες του άλλου. Αλλά και με τα δυνατά σας σημεία. Σκοπός είναι να βελτιώνεστε, να μην φοβάστε να κάνετε υποδείξεις ο ένας στον άλλο. Να υποδεικνύετε το σημείο που πιστεύετε πως ο άλλος υστερεί. Αλλά κι εσύ να είσαι έτοιμος να ακούσεις τη συμβουλή του.

#3. Να προσθέτετε αξία ο ένας στον άλλο και να αλληλο-υποστηρίζεστε. Μην κοροϊδεύετε ο ένας τον άλλο, επαινέστε τον αν κάνει κάτι καλά. Αν κοροϊδεύεις κάποιον που είναι φίλος σου, τότε τι είσαι εσύ; Αν όχι ο βλάκας που κάνει παρέα με κάποιον άξιο κοροϊδίας; Θα υποστηρίζεις τον wingman σου και θα τον υπερασπιστείς αν κάποια στιγμή χρειαστεί.

Αποτελεσματικός Wingman: εμπειρία ζωής

#4. Να βγαίνεις με κάποιον με ανάλογες ικανότητες με τις δικές σου. Ο wingman παίζει το παιχνίδι στο επίπεδό σου και αποτελεί συμπαίκτη. Ο δάσκαλος είναι κάτι διαφορετικό, σε πιέζει και σου δείχνει. Εκτός και θέλεις να μάθεις κοντά σε κάποιον έμπειρο το πώς να συναναστρέφεσαι γυναίκες. Αλλιώς πρέπει με τον wingman σου να λειτουργείτε σαν ομάδα, να είστε περίπου στο ίδιο επίπεδο επικοινωνίας. Αν βγαίνεις με κάποιον που είναι έτη φωτός μπροστά από σένα, τότε κοίταζε για να μαθαίνεις. Και άκου με προσοχή τις συμβουλές που έχει να σου δώσει.

#5. Να τον γνωρίζεις καλά. Εγώ ας πούμε, με τον φίλο μου τον Giorgo  τα ‘χουμε πει όλα πρακτικά. Τα πάντα, για τις γυναίκες, το φλερτ, την οπτική μας για τη ζωή. Ξέρει τις τεχνικές μου, κι εγώ τις δικές του. Ξέρει πού να επέμβει και πώς, και το ίδιο κι εγώ. Με ακούει και καταλαβαίνει που πρόκειται να πάω την κουβέντα. Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με τον wingman σου, τότε δώσε χρόνο να γνωριστείτε. Μιλήστε αρκετά.

#6. Δεν βγαίνεις με τον wingman απλά για να βγεις. Τι σημαίνει αυτό; Αν αποφασίσετε να βγείτε για να μιλήσετε σε γυναίκες τότε κάντε το.  Γιατί πολλοί άνδρες που ξέρω παρεξηγούν το σημείο #5 και απλά βγαίνουν ανταλλάσσουν θεωρίες και τελικά γυρνάνε σπίτι τους άπρακτοι. Αν θέλετε να βγείτε για να περάσετε καλά οι δυο σας τότε κάντε το επίσης. Αλλά ίσως τότε πρέπει να βρείτε άλλους wingman προκειμένου να προσεγγίσετε γυναίκες. Ή να δοκιμάσετε να βγείτε μόνοι σας ο καθένας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!