Οδηγός Φλερτ: Πώς να Φλερτάρεις μια Κοπέλα οπουδήποτε - Men's Bible

Οδηγός Φλερτ: Πώς να Φλερτάρεις μια Κοπέλα οπουδήποτε

Οδηγός Φλερτ: Πώς να φλερτάρεις μια κοπέλα οπουδήποτε

Το φλερτ, όπως και η επικοινωνία, είναι μια μορφή τέχνης. Και όπως συμβαίνει σε κάθε τέχνη, έτσι και σ’ αυτό, πίσω από το χάος βρίσκονται μοτίβα, τα οποία συμπυκνώνονται σε συγκεκριμένα στάδια και βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις. Και για αυτό καλό είναι να υπάρχει κάποιος οδηγός φλερτ που να μπορεί να σε κατευθύνει σωστά.

Ο ακόλουθος οδηγός φλερτ που σου παρουσιάζουμε, θα σε εξοπλίσει κατάλληλα ώστε να μπορείς να μιλήσεις στις κοπέλες που σου αρέσουν σε κάθε είδους περίσταση και περιβάλλον, και να φλερτάρεις μαζί τους με άνεση και σεβασμό για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και θα ξεκινήσουμε με τα 4 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνδρες όταν θέλουν να μιλήσουν στην κοπέλα που τους τράβηξε το ενδιαφέρον.

Οδηγός φλερτ: Τα 4 βασικά λάθη των ανδρών στο φλερτ

Σε γενικές γραμμές τα πιο κοινά λάθη που κάνει ο μέσος άνδρας όταν θέλει να μιλήσει με κάποια χωρίζονται σε τέσσερεις γενικές κατηγορίες, οι οποίες είναι οι εξής:

  • Περιμένει την «τέλεια στιγμή»
  • Δεν είναι αρκετά δυναμικός
  • Είναι υπερβολικά «επιθετικός»
  • Δεν ζητά να συνεχιστεί η γνωριμία

Πάμε λοιπόν να τα δούμε αναλυτικά ένα-ένα.

#1 Περιμένεις την «τέλεια στιγμή»

Όντως, στο φλερτ, όπως και σε όλα τα πράγματα, κάποιες στιγμές είναι πιο κατάλληλες για να κάνεις την κίνηση σου, συγκριτικά με άλλες.

Είναι όμως φρόνιμο και συνετό να περιμένεις για αυτές τις ιδανικές στιγμές για να μιλήσεις στην όμορφη μελαχρινή που περιμένει μαζί σου στην στάση του λεωφορείου, ειδικά μάλιστα όταν ακόμα προσπαθείς να εξασκηθείς και να βελτιωθείς στο φλερτ;

Όχι δεν είναι. Γιατί όμως;

Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται εμπειρία για να μπορέσεις να αναγνωρίσεις ποιες όντως είναι οι ιδανικές στιγμές.

Και όταν δεν έχεις ιδιαίτερη εμπειρία στο να ξεκινάς κουβέντα με κάποια κοπέλα που σου κέντρισε το ενδιαφέρον, τότε είναι σίγουρο πως θα αφήσεις πολλές καλές στιγμές να περάσουν επειδή περιμένεις εκείνη που έχεις στο μυαλό σου ως ιδανική.

Δεύτερον, όταν δεν έχεις ιδιαίτερη εμπειρία, παλεύεις πολύ περισσότερο με τον εαυτό σου. Αμφιβολίες, δευτέρες σκέψεις, αρνητικές σκέψεις κλπ, έρχονται και κάνουν κατάληψη στο κεφάλι σου. Διστάζεις να κάνεις την κίνηση σου γιατί η εσωτερική αντίσταση είναι μεγάλη.

Και, ουσιαστικά, το να περιμένεις την «ιδανική στιγμή», συχνά αποτελεί ένα ύπουλο τρικ που επιστρατεύει το μυαλό σου για να σε κρατήσει μέσα στη ζώνη άνεσης σου. Αντίθετα, όταν είσαι περισσότερο έμπειρος έχεις περισσότερες γνώσεις και μπορείς να αξιολογήσεις καλύτερα τα πράγματα.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, μην το αναλύεις υπερβολικά. Αν η κοπέλα σου αρέσει και σε ενδιαφέρει, κάνε την κίνηση σου με σεβασμό  είτε αυτό είναι να της μιλήσεις, είτε να ζητήσεις τον αριθμό της, είτε να της πεις να βγείτε.

Κάνε την κίνηση σου χωρίς πολύ σκέψη αλλά με ωραίο τρόπο και μάθε από αυτήν.

#2 Δεν είσαι αρκετά αποφασιστικός

Αυτό είναι και το συνηθέστερο ανδρικό πρόβλημα στο φλερτ το οποίο οδηγεί τους άνδρες να δείχνουν αδύναμοι και βαρετοί.

Ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι πως νιώθουν νευρικότητα όταν μιλούν με κάποια που τους ενδιαφέρει και αυτό τους εμποδίζει να εκφράσουν σωστά τον εαυτό τους, να βάλουν χιούμορ και πείραγμα και να κάνουν γενικά οτιδήποτε μπορεί να μοιάζει με επικοινωνιακό ρίσκο που μπορεί να κάνει την κοπέλα να σχηματίσει μια αρνητική άποψη για αυτούς.

Όμως, όπως είναι φυσικό, όταν προσεγγίζεις χλιαρά το φλερτ και τις συναναστροφές σου με τις γυναίκες, μπορεί να αποφεύγεις προσωρινά την απόρριψη όμως δεν δημιουργείς δυνατά συναισθήματα και σίγουρα οι γυναίκες δεν ενθουσιάζονται μαζί σου.

#3 Είσαι υπερβολικά «επιθετικός»

Λιγότερο συχνό, αλλά εξίσου κλασικό λάθος είναι το να φλερτάρεις πολύ επιθετικά.

Το να είσαι υπερβολικά επιθετικός στο φλερτ ουσιαστικά σημαίνει να προσπαθείς με κάθε τρόπο για κερδίσεις την κοπέλα και περιλαμβάνει συμπεριφορές όπως: ξεκινάς πολύ απότομα την κουβέντα, πειράζεις σε έντονο βαθμό και με έναν αέρα υπεροψίας, είσαι υπερβολικά εκδηλωτικός, την πιέζεις πολύ για να βγείτε κλπ.

Η προσπάθεια αυτή, από τη μια σε κάνει να δείχνεις ανασφαλής και ότι δεν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, από την άλλη κάνει τη γυναίκα να νιώθει πως δεν είσαι πρόκληση για εκείνη καθώς αντιλαμβάνεται πως προσπαθείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον της, χωρίς εκείνη να χρειαστεί να κάνει κάτι για να κερδίσει το δικό σου.

#4 Δεν ζητάς να συνεχίστει η γνωριμία

Οκ, της μίλησες. Οκ, της έκανες ένα-δυο πειράγματα. Οκ, βρήκατε κοινά. Για πόση ώρα θα πρέπει να μιλάτε και να επαναλαμβάνονται να ίδια πράγματα;

Όσο καλά και αν πηγαίνει το φλερτ με την κοπέλα, αν η κουβέντα τραβάει και ξεχειλώνει τότε κινδυνεύεις να βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου και αυτό είναι κάτι που κανένας οδηγός φλερτ δεν μπορεί να αλλάξει αν πρώτα εσύ δεν αποφασίσεις ότι πρέπει να της ζητήσεις να υπάρχει συνέχεια και να ρισκάρεις την απόρριψη.

Όσο ξεχειλώνει η κουβέντα, η ατμόσφαιρα αρχίζει να αλλάζει και εκεί που η κατάσταση μεταξύ σας ήταν καλή, θα αρχίσει να γίνεται άβολη.

Γιατί;

Γιατί εκείνη περίμενε να κάνεις κάτι. Να της ζητήσεις να βγείτε, να ζητήσεις τον αριθμό της, να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο κλπ. Αλλά οι προσδοκίες της διαψεύστηκαν καθώς εσύ δίσταζες να ηγηθείς και να κλιμακώσεις.

Οδηγός φλερτ: 6 βήματα για να της μιλήσεις με Επιτυχία

#1 Στάσου κοντά της και κάνε την να σε προσέξει

Ο οδηγός φλερτ ξεκινάει από το πιο σημαντικό: Βασικό στοιχείο της επιτυχίας στο φλερτ, είναι να μπορέσεις να ξεκινήσεις κουβέντα με την κοπέλα με τρόπο που δείχνει άνετος και ομαλός. Αρκετοί δυσκολεύονται σε αυτό το σημείο και πολλές φορές ξεκινούν αρκετά απότομα, ξαφνιάζοντας την κοπέλα.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θες να κάνεις, είναι να σταθείς κάπου κοντά της ώστε να είσαι στο οπτικό της πεδίο ώστε να σε προσέξει προτού της μιλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι και για εσένα πιο εύκολο να της πιάσεις κουβέντα, αλλά και για εκείνη καθώς θα νιώθει πιο άνετα για να σου μιλήσει.

Από τη στιγμή που στέκεσαι αρκετά κοντά της ώστε να μπορείτε να μιλήσετε, θες να της τραβήξεις την προσοχή πριν ξεκινήσεις την κουβέντα μαζί της. Αν της μιλήσεις και έχει την προσοχή της στραμμένη σε άλλα πράγματα, ρισκάρεις να την ξαφνιάσεις και να ξεκινήσεις με λάθος βάσεις.

Πως μπορείς λοιπόν να της τραβήξεις την προσοχή;

Ένας πολύ απλός τρόπος είναι να της ρίξεις ένα σύντομο βλέμμα χαμογελαστός και έπειτα να κοιτάξεις αλλού.

Δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα για να της μιλήσεις, απλά να σε έχει δει και να έχεις τραβήξει την προσοχή της πριν της απευθύνεις τον λόγο.

#2 Πιάσε της κουβέντα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να της πιάσεις κουβέντα. Μπορείς να σχολιάσεις κάτι στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Μπορείς επίσης να είσαι πιο άμεσος δηλώνοντας απ’ ευθείας τον λόγο για τον οποίο της μιλάς.

Σε κάθε περίπτωση, η φράση που θα πεις για να πιάσεις κουβέντα μαζί της έχει μικρότερη σημασία σε σχέση με την άνεση που εκπέμπεις εκείνη τη στιγμή, και την ικανότητα σου να διατηρείς τον διάλογο και να μην δείχνεις πως έχεις χάσει τα λόγια σου.

Πραγματικά μπορείς να πεις σχεδόν οτιδήποτε, αρκεί αυτό να μην είναι προσβλητικό για την κοπέλα και να έχεις σωστή γλώσσα σώματος και τόνο φωνής. Και εννοείται πως αν σου επικοινωνήσει ότι δεν ενδιαφέρεται, δεν συνεχίζεις αλλά την ευχαριστείς και  προχωράςΤεχνικές Φλερτ: Πώς να την πειράξεις με το σωστό τρόπο, Οδηγός Φλερτ: Πώς να φλερτάρεις μια κοπέλα οπουδήποτε

#3 Συστήσου

Αρκετοί περιμένουν από την κοπέλα να ρωτήσει το όνομα τους για να το δώσουν, είτε γιατί θα νιώσουν άβολα αν συστηθούν από μόνοι τους, είτε γιατί θέλουν να διαπιστώσουν αν η κοπέλα ενδιαφέρεται.

Όμως το να συστηθείς πρώτος (και νωρίς στην κουβέντα), μόνο καλό μπορεί να σου κάνει.

  • Για αρχή βοηθάει την κοπέλα να νιώσει πιο άνετα μαζί σου.
  • Δείχνει πως έχεις αυτοπεποίθηση.
  • Κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις σου.
  • Σε βοηθάει να μάθεις το δικό της όνομα πιο εύκολα, χωρίς καν να το ζητήσεις.

#4 Συνέχισε με μια χαλαρή και ανάλαφρη συζήτηση

Ενώ δε θες να παρεκτραπείς και να καταλήξεις ο διασκεδαστής της ή ο κωμικός που λέει συνέχεια αστεία και την κάνει να γελάει, θες σίγουρα να εισάγεις το στοιχείο του χιούμορ και να κάνεις μια ανάλαφρη συζήτηση μαζί της.

Δείχνοντας πως είσαι άνδρας με χιούμορ βοηθάς τη γυναίκα να σε δει ως άνδρα άνετο, χαλαρό και κοινωνικό.

Επίσης όταν περνάς καλά με κάποιον, θες να συνεχίσεις να αλληλεπιδράς μαζί του, και είσαι πιο δεκτικός στα όσα σου λέει.

Και ο καλύτερος τρόπος να εισάγεις χιούμορ στο φλερτ είναι φυσικά μέσω πειραγμάτων.

Για να ξέρεις τι να κάνεις σε κάθε στάδιο του φλερτ, δες εδώ

#5 Βρείτε κοινά

Άσχετα με τον τρόπο με τον οποίο της έπιασες την κουβέντα (άμεσο ή έμμεσο) θα χρειαστεί να μιλήσετε για κοινά θέματα και εμπειρίες ώστε να δημιουργηθεί μια συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σας.

Χρειάζεται οπωσδήποτε να το κάνεις, αλλιώς εκείνη θα νιώθει πως δεν μοιράζεται αρκετά κοινά και πως δεν έχετε αρκετή χημεία.

Το κλειδί εδώ είναι να αφήσεις την κοπέλα να μιλάει περισσότερο, ενώ εσύ κάνεις ερωτήσεις ανοιχτού τύπου ώστε να εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο στο θέμα για το οποίο μιλάτε.

Επίσης, εστίασε περισσότερο στα συναισθήματα που προκαλεί κάποιο γεγονός ή εμπειρία και λιγότερο στα γεγονότα καθ’ αυτά.

#6 Διάβασε την γλώσσα σώματος της και κλιμάκωσε προς κάποιο ραντεβού

Αν θες να αποφύγεις το κλασικό ανδρικό λάθος #4 που αναφέραμε πιο πάνω τότε θα πρέπει να αξιοποιήσεις το γεγονός πως η κοπέλα σου δείχνει σημάδια πως ενδιαφέρεται και να κάνεις ένα από τα εξής:

  • Προτείνεις να τα ξαναπείτε κάποια στιγμή στο μέλλον, ανταλλάσσετε στοιχεία επικοινωνίας, συνεχίζεις την κουβέντα για ένα δύο λεπτά και την αποχαιρετάς.
  • Προτείνεις, εφ’ όσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και βλέπεις πως η κοπέλα είναι άνετη, να συνεχίσετε την κουβέντα σας στην κοντινότερη καφετέρια που έχετε διαθέσιμη.

Σε πολλές περιπτώσεις, η δεύτερη επιλογή, η επιλογή του άμεσου ραντεβού, δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, και δεν υπάρχει κανένα θέμα με αυτό.

Αν ωστόσο δεις πως υπάρχει ο χρόνος, οι συνθήκες ευνοούν, η κοπέλα είναι άνετη και υπάρχει άμεσα προσβάσιμη καφετέρια κοντά σας, μη διστάσεις να προτείνεις να συνεχίσετε εκεί.

Το γεγονός πως το φλερτ οδήγησε σε ένα άμεσο ραντεβού στο οποίο είχατε την ευκαιρία να γνωριστείτε και να συνδεθείτε συναισθηματικά περισσότερο, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες η κοπέλα να θέλει να σε ξαναδεί.

Ο συγκεκριμένος οδηγός φλερτ, είναι δομημένος έτσι ώστε να σου δώσει μερικά απλά βήματα για να ξεκινήσεις να φλερτάρεις από εκεί και πέρα χρειάζεται να προχωρήσεις και σε πράξεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!