Οι πραγματικές Εντυπώσεις ενός Μαθητή μας - Men's Bible

Οι πραγματικές Εντυπώσεις ενός Μαθητή μας

γραφεία men's bible

Επειδή αρκετοί ίσως να αναρωτιέστε πως είναι τα προγράμματά μας, έλαβα πρόσφατα το ακόλουθο email από έναν παλιό μας μαθητή, το οποίο θα ήθελα να σας παραθέσω.

Ξέρω ότι το θέμα έχει ενδιαφέρον για πολλούς, και μετά από άδεια του, παραθέτω πιο κάτω πως το βίωσε ο ίδιος, όπως και τις αλλαγές που είδε (με μερικές μόνο ορθογραφικές διορθώσεις από μεριάς μου).

Εντυπώσεις από το Project Alpha

Αγαπητοί Coach,

Προτού ξεκινήσω το Project Alpha, παρακολουθούσα τη δουλειά σας για πολλά χρόνια, αλλά δυσκολευόμουν να περάσω στη δράση. Κατά κάποιο τρόπο κάτι μέσα μου μού έκλεινε το δρόμο.

Κάθε μέρα ένιωθα άγχος, πίεση και αδιέξοδο. Οι ίδιες και ίδιες μέρες, με πολλές ώρες στη δουλειά, αδιάφορες εξόδους για μπύρα με τους ίδιους φίλους, και άραγμα σπίτι για ταινία.

Και κάθε μέρα ευχόμουν και ονειρευόμουν να ζούσα μια διαφορετική ζωή, να γινόμουν κάποιος που είχε επιτυχία με τις γυναίκες και κατάφερνε ότι επιθυμούσε.

Όμως ένιωθα κολλημένος σε μια μοναχική ζωή όπου δυσκολευόμουν να ορθώσω το ανάστημά μου και δυσκολευόμουν ακόμα πιο πολύ να γνωρίσω κοπέλες.

Όταν πέτυχα τα βίντεό σας και έπειτα βρήκα το site σας, αμέσως κατάλαβα ότι το κομμάτι της αυτοβελτίωσης με ενδιέφερε.

Ωστόσο δεν εκδήλωσα κάποιο ενδιαφέρον. Όπως πάντα, απλά περίμενα. Αντί να κάνω κάτι, διάβαζα τα email με συμβουλές που μου στέλνατε και έβλεπα τα νέα βίντεο. Και συνέχιζα τη ζωή μου, κολλημένη και μίζερη όπως πάντα.

Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο που παρατηρούσα την πορεία σας προτού βρω το θάρρος και κάνω την κίνηση που άλλαξε τα πάντα, που πήρα τηλέφωνο στα γραφεία σας.

Και αν είχα καταλάβει τι ακριβώς θα ζούσα, θα το είχα κάνει από την πρώτη μέρα. Χωρίς ερωτήσεις και δισταγμό.

Βγαίνοντας έξω με τους Coach: 4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο

Η πρώτη μέρα

Την πρώτη μέρα πήγα στο μάθημα νιώθοντας αγχωμένος, αλλά αποφασισμένος. Είχα πει στον εαυτό μου ότι αφού έμπαινα στη διαδικασία, έπρεπε να είμαι διατεθειμένος να το φτάσω ως το τέλος.

Ίσως επειδή ήμουν αποφασισμένος, ίσως επειδή ο coach μας έκανε να λυθούμε και να χαλαρώσουμε, άρχισα να συζητάω χωρίς ντροπή όλες τις ανασφάλειες και όσα με ταλαιπωρούσαν εσωτερικά. Αυτές τις σκέψεις που με περιόριζαν.

Οι συζητήσεις πήγαν σε μεγάλο βάθος. Και βγάλαμε στην επιφάνεια τα πάντα.

Καθώς όμως προχωρούσε το coaching, κάτι άλλο άρχισε να συμβαίνει. Άρχισα να βλέπω καθαρά.

Αυτά που με βάραιναν όλη μου τη ζωή άρχισαν να μου φαίνονται πιο ελαφριά. Συνειδητοποίησα ότι ένα κομμάτι του φόβου προσέγγισης και του άγχους για το φλερτ, ήταν στο μυαλό μου.

Και τώρα σταδιακά, άρχισα να το αφήνω και να το αντικαθιστώ με κάτι άλλο: Με θάρρος, τόλμη και περηφάνια για αυτό που ήμουν και αυτό που θα γινόμουν.

Πέρα από το κομμάτι της δικής μου αυτοπεποίθησης, τα μαθήματα που μου άρεσαν περισσότερο ήταν αυτά που έδιναν μεγάλη έμφαση στη γυναικεία ψυχολογία και το κομμάτι της επικοινωνίας. Τα απλά βήματα και η σταδιακή κλιμάκωση του Project Alpha μου επέτρεψαν να αφομοιώσω σιγά –σιγά όσα χρειάζονταν και να βελτιώνομαι σταδιακά. Με αποκορύφωμα φυσικά τις βραδιές πρακτικής εξάσκησης σε μπαρ με τους coach που περάσαμε τέλεια!

Και ξαφνικά, σταμάτησα να νιώθω εκείνο το βάρος στους ώμους μου. Αντικαταστάθηκε από μια ήρεμη αυτοπεποίθηση.

Δεν αγχωνόμουν πια. Η διαφορά ήταν σαφής:

Ενώ παλιά δυσκολευόμουν να πλησιάσω και να μιλήσω σε μια κοπέλα (πόσο μάλλον να την κάνω να ενδιαφερθεί αρκετά για να μου δώσει το τηλέφωνό της), τώρα είχα την ικανότητα να μιλήσω με όποια μου άρεσε, να κάνω μια ωραία συζήτηση και να εκφράσω προθέσεις. Και με πολύ καλά αποτελέσματα!

Πια νιώθω δυνατός, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχω κάνει αλλαγές στη ζωή μου που ούτε φανταζόμουν παλιά. Έχω αλλάξει ντύσιμο, έχω χάσει κιλά και κυρίως έχω γίνει πιο κοινωνικός και τολμηρός.

Μέσα από τα μαθήματα γνώρισα πολλά παιδιά και συμμετέχοντας στις Συνεδρίες Υποστήριξης, έκανα φίλους που συνέχεια με παρακινούν να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος σε όλα. Κάτι που έκανε μεγάλη διαφορά συγκρινόμενο με τους παλιούς φίλους που είχα και που πολλές φορές με τραβούσαν προς τα κάτω.

Και το ακόμα καλύτερο, λίγες εβδομάδες μετά τα μαθήματα και αφού ήδη είχα βγει κάμποσα νέα ραντεβού με κοπέλες, γνώρισα κάποια που μου άρεσε πολύ και με την οποία έκανα την καλύτερη σχέση που είχα ποτέ. Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές έχει ήδη περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και η σχέση μας είναι ακόμα καλύτερη.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει, αν δεν είχα γνωρίσει τους coach σας και την Ακαδημία σας. Ο άνθρωπος που ήμουν παλιά ήταν πολύ προσκολλημένος στα σενάρια που έτρεχαν στο κεφάλι του, πολύ φοβισμένος να τα αφήσει στην άκρη παρ’ όλο που ήξερα ότι αυτά ήταν που με κρατούσαν πίσω.

Οπότε όταν είδα τα post σας στο Instagram, δεν μπορούσα να μην θυμηθώ τις στιγμές που έζησα μαζί σας και όλες τις αναμνήσεις και ήθελα να γράψω κάτι για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για όλα όσα φέρατε στην ζωή μου.

Ήταν τρομακτικό, ήταν υπέροχο!

Και ήταν το σημείο καμπής που άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου. Ευχαριστώ για όλα! Game on!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!