Αρσενική Ενέργεια: Αξιοποίησε την και πέρα από το Σεξ - Men's Bible

Αρσενική Ενέργεια: Αξιοποίησε την και πέρα από το Σεξ

Αρσενική Ενέργεια: Αξιοποίησε την και πέρα από το Σεξ

Σκέφτεσαι συχνά το σεξ; Ναι; Οκ, αυτό είναι μια ανακούφιση. Γιατί είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της ζωής σου ως άνδρας και έχει να κάνει με την αρσενική ενέργεια που έχεις μέσα σου και τον τρόπο που επιλέγεις να την κατευθύνεις.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν γνωρίζουν, δεν τους έχουν πει ή δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο καλό και υγιές είναι αυτό που συμβαίνει. Οπότε μπορείς να χαλαρώσεις τώρα γιατί είναι απόλυτα οκ και αποδεκτό που σκέφτεσαι συχνά σεξουαλικά. Αναγνώρισέ το, είναι όντως φυσιολογικό.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί με την σεξουαλική μας ενέργεια και την αρρενωπότητά μας. Αυτή είναι η ζωτικότητά μας. Μην το ξεχνάς αυτό. Ο βαθμός στον οποίο ζεις τη ζωή σου συνδέεται ευθέως με το πόσο νιώθεις την αρρενωπότητά σου. Καμία σεξουαλική ενέργεια, κανένας σφυγμός, καθόλου ζωή.

Αρσενική Ενέργεια και Σεξ

Να όμως το σημαντικό: Η σεξουαλικότητά σου δεν έχει μόνο να κάνει με το να κάνεις σεξ. Η σεξουαλικότητά σου αποτελεί όλη τη ζωή σου και τον προσανατολισμό σου. Αν κατευθύνεις την σεξουαλική σου ενέργεια, την αρρενωπότητά σου, μόνο στο να κάνεις σεξ  με την κοπέλα που σου αρέσει ή μόνο στο να πάρεις απόλαυση από αυτήν, τότε έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου και σπαταλάς τη ζωή σου.

Έχεις κολλήσει σε ένα μόνο τομέα και ζεις μονοδιάστατα. Η ζωή σου είναι πολλά περισσότερα. Τι κάνεις με τον υπόλοιπο χρόνο σου, πως ζεις τη ζωή σου μετά το σεξ και τον οργασμό; Τι γίνεται με τους στόχους σου; Τα όνειρα; Το όραμα; Το σκοπό σου;

Σίγουρα θες να κάνεις και σεξ. Το νιώθεις. Και είναι κι αυτή τόσο σέξυ. Τέλεια! Και μετά; Ζεις μια μοναχική ζωή μέχρι να έχεις όρεξη ξανά να κάνεις σεξ; Η ζωή είναι πολλά παραπάνω, το ίδιο το σεξ είναι πολλά παραπάνω. Εκπροσωπεί κάτι διαφορετικό, κάτι πέρα από τον εαυτό μας. Αυτός είναι και ο λόγος που το θέλουμε τόσο πολύ. Γιατί είναι μια καλή μεταφορά για κάτι μεγαλύτερο από εμάς τους ίδιους.

Όταν πρόκειται για την σεξουαλικότητά σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να νιώθεις συνδεδεμένος προς αυτήν. Είναι πολύ δυναμωτικό.

Θες να γίνεις πραγματικός Άνδρας Αξίας; Δες εδώ

Αρσενική Ενέργεια και Ζωή

Ωστόσο η σεξουαλική σου ενέργεια αποτελεί και την προσωπική σου ενέργεια στη ζωή. Και αυτό έχει να κάνει με την ίδια σου τη ζωή. Οπότε προς τα πού κατευθύνεις την ενέργειά σου; Με ποιους τρόπους την αξιοποιείς; Σε ποιο σκοπό την αφιερώνεις; Γιατί αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ σημαντικές για εσένα ως άνδρα.

Το να πάρεις την σεξουαλικότητα σου (δηλαδή την αρρενωπότητά σου) και να την αξιοποιήσεις από επιλογή στο να δημιουργήσεις κάτι είναι πολύ σημαντικό. Κατάλαβε ότι μπορείς να αξιοποιήσεις την αρσενική ενέργεια σου και να κάνεις οτιδήποτε με αυτήν. Ότι θέλεις! Είναι επιλογή σου. Αρσενική Ενέργεια: Αξιοποίησε την και πέρα από το Σεξ

Και δεν έχει να κάνει μόνο με την επιθυμία σου για σεξ και νέες κατακτήσεις. Μπορεί να διοχετευθεί συνειδητά και στο να βελτιώσεις τον εαυτό σου, να γίνει πιο δυνατός, να ηγηθείς, να επηρεάσεις. Δημιουργείς αυτό που θέλεις εσύ για τη ζωή σου με την αρρενωπότητα σου.

Μην την αφήνεις λοιπόν να σε περιορίζει, στο να κολλάς, και να σκέφτεσαι μόνο ένα πράγμα, με έναν τρόπο, μονοδιάστατα. Η ζωή είναι περισσότερα και η αρσενική ενέργεια σου είναι πολλά περισσότερα από απλή σεξουαλική επιθυμία.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις αυτή την αρρενωπότητα, είναι αυτή που σε κάνει ζωτικό άνδρα, γεμάτο ζωή. Η αρρενωπότητά σου είναι η ικανότητα που έχεις να δημιουργείς τις εναλλακτικές σου. Και η αποστολή σου είναι να παίξεις με αυτήν, να την καταλάβεις, να την επεκτείνεις και να την χρησιμοποιήσεις.

Είσαι Άνδρας Αξίας, είσαι πολλά περισσότερα. Η αρσενική ενέργειά σου είναι δική σου. Αξιοποίησε την!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!