Δύο στυλ ντυσίματος που δεν θέλεις να έχεις - Men's Bible

Δύο στυλ ντυσίματος που δεν θέλεις να έχεις

Δύο στυλ ντυσίματος που δεν θέλεις να έχεις

Καλοκαιριάζει, και είναι σημαντικό να προσέξεις την προσωπική σου υγιεινή.

Δεν θα πούμε πολλά πράγματα για αυτό γιατί αυτό το έχουμε ήδη κάνει εδώ. Όμως, το κομμάτι της προσωπικής υγιεινής είναι ένα μέρος αυτού που θα αναφερθούμε και σε αυτό το άρθρο.

Έχει να κάνει με το κατά πόσο σέβεσαι τις γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεσαι και κατ’ επέκταση, κατά πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου. Δεν θα αναφερθώ σε ηθική και αξίες, αν και ίσως θα έπρεπε, αλλά κυρίως στο πως πρέπει να δείχνεις αυτό το σεβασμό με βάση τον τρόπο που περιποιείσαι τον εαυτό σου.

Πολλές φορές, έξω στα μαγαζιά, βλέπω άντρες να κυκλοφορούν και πραγματικά μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν προσέχουν καθόλου τον εαυτό τους. Γι’ αυτό παρακάτω, θα κάνουμε μερικές αναφορές για να ξέρεις τι να αποφύγεις όταν βγαίνεις έξω για ένα ποτό ή για να φλερτάρεις ή έστω για να πας μέχρι το περίπτερο.

#1 Το λουκ του τουρίστα

Εναλλακτικά, θα μπορούσε να λέγεται και το λουκ «Έβαλα μια πιτζάμα για να πετάξω τα σκουπίδια».

Δώσε βάση. Θυμάμαι ένα βράδυ, σε ένα μπαρ, που είδα μία παρέα αντρών να μπαίνει στο μαγαζί και νόμιζα ότι ήρθαν να πάρουν τα σκουπίδια ή να κουβαλήσουν έπιπλα. Ο ένας φορούσε βερμούδα και κάτι αθλητικά παπούτσια που πρέπει να τα είχε αγοράσει όταν πήγαινε δευτέρα γυμνασίου.

Από πάνω φορούσε ένα μπλουζάκι Μινέρβα (Ωραία μάρκα αλλά είναι εσώρουχο) και τα μαλλιά του ήταν κάτι ανάμεσα σε φωλιά για περιστέρια και έκρηξη ζελέ. Οι υπόλοιποι της παρέας κινούνταν στα ίδια επίπεδα με κάποιες αλλαγές. Ας πούμε, ο ένας φορούσε φόρμα και ο άλλος σαγιονάρες.

Το περίεργο ήταν ότι αυτός με την βερμούδα, σκέφτηκε ότι μπορούσε να μιλήσει στις κοπέλες δίπλα του, οι οποίες έκαναν έναν μορφασμό και του γύρισαν την πλάτη.

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν. Και στο έχουμε πει με όλους τους πιθανούς τρόπους. Από την άλλη όμως, χρειάζεται και να προσέχεις τον εαυτό σου. Αν δείχνεις ο ίδιος ότι δεν τον έχεις σε εκτίμηση, πως περιμένεις να τον εκτιμήσουν οι άλλοι;

#2 Ο γνωστός κλαρινογαμπρός

Πηγαίνοντας στην άλλη άκρη του φάσματος της αποτυχίας, συναντάμε τον φανταστικό κλαρινογαμπρό. Την υπερπαραγωγή, την κινητή δυσφήμηση. Δεν δικαιολογείσαι να κάνεις τα παρακάτω, εκτός και αν είσαι ο Τόνι Σφήνος,.

Σκάει ο τύπος στο μαγαζί και από πάνω μέχρι κάτω, φωνάζει ντίσκο δεκαετίας ’80. Μαλλί με «προϊόν», γιατί έτσι λέμε το ζελέ τώρα για να είμαστε στη μόδα, πουκάμισο γεμάτο στρασάκια, σχέδια και το λογότυπο της μάρκας να πιάνει τη μισή αριστερή πλευρά του.

Ανοιχτό στο στήθος και η τρίχα να ξεπετάγεται από μέσα σαν χείμαρρος. Το όλο λουκ συμπληρώνεται από αλυσίδα στο λαιμό, κατά προτίμηση χρυσή αλλά και το ασήμι ή το δέρμα εμφανίζεται που και που. Όλο το λουκ συμπληρώνεται από γυαλιστερό παπούτσι και λευκή κάλτσα. Δύο στυλ ντυσίματος που δεν θέλεις να έχεις

Βρες το στυλ που σου ταιριάζει

Πέρα από την πλάκα, δεν είναι κατάσταση αυτή. Αν πραγματικά σέβεσαι τον εαυτό σου, θα δεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις εντύπωση με την εμφάνιση σου αλλά δεν χρειάζεται να είσαι και τελείως απεριποίητος. Ντύσου με βάση το τι σου πάει και όχι το τι είναι στη μόδα. Απόφυγε τις υπερβολές. Δεν είσαι υπερπαραγωγή του Bollywood. Βόλτα στη γειτονιά σου πας.

Αν θες να σε συμβουλέψουμε πως θα ντυθείς σωστά, δες εδώ

Από την άλλη, αν σέβεσαι τον εαυτό σου, θα βάλεις κάτι που σου ταιριάζει και πέφτει ωραία πάνω σου. Αν  βάλεις βερμούδα, φρόντισε να είναι καλή και συνόδεψε την με ένα καλό παπούτσι και όχι σαγιονάρες ή σανδάλια. Αυτό άστο για τους τουρίστες.

Ξεκίνα να σέβεσαι τον εαυτό σου και να το δείχνεις στο λουκ και το ντύσιμο σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!