Έχω Επιτυχία με τις γυναίκες, αλλά δεν αισθάνομαι Ευτυχισμένος - Men's Bible

Έχω Επιτυχία με τις γυναίκες, αλλά δεν αισθάνομαι Ευτυχισμένος

Έχω Επιτυχία με τις γυναίκες, αλλά δεν αισθάνομαι Ευτυχισμένος

Όταν ξεκινάς τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ, νιώθεις πως ανακαλύπτεις έναν καινούργιο κόσμο. Όλα σου φαίνονται τόσο συναρπαστικά και είναι λογικό αυτό. Ανυπομονείς να σχολάσεις από τη δουλειά, περιμένεις πως και πως να έρθει το απόγευμα ώστε να βγεις με τους φίλους σου (ή και μόνος σου) ώστε να αρχίσεις να προσεγγίζεις γυναίκες στο δρόμο και σε μπαρ.

Κάθε θετική ή αρνητική αντίδραση που λαμβάνεις από μια γυναίκα αποτελεί για σένα πηγή πολύτιμων πληροφοριών τις οποίες στο τέλος της ημέρας σου τις επεξεργάζεσαι, τις μελετάς και τις χρησιμοποιείς σαν όπλο το οποίο θα γίνει σύμμαχος σου στις μελλοντικές και πετυχημένες σου προσεγγίσεις. Έχεις τόσο μεγάλη όρεξη και δίψα για επικοινωνία που πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο ολόκληρο!

Φτάνεις σε ένα σημείο της ζωής σου όπου έχεις καταφέρει τόσα πράγματα τα οποία εάν τα έβλεπε ο παρελθοντικός σου εαυτός, δεν θα τα πίστευε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Έχεις κάνει αμέτρητες προσεγγίσεις, έχεις βγει τα ραντεβού σου, έχεις κάνει one night stand, έχεις καταφέρει μέσα σε έναν χρόνο να κοιμηθείς με περισσότερες γυναίκες απ’ ότι είχες σε ολόκληρη τη ζωή σου.

Με λίγα λόγια έχεις ολοκληρώσει την λίστα επιθυμιών σου και κάποια στιγμή αναρωτιέσαι: «Έχω επιτυχίες με τις γυναίκες αλλά εξακολουθώ μέσα μου να νιώθω ένα κενό», «τι άλλο μου έχει μείνει να κάνω;», «γιατί δεν νιώθω ευτυχισμένος;» και σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να τα παρατήσεις και να επιστρέψεις στην παλιά καθημερινή σου ζωή.

Η προσωπική μου εμπειρία

Εάν έχεις νιώσει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφω τότε η αιτία πιθανότατα να βρίσκεται κάπου άλλου και όχι στο «παιχνίδι» απαραίτητα και στο λέω από προσωπική πείρα.

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια συγκεκριμένη «συνταγή» που θα σε βοηθήσει να βρεις το χαμένο νόημα στο παιχνίδι διότι κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σου διηγηθώ μια μικρή ιστορία που έζησα και που πιθανότητα να βοηθήσει και εσένα να σκεφτείς κάποια πράγματα:

Γενικά, θεωρώ τον εαυτό μου ως ένα δραστήριο άνθρωπο με όρεξη και πάθος για μάθηση και δημιουργία. Διέσχισα πρόσφατα μια περίοδο της ζωής μου όπου είχα καταπιαστεί με πολλά πράγματα που μου άρεσαν και πραγματικά τα αγαπούσα. Είχα και ακόμα έχω πάθος για την μουσική, την φωτογραφία, την γραφιστική, την γυμναστική και τις πολεμικές τέχνες. Όλες αυτές τις δραστηριότητες τις είχα συμπεριλάβει στο εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα (παράλληλα πάντα με την κύρια δουλειά μου η οποία μου δεσμεύει πάνω από 8 ώρες καθημερινά).

Το πρωί ξυπνούσα πολύ νωρίς για να πάω στη δουλειά, όταν σχολούσα το μεσημέρι πήγαινα σπίτι, έτρωγα, έκανα μπάνιο άλλαζα ρούχα και αμέσως μετά έπαιρνα την κιθάρα μου και πήγαινα για πρόβα (με την μπάντα που τότε είχα). Επέστρεφα στο σπίτι μου πάλι νωρίς το βράδυ, ίσα που έτρωγα και αμέσως καθόμουν στον υπολογιστή μου για να δουλέψω πάνω στα γραφιστικά μου project.

Πριν το πάρω χαμπάρι η ώρα πήγαινε 23:00 και είχα ακριβώς 1 ώρα για να τακτοποιήσω το σπίτι μου να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ επειδή την επόμενη μέρα ξυπνούσα για δουλειά στις 06:00. Αυτή την ζωή την ζούσα στο repeat, μόνο που άλλες φορές μετά την δουλειά πήγαινα για γυμναστική και μετά για πρόβα, και άλλες φορές ασχολούμουν με τα φωτογραφικά μου project και μετά πήγαινα για προπόνηση…Έχω Επιτυχία με τις γυναίκες, αλλά δεν αισθάνομαι Ευτυχισμένος

Όλη αυτή η καθημερινή μου  «ρουτίνα» δεν μου άφηνε καθόλου ελεύθερο χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση, υποσυνείδητα με είχε αγχώσει. Στην ουσία είχα «παγιδεύσει» τον εαυτό μου ανάμεσα σε τόσα πράγματα που αγαπούσα χωρίς να μπορώ να τα ευχαριστηθώ στον βαθμό που ήθελα με αποτέλεσμα να καταντήσουν πιεστικά και να χάσουν το νόημα τους.

Όπου και αν πήγαινα κουβαλούσα διαρκώς μια μόνιμη κούραση και όταν έβγαινα έξω (συνήθως Σάββατο βράδυ) με την παρέα μου, το μυαλό μου ήταν αλλού και οι σκέψεις μου ταξίδευαν.

Όταν φλέρταρα με τις γυναίκες (κυρίως στο μπαρ) βρισκόμουν μόνο σωματικά εκεί, πνευματικά και ψυχικά ακόμα ταξίδευα χωρίς να ξέρω τον προορισμό. Δεν λέω, οι περισσότερες προσεγγίσεις μου ήταν πετυχημένες αλλά στην ουσία είχα θέσει τον εαυτό μου σε λειτουργία αυτόματου πιλότου.

Με λίγα λόγια οι επιτυχίες μου με τις γυναίκες δεν με γέμιζαν και ούτε μου προσέφεραν αυτή την δόση χαράς που ήθελα.

Θες να έχεις και εσύ επιτυχία με τις γυναίκες; 

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα

Μια μέρα που βρέθηκα απορροφημένος στις σκέψεις μου (και ευτυχώς που βρήκα χρόνο να το κάνω) κατέληξα στο συμπέρασμα πως πρέπει να ιεραρχήσω κάποια πράγματα…

Συνειδητοποίησα ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορώ να τα έχω όλα και πως πάνω απ’ όλα προέχει η σωματική και πνευματική μου υγεία. Οπότε από τα 5 πράγματα που ασχολούμουν κράτησα μόνο 2 τα οποία αγαπούσα περισσότερο, παράλληλα με την κύρια δουλειά μου.

Από τότε η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα, είχα επιτέλους περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, περνούσα περισσότερο χρόνο με τους φίλους μου και τους συγγενείς μου που είχα παραμελήσει, μου έφυγε το άγχος και το πιο σημαντικό αισθανόμουν χαρούμενος και γεμάτος ενέργεια.

Έπειτα στο φλερτ, προσέγγιζα πλέον με άλλον αέρα και διαφορετική διάθεση, μια διάθεση η οποία ήταν θετική και γνήσια, απολάμβανα την στιγμή και ήμουν σωματικά αλλά και πνευματικά παρόν. Τελικά αυτό που τόσο καιρό με κρατούσε σε απόσταση από το να ευχαριστηθώ την διαδικασία του φλερτ δεν ήταν το παιχνίδι, αλλά η ζωή μου!

Το βασικότερο συμπέρασμα από αυτή την ιστορία είναι πως αν δεν κάνεις μια απολαυστική ζωή, δεν θα μπορείς να απολαύσεις ούτε την διαδικασία ούτε την επιτυχία σου με τις γυναίκες. Κάτσε λοιπόν και σκέψου, αν θα μπορούσες να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου ώστε σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο τι θα ήταν αυτό;

Και αν θες κι εσύ να γίνεις ευτυχισμένος με τις γυναίκες και τη ζωή σου, σε περιμένω να μιλήσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!