Φλερτ στο Γυμναστήριο - Two Coaches and a drink 60 - Men's Bible

Φλερτ στο Γυμναστήριο – Two Coaches and a drink 60

 

Το φλερτ στο γυμναστήριο είναι κάτι που λίγο-πολύ οι περισσότεροι άνδρες που γυμνάζονται έχουν μπει στον πειρασμό να δοκιμάσουν. Και δεν είναι περίεργο. Οι περισσότερες γυναίκες που συχνάζουν στα γυμναστήρια είναι αρκετά ελκυστικές εμφανισιακά. Ωστόσο επειδή εκεί οι άνθρωποι βρίσκονται για να γυμναστούν και όχι να κοινωνικοποιηθούν, χρειάζεται ειδικό τρόπο και τακτ.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος χώρος έχει αρκετά πλεονεκτήματα και αν έχεις ακονισμένες τις κοινωνικές σου δεξιότητες, μπορείς να κάνεις θαύματα.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!