Πως η Φωνή σου επηρεάζει το Φλερτ - Two Coaches and a drink 54 - Men's Bible

Πως η Φωνή σου επηρεάζει το Φλερτ – Two Coaches and a drink 54

 

Η βαθειά και αρρενωπή φωνή αποτελεί ένα από τα δυνατότερα όπλα στην φαρέτρα του άνδρα όταν θέλει να τραβήξει ερωτικά το άλλο φύλο. Έχεις ποτέ ακούσει τη φράση «Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πώς το λες.»;

Μάθε λοιπόν ότι είναι 100% αλήθεια. Αν και το πως διατυπώνεις τα λόγια σου παίζει το ρόλο του, αποκαλύπτεις πολλά περισσότερα για τον εαυτό σου με τον τρόπο με τον οποίο τα λες. Τον τόνο, δηλαδή, και την ένταση της φωνής σου. Και σήμερα οι coach μας σου αναλύουν τα πάντα για το θέμα.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Κλείσε μια Δωρέαν Συνάντηση!

Instagram

Θέλεις να βελτιωθείς;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Μέσα από αυτό σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου!

Για τον Συγγραφεα

Men's Bible

Το Men's Bible αποτελεί τη Νο 1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Προσφέρουμε βοήθεια σε κάθε άνδρα που θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες, τη Ζωή.