Πως και πότε να την φιλήσεις για πρώτη φορά - Men's Bible

Πως και πότε να την φιλήσεις για πρώτη φορά

Πως και πότε να την φιλήσεις για πρώτη φορά

Για τις περισσότερες γυναίκες, η στιγμή που σκύβεις να την φιλήσεις για πρώτη φορά είναι κάτι που όχι μόνο θα θυμούνται για όλη τη διάρκεια της σχέσης σας, αλλά λίγο πολύ αποτελεί και μία ένδειξη για το πώς θα είναι η ίδια η σεξουαλική σας σχέση.

Από την άλλη πολλοί άντρες τρέμουν το πρώτο φιλί γιατί τους δημιουργεί πολύ άγχος. Νιώθουν πως σε αυτό κρίνονται όλα και πως με μια απόρριψη εκεί το πράγμα τελειώνει μια και καλή…

Το πράγμα όμως δεν είναι τόσο δύσκολο, αυτό που χρειάζεται είναι να επιλέξεις το σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή.

Για παράδειγμα, καλό είναι το ραντεβού σας να λαμβάνει χώρα σε κάποιο ήσυχο και ρομαντικά φωτισμένο μαγαζί, ώστε να δημιουργείται ατμόσφαιρα και κυρίως να μη νιώθει πως είναι μες τη μέση και σας κοιτούν όλοι. Επίσης πρέπει να νιώθει άνετα μαζί σου, να υπάρχει χημεία και έλξη.

Κι αν πει όχι;

Αν πας να τη φιλήσεις και σου αρνηθεί, το βασικό είναι να μην τα χάσεις και δείξεις ότι σάστισες. Συνέχισε τη συζήτηση σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Προσπάθησε να ζεστάνεις ξανά την ατμόσφαιρα και προσπαθείς ξανά αργότερα.

Θα διαπιστώσεις ότι πολλές φορές το πρώτο «όχι» που σου είχε πει, σήμαινε «όχι, ακόμα». Και αυτό γιατί ίσως δεν αισθανόταν ακόμα άνετα μαζί σου, βιάστηκες, δεν υπήρχε ακόμα αρκετή έλξη κλπ. Δείχνοντας όμως ότι δεν χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, ενισχύεις την καλή εικόνα σου και αυξάνεις τις πιθανότητές σου.

Σημαντική Διευκρίνιση: Πάντα σεβόμαστε το όχι της συντρόφου μας. Ποτέ δεν πιέζουμε καμία να κάνει κάτι που δεν θέλει. Το ζήτημα είναι με αυτό που είσαι, αυτά που λες και κάνεις να σε δει ως άνδρα αξίας και να της δημιουργήσεις την επιθυμία να θέλει να προχωρήσει μαζί σου και αυτή, όπως και εσύ, χωρίς πίεση και εξαναγκασμό.

Πώς να το κάνεις

Παρόλο που οι περισσότερες κομεντί δίνουν λάθος εικόνα για τις σχέσεις και τον έρωτα (για αυτό και συνιστώ σε όλους να τις αποφεύγουν), σε ένα μόνο πράγμα έχω διαπιστώσει ότι περιγράφουν καλά την πραγματικότητα: στη σκηνή του φιλιού.

Όντως το ιδανικό πρώτο φιλί για τις γυναίκες είναι κάπως έτσι: σε αργή κίνηση και αισθησιακό, με καλή οπτική επαφή και αυτοπεποίθηση.

Φυσικά χρειάζεται όντως πολύ αυτοπεποίθηση για να το κάνεις έτσι αργά, αλλά αν το καταφέρεις έχεις ήδη εγγραφεί ως Διαφορετικός από τους άλλους άνδρες. Άσε που η αυτοπεποίθηση είναι το νούμερο ένα ελκυστικό σεξουαλικό χαρακτηριστικό για τις γυναίκες.

Πως και πότε να την φιλήσεις για πρώτη φορά

Μην ζητήσεις άδεια για να την φιλήσεις

Και μιας και αναφέραμε την αυτοπεποίθηση, σε καμία περίπτωση μην ζητήσεις την άδειά της για να την φιλήσεις, δεν υπάρχει τίποτα πιο αντι-αφροδισιακό από αυτό. Ερωτήσεις, όπως «μπορώ να σε φιλήσω;», «θες να με φιλήσεις;» δεν έχουν καμία θέση στο ραντεβού σας.

Αν σου δίνει σημάδια ότι ενδιαφέρεται, έχεις δημιουργήσει αρκετή χημεία και έλξη, τότε είναι ώρα να το δοκιμάσεις. Και ναι, το γνωρίζω πως είναι κάπως τρομακτικό μιας και ρισκάρεις την απόρριψη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από έναν άνδρα αξίας που ξέρει τι θέλει και πάει για αυτό.

Στο ίδιο πλαίσιο, σε καμία περίπτωση μην περιμένεις κίνηση και πρωτοβουλία από εκείνη, είσαι άντρας αξίας και είναι καθήκον σου να ηγηθείς. Μην περιμένεις να κάνει αυτή την δύσκολη δουλειά.

Για να φλερτάρεις με επιτυχία και να κάνεις τη διαφορά, δες εδώ

Κι η «ιδανική στιγμή» να την φιλήσεις;

Αλήθεια, λυπάμαι αν στο χαλάω, αλλά δεν υπάρχει κάποιου είδους «ιδανική στιγμή» που είναι η μόνη κατάλληλη και πρέπει να περιμένεις να έρθει (και αν περάσει, τελείωσαν όλα). Την στιγμή εσύ την φτιάχνεις.

Αυτό που οδηγεί στο φιλί δεν είναι η «ιδανική στιγμή» αλλά οτιδήποτε έχεις κάνει και πει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα, αν έχεις δημιουργήσει αρκετή έλξη ανάμεσα στους δυο σας καθ’ όλο το ραντεβού, τότε δεν είναι σπάνιο να διαπιστώσεις πως σου δίνει συνέχεια σημάδια ότι θέλει να την φιλήσεις, πλησιάζοντας το πρόσωπό της πολύ κοντά στο δικό σου.

Έχεις απορίες; Έλα να συζητήσουμε από κοντά. Κλείσε μια συνάντηση!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!