Εξάσκηση Φλερτ: Το μόνο που χρειάζεσαι! - Men's Bible

Εξάσκηση Φλερτ: Το μόνο που χρειάζεσαι!

Εξάσκηση Φλερτ: Το μόνο που χρειάζεσαι!

Από όλα τα βήματα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τη ζωή σου και να βελτιώσεις τον εαυτό σου, το πιο σημαντικό είναι να αναλάβεις δράση και να κάνεις εξάσκηση φλερτ.

Βλέπεις, ένα από τα χειρότερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι δίνουν όλη την έμφαση στη μελέτη, τη θεωρία και τον σχεδιασμό, αλλά στην πράξη δεν κάνουν ποτέ τίποτα τελικά.

Αλλά για να είμαι δίκαιος, αυτό είναι κατανοητό. Με το να μελετάς τα πάντα, νιώθεις ότι κάτι κάνεις. Μαζεύεις πληροφορίες, οργανώνεις τη γνώση, ετοιμάζεις τον εαυτό σου βεβαιούμενος ότι καταλαβαίνεις αυτό που πρόκειται να κάνεις.

Πόσα άτομα δεν ξέρεις κι εσύ που βλέπουν όλη μέρα βίντεο για το φλερτ στο Youtube αλλά στην πράξη δεν κάνουν τίποτα;

Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά, η έρευνα και η μελέτη είναι απλά τρόποι για να αποφύγεις την εφαρμογή και τη δράση. Πρόκειται για την ψευδαίσθηση της προόδου που σε κάνει να νιώθεις ότι κάνεις πρόοδο και ότι ετοιμάζεις τον εαυτό σου για την μελλοντική επιτυχία.

Στην πραγματικότητα όμως, απλά βρίσκεις δικαιολογίες. Είναι ένας τρόπος να καθυστερήσεις την σκληρή δουλειά της εφαρμογής. Όπως κάποιος που λέει ότι θα αρχίσει να ασχολείται με το φλερτ όταν «νιώσει έτοιμος» και μέχρι τότε θα συνεχίσει να βλέπει βίντεο με συμβουλές. Πρόκειται για έναν τρόπο να προστατεύσεις τον εαυτό σου από το ρίσκο της απογοήτευσης.

Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν σε προστατεύει. Όσες ώρες θεωρίας και μελέτης και να ξοδέψεις δεν συγκρίνονται με την πραγματική εφαρμογή και εμπειρία. Θες να βελτιωθείς στο Φλερτ; Ώρα για Εξάσκηση. ανάλυση Εξάσκηση Φλερτ: Το μόνο που χρειάζεσαι!

Μην μένεις μόνο στη θεωρία

Ναι, η θεωρία και η μελέτη χωρίς εφαρμογή δεν είναι τίποτα. Δεν μπορείς να μελετήσεις τη διαδρομή σου προς την επιτυχία. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τα λάθη. Είναι και αυτά μέρος της διαδικασίας μάθησης. Και το να επιλέξεις να περιμένεις μέχρι να έχεις 100% εγγύηση επιτυχίας σημαίνει ότι θα περιμένεις για πάντα.

Η ζωή δεν είναι εύκολη και το να αλλάξεις σημαίνει ότι είσαι διατεθειμένος να βγεις από τη ζώνη άνεσης και να κάνεις πράγματα που δεν έκανες ποτέ. Σημαίνει να παίρνεις ρίσκα και να αποδέχεσαι την απόρριψη.

Ναι, το να αποφασίσεις ότι δεν θέλεις να πάρεις ρίσκα είναι μια επιλογή. Αλλά αυτό σημαίνει ότι αποδέχεσαι ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν. Και εδώ που τα λέμε, το να μένεις στα ίδια και στα ίδια τόσο καιρό, πως λειτουργεί για εσένα;

Ας το πούμε στα ίσια: οτιδήποτε αξίζει να κάνεις, αξίζει και την αποτυχία την πρώτη φορά που δοκιμάζεις να το κάνεις. Έτσι συμβαίνει η βελτίωση. Δεν μαθαίνεις από τις επιτυχίες. Μαθαίνεις από τις αποτυχίες.

Κι αν μια φορά πετύχεις κάτι από τύχη ή λόγω ευνοϊκών περιστάσεων, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να το επαναλάβεις. Τα λάθη σου, αντίθετα, σου μαθαίνουν τι χρειάζεται να δουλέψεις και που να εστιάσεις την προσπάθειά σου. Αν όμως εγκαταλείψεις επειδή δεν το έκανες τέλεια την πρώτη φορά, ε τότε δεν πρόκειται να καταφέρεις και κάτι.

Εξάσκηση Φλερτ: Ξεκίνα με μέτρο

Ωστόσο για να είμαι ξεκάθαρος:

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι πρέπει να μπαίνεις με τα μπούνια σε ότι πας να κάνεις, ειδικά όταν προσπαθείς να βελτιώσεις τις κοινωνικές δεξιότητες σου ή επιδιώκεις να γίνεις πιο εξωστρεφής. Το ζητούμενο δεν είναι να γίνεις αυτό που λένε “πέφτουλας”. Αλλά ότι θα πρέπει σταδιακά να γίνεις πιο επικοινωνιακός.

Οι μικροί στόχοι και η σταδιακή πρόοδος πάντα σημαίνουν γρηγορότερη πρόοδο από το να προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μεμιάς. Αν βάζεις «πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη» είναι πολύ πιο πιθανό να απογοητευτείς ή να μην μπορέσεις να διατηρήσεις αυτές τις αλλαγές.

Αντίθετα, κάνοντας μικρότερα βήματα που σε σπρώχνουν προς το συνολικό σου στόχο αγχώνεσαι λιγότερο, είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις ρυθμό και βοηθάς τον εαυτό σου να βελτιωθεί συνολικά.

Αν θες να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη και να εξελίξεις τον εαυτό σου στον άνδρα που πάντα ήθελες να είσαι, τότε χρειάζεται να βεβαιωθείς ότι δίνεις προτεραιότητα στην εφαρμογή και τη δράση.

Έτοιμος για δράση; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις απλά τα πράγματα.

Εξάσκηση Φλερτ: Απλά τα πράγματα

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις την εξάσκηση φλερτ, όσο γίνεται, στην καθημερινή σου ζωή λέγοντας «ναι» εκεί που παλιά έλεγες με αυτοματισμό «όχι». Στο κομμάτι της εξωστρέφειας δεν χρειάζονται πολλά, παρά για αρχή να μπεις σε κοινωνική διάθεση και να μιλάς σε όλους.

Αυτές οι μικρές επιλογές και στιγμές σε βοηθούν να χτίσεις τους κοινωνικούς σου μύες και να γίνουν μέρος αυτού που είσαι. Από πράγματα που πρέπει να σκεφτείς για να κάνεις, γίνονται πράγματα που κάνεις αυτόματα (δηλαδή συνήθειες). Με τη σειρά αυτό κάνει τα επόμενα βήματα ακόμα πιο εύκολα.

Και στο κάτω κάτω η δράση είναι όλο το νόημα. Δεν σου κάνει καλό να βάζεις τόση προσπάθεια για την βελτίωσή σου αν δεν πρόκειται να κάνεις κάτι. Εξέλιξη σημαίνει δράση.

Η αλλαγή μπορεί να μην είναι άμεση. Αλλά το να αναλαμβάνεις δράση σημαίνει ότι έχεις πάρει τον έλεγχο της ζωής σου και του μέλλοντός σου και ότι γίνεσαι ενεργός συμμέτοχος σε αυτήν.

Και αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!